Page 1

Lovsange v. Påskemåltidet INTRODUKTION • Herunder finder du de sange, som er nævnt i liturgien for Påskemåltidet. Det er naturligvis blot velmente forslag, og man kan supplere eller udskifte dem, som man synes! • Her er kun tekster, så hvis I ønsker musik til sangene, skal I sørge for at bede en om at forberede sig på dette.

Jeg løfter mine øjne til bjerget, hvor kommer hjælpen fra Jeg løfter mine øjne til bjerget hvor kommer hjælpen fra? Den kommer fra dig, du himlens Fader du jordens skaber. Hvor jeg har brug for dig! Du er mit eneste håb målet for al min bøn. Jeg venter på at du frelser og redder mig. Kom og giv mig liv!

Hil dig, frelser og forsoner Hil dig, Frelser og Forsoner! Verden dig med torne kroner, du det ser, jeg har i sinde rosenkrans om kors at vinde, giv dertil mig mod og held!

Ak! nu føler jeg til fulde hjertets hårdhed, hjertets kulde. Hvad udsprang af disse fjelde, navnet værd, til at gengælde, Frelsermand, din kærlighed?

Du, som har dig selv mig givet, lad i dig mig elske livet, så for dig kun hjertet banker, så kun du i mine tanker er den dybe sammenhæng!

Hvad har dig hos Gud bedrøvet, og hvad elsked du hos støvet, at du ville alt opgive for at holde os i live, os dig at meddele hel?

Dog jeg tror, af dine vunder væld udsprang til stort vidunder, mægtigt til hver sten at vælte, til isbjerge selv at smelte, til at tvætte hjertet rent.

Skønt jeg må som blomsten visne, skønt min hånd og barm må isne, du, jeg tror, kan det så mage, at jeg døden ej skal smage, du betalte syndens sold.

Kærligheden, hjertegløden stærkere var her end døden; heller giver du end tager, ene derfor dig behager korsets død i vores sted.

Derfor beder jeg med tårer: Led den ind i mine årer, floden, som kan klipper vælte, floden, som kan isbjerg smelte, som kan blodskyld tvætte af!

Ja, jeg tror på korsets gåde, gør det, Frelser, af din nåde. Stå mig bi, når fjenden frister! Ræk mig hånd, når øjet brister! Sig: vi går til Paradis!

Kronjyllands Valgmenighed – Grenåvej 34 – 8960 Randers SØ


Bordvers Aleneste Gud i Himmerig ske lov og pris for sin nåde, som han har os skænket faderlig at fri os af syndens våde! På jorden er kommen stor fryd og fred, vi mennesker må vel glædes ved Guds yndest og gode vilje.

Herre, jeg har dig hjertelig kær, min klippe, min borg, min befrier Herre, jeg har dig hjertelig kær, min klippe, min borg, min befrier, min Gud, mit bjerg, hvortil jeg tyr. Du er mit værn, du er mit værn. Herre, jeg har dig hjertelig kær, min klippe, min borg, min befrier, min Gud, mit bjerg, hvortil jeg tyr. Du er et værn for mit liv. Din miskundhed, den varer evindelig. Din trofasthed, den er fra slægt til slægt. Din miskundhed, den varer evindelig. Din trofasthed, fra slægt til slægt.

Dødsrigets reb omspændte mig, jeg råbte til Herren i nøden. Han hørte min røst fra sin helligdom fried' mig ud, fried' mig ud. Dødsrigets reb omspændte mig, jeg råbte til Herren i nøden. Han hørte min røst fra sin helligdom fried' mig ud af døden. Din miskundhed, den varer evindelig. Din trofasthed, den er fra slægt til slægt. Din miskundhed, den varer evindelig. Din trofasthed, fra slægt til slægt.

Store og mægtige, er dine gerninger Store og mægtige er dine gerninger. Herre Gud almægtig. Store og mægtige er dine gerninger Herre Gud almægtig. /: Rette og sande er dine veje, du tidsaldrenes Konge. :/ Herre Gud almægtig.

Store og mægtige er dine gerninger. Herre Gud almægtig. Store og mægtige er dine gerninger Herre Gud almægtig. /: Alle folk skal komme og tilbe' foran dig. :/ Herre Gud almægtig.

Kronjyllands Valgmenighed – Grenåvej 34 – 8960 Randers SØ

Påskemåltid-sange  

Sange der synges under påskemåltidet

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you