Page 1

Kurt Vervloet Ik ben Kurt Vervloet. Na een rijke carrière van 22 jaar als leidinggevende in KMO’s en in internationale organisaties, besloot ik mijn ervaring te gebruiken om vanuit mijn passie zelfstandige ondernemers, diverse bedrijven, directieleden en teams te helpen groeien. Ik ben een echte familieman, samen met Hilde mijn vrouw en mijn 2 zonen Matthias en Lennert organiseren we graag plezante activiteiten.

Beste zakelijke coachingprogramma's

ActionCOACH

Grote resultaten door persoonlijke, intensieve begeleiding Dit is ons ‘topprogramma’ en de meest intensieve, resultaat gedreven coaching die iedere ondernemer kan inzetten.


ActionCLUB

Nieuwe kennis en acties om mijn bedrijf in 4 maanden op een hoger plan te brengen ActionCLUB is een programma dat een sterke basis legt voor ieder bedrijf en is opgebouwd rond alle fundamentele pijlers voor een succesvol bedrijf.

Bookclub

Mijn kennis over ondernemen en succesvol zijn vergroten Als je als ondernemer zelf niet groeit, kan je bedrijf ook niet groeien. In de BookCLUB lezen ondernemers een selectie van business boeken en komen eenmaal per maand bijeen om met elkaar de lessen uit het boek, en de toepassing in de praktijk met elkaar te bespreken.

EVENEMENTEN


In 6 Stappen naar een Bouwbedrijf dat werkt zonder mij!

Leer een beproefde aanpak in 6 stappen hoe ik de top uitdagingen in de Bouwsector aanpak. •

Hoe vind ik uitzonderlijk goede medewerkers, hoe motiveer ik ze en hoe leid ik ze op.

Ik heb tijd tekort om alles gedaan te krijgen.

Hoe breng ik structuur en overzicht in mijn bouwbedrijf.

Hoe verander ik mijn marketing van een kostenpost in een investering.

Voor wie is dit seminarie? : Ondernemers uit de bouwsector die willen bijleren !

Contact Us

Phone

-

+32 474 0724 44

Email ID

- kurtvervloet@actioncoach.com

Visit

-

https://kurtvervloet.com

Profile for Kurt Vervloet

Beste zakelijke coachingprogramma's- Kurt Vervloet  

Ik ben Kurt Vervloet. Na een rijke carrière van 22 jaar als leidinggevende in KMO’s en in internationale organisaties, besloot ik mijn erva...

Beste zakelijke coachingprogramma's- Kurt Vervloet  

Ik ben Kurt Vervloet. Na een rijke carrière van 22 jaar als leidinggevende in KMO’s en in internationale organisaties, besloot ik mijn erva...