Page 1

September 2013


Aan alle leden van K.V. Niej Haarbig september 2013 Leden, ……………

Dames

De damescompetitie is inmiddels bijna afgelopen, allen de slotronde staat nog voor de boeg. Even gespiekt op de website, er zijn ondanks de inzet van de dames geen kampioenschappen te vieren. We zullen maar zeggen, het plezier staat voorop. De dames zullen veelal mooi weer hebben gehad met het schieten van hun wedstrijden. Dat is het voordeel dat je de wedstrijden gedurende de zomermaanden verschiet.

Heren Aan het weer nu is te zien dat de herencompetitie weer gaat beginnen. Zoals gewoonlijk regenachtig met als gevolg dat het veld er al weer mooi sompig bij komt te liggen. Worden de schoten niet langer van. En ach, ….. we hebben de wind/regenjacks toch.

NKB Finale Veteranen

Net als afgelopen zondag bij de finale van de NKB cup op het veld. Onze veteranen hebben het gepresteerd om de finale te bereiken, op zich al een goede prestatie. Tijdens hun wedstrijd viel de regen met bakken uit de lucht (kwamen de Niej Haarbig paraplu’s mooi van pas) met als gevolg dat de schoten veelal niet langer waren dat zo’n 60 meter. En natuurlijk de omstandigheden zijn voor beide partijen hetzelfde maar wat is er mooier dan op een droog veld lange schoten te kunnen afleveren. Een paar jaar terug zelf nog voorgesteld om de veldcompetitie in de zomer te verschieten op een doordeweekse avond maar dit is helaas niet van de grond gekomen. Terug naar de finale, Oud Ootmarsum was toch echt een maatje te groot. Daarom heren veteranen: van harte gefeliciteerd met jullie 2e plek.

Kampkuiper

A.s. weekend begint dus de heren competitie op straat. Alle teams zullen zoveel mogelijk tegen elkaar moeten schieten i.v.m. het voorkomen van competitievervalsing dus wordt het mooi rood op onze nieuwe baan, ……….nieuw wegdek te verstaan. Ik hoop dat het grind een beetje is ingereden. Nu we toch met z’n allen tezamen op de baan zijn kunnen we na afloop tevens met z’n allen na de wedstrijd naar onze nieuwe thuishaven. Ik hoop daar “bie de Kaampkuper” diverse leden tegen te komen na de wedstrijd, ik ga zelf zeker even kijken in “ons nieuwe café”.

1


Jaarfeest Ook ons jaarfeest staat er weer aan te komen (eerste zaterdag van oktober) met maar liefst 5 mensen die gehuldigd gaan worden ……………. Laat ik maar snel met de voorbereiding van de huldigingen beginnen. Tip: houdt de nieuwsbrief altijd onder handbereik, dan vergeet je niets! Groetn De voorzitter

Feestavond – zaterdagavond 5 oktober De jaarlijkse feestavond vindt dit jaar plaats op zaterdagavond 5 oktober bij Zaal Kampkuiper. Voor deze avond zijn alle seniorleden (met hun partners) van harte uitgenodigd, maar ook alle jeugdleden die van de basisschool af zijn. Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit: 20:00 uur – Aanvang feestavond met koffie en cake 20:30 uur – Prijsuitreiking afvalsysteem en clubkampioenschap 21:00 uur – Huldiging jubilarissen 21:15 uur – Feest 23:00 uur – Loterij 24:00 uur – Einde avond met koffie en broodje beenham We hebben dit jaar weer een mooi stukje muziek weten te regelen, wie? dat is een? Maar het belooft ook dit jaar weer een super gezellige feestavond te worden. Tijdens deze feestavond zal ook weer de gebruikelijke loterij plaatsvinden. Zoals elk jaar zal de prijzenpot bestaan uit enkele door de vereniging beschikbaar gestelde prijzen, en het overige deel uit de door de leden zelf meegebrachte prijzen. U wordt dan ook verzocht een prijs van ongeveer € 10,- per stel mee te nemen. Aan de avond zijn verder geen kosten verbonden.

Opgave is verplicht.

Voor de heren straatteams geldt: opgave bij je teamleider. De teamleider wordt verzocht uiterlijk 30 september het aantal mensen door te geven. Voor de dames en niet schietende leden geldt dat zij zich ook uiterlijk 30 september op dienen te geven. Dit kan bij Jeroen oude Avenhuis Tel. 06-15343745, e-mail: j.oudeavenhuis@home.nl. We hopen ook dit jaar weer op een grote opkomt.

Clubkampioenschap zaterdagmiddag 5 oktober Voorafgaand aan de feestavond, zaterdag 5 oktober vindt het clubkampioenschap plaats. Het clubkampioenschap zal worden verschoten op onze eigen nieuw geasfalteerde Niej Haarbigbaan en zal starten om 14.00 uur. Alle leden zijn hiervoor uitgenodigd en we schieten op basis van het handicapsysteem.

2


46-september-2013-nieusbrief