Page 21

“Ik kon regelmatig wel mijn haren uittrekken door zijn impulsief gedrag, maar nu ben ik toch trots op wat hij allemaal bereikt heeft”

Was het moeilijk voor je om te horen dat Jonas ‘voor kleuterleider. Jij en je man zijn ook leerkrachten. Hebhet andere team’ speelde? ben jullie een grote invloed gehad op zijn studiekeuze?

Neen, vanaf zijn derde jaar had ik als moeder al een buikgevoel dat Jonas anders getint was. Ik pikte signalen genoeg op: altijd in de poppenkamer, lievelingskleur roze, grote entourage van meisjes, steeds willen verkleden in meisje (met dank aan de oorbellen van de tantekes), sierlijk in bewegingen, jazzdansen, … Voor de broers was dit niet altijd evident. Zeker niet als anderen commentaar op hun broer gaven. Maar dat was snel aanvaard als ze ontdekten dat ze gratis drank kregen van de verliefde barman van ’t Lof juist omdat ze de broers waren van Jonas!

Zeker niet rechtstreeks. Wij schrokken enorm van zijn uiteindelijke studiekeuze. We hebben Jonas zeker niet gepusht maar waren er wel van overtuigd dat die keuze iets voor hem was (sociaal, creatief,…). Of heeft hij gedacht: veel vakantie is veel vrije tijd is veel terrasjes is veel pintjes,…? Wij zijn als ouders enorm fier dat Jonas zijn diploma heeft behaald. Nu kan hij samen met Kurt aan een toekomst bouwen. Lijkt Jonas het meest op jou of op Filip (nl. de vader van Jonas)?

Uiterlijk lijkt Jonas het meest op zijn mama. (Voor wie het compliment is, laat ik in het midden.) Hoe zit het met het liefdesleven van Jonas? De ‘goede inborst’ en het bourgondische heeft hij van Filip. Dat kan je hem natuurlijk het best zelf vragen. Wat ik kan zeggen is dat Jonas zijn hele leven héél veel vr- Het speelse, empathische en het babbelen heeft hij eerder iendinnen heeft gehad (en gelukkig nog heeft). Sinds een van mij denk ik. Enfin, een goede mengeling van ons beiden dikke twee jaar heeft Jonas een vaste vriend: Kurt. Een schat dus. van een jongen die kan zorgen voor het nodige evenwicht. Kurt zal zijn werk wel hebben om Jonas met twee voeten Als er iets is wat je nog zou willen zeggen tegen Joop de grond te houden maar als mama ben ik trots op zo’n nas…? toffe ‘schoonzoon’. Ik ben gelukkig omdat ik Jonas en Kurt We wensen je heel veel gelukkige momenten toe met Kurt, gelukkig zie. Filip en ik mogen dit geluk mee delen: met Fish & Chips. We hopen op een lange en liefdevolle toekomst met een goede gezondheid en bovenal een GELUKKIGE dank aan Kurt voor de culinaire etentjes! VERJAARDAG! Jonas is ondertussen opgegroeid tot een volwaardige Jonas en Kurt jullie blijven altijd welkom…

JONASmagazine  

Eénmalige uitgave van het magazine JONAS

Advertisement