Page 118

gspotmuziek door Kurt Hereygers

LADY PIPI? WAT EEN GELUL!

Roddelsites zijn er zeker van: Lady Gaga heeft een penis. Dat zou de zangeres ‘hermafrodiet’ of een ‘interseksueel’ maken omdat ze geslachtsdelen heeft van beide seksen. Volgens Bossip.com is het nieuws bevestigd. De site citeert Lady Gaga.“Ik ben er niet beschaamd over, maar het is ook niet iets dat ik aan iedereen wil vertellen. Maar ja, het is waar. Ik heb zowel mannelijke als vrouwelijke geslachtsdelen, maar ik vind mezelf een vrouw. Het is ook maar een klein penisje, en het stoort me niet in mijn leven.” “Ik heb er nog niet over gepraat omdat het voor mij niet belangrijk is. Bovendien, het is toch niet normaal om je geslachtsdelen met iedereen te bespreken. Toch vind ik dit een mooie kansen om uit te reiken naar andere interseksuelen en zich goed te voelen in hun vel. Ik ben sexy en heet, met een penis en een vagina. Waar, wanneer en aan wie Lady Gaga die uitspraken zou hebben gedaan is niet duidelijk. De geruchten doken op na een filmpje waar Lady Gaga van een motor springt tijdens haar optreden op het festival Glastonbury, (schijnbaar?) zonder onderbroek aan. Even is er ‘iets’ te zien, al kan het evengoed een zeer naakte, goed ontwikkelde venusheuvel zijn (eerste filmpje, 1’02’’). Op Youtube zijn er ondertussen ‘bevestigingsvideo’s’ te vinden (zie tweede filmpje), die een collage tonen van foto’s van de zangeres waarop ‘iets’ te zien is. De bevestiging uit haar mond is niet te vinden, ook niet op haar Twitter-pagina. De ‘serieuze’ pers doet het verhaal ondertussen af als ‘onwaar’. Zowel MTV als ABC News citeren de manager van Lady Gaga: “belachelijke geruchten.”ABC voegt er aan toe dat de seksualiteit van Lady Gaga voorwerp is van speculatie sinds ze aan Rolling Stone vertelde dat ze zichzelf als biseksueel beschouwt, ook al wordt ze enkel fysiek aangetrokken tot vrouwen.

Adele 21 “Het is anders dan 19. Het gaat wel over dezelfde dingen maar vanuit een ander perspectief.” vertelde ze in een bericht. “Ik verwerk dingen anders nu. Ik ben geduldiger, eerlijker, ik vergeef makkelijker en ik ben me meer bewust van mijn tekortkomingen, gewoontes en principes, dat komt met ouder worden denk ik”.

Sam Tsui Start Again Sam zingt, speelt piano, speelt in musicals of acteert gewoon wanneer hij er zin in heeft. Zolang hij er maar gelukkig van wordt! Zijn goede vriend Kurt Schneider is een songwriter (hij schrijft liedjes), is een muzikant, een producer en de ‘’master brain’’ achter de video clips van Sam. Samen veroveren ze Amerika.

5 Goede B-Cantjes van... Jonas Van Cant

Jonas Van Cant is zoals geen ander kenner van de onbekendere nummers van topartiesten. In zijn passie voor alles met popmuziek te maken heeft selecteerde hij voor ons de meest intressante, intrigerende maar vooral meest onbekende nummers van verschillende fantasiche perfomers. Hierbij zijn lijst.

1. Stuck on fuckin’ you - Lady gaga 2. Bad Girl - Rihanna 3. Moment of truth - Withney Houston 4. What’s going on - Britney Spears 5. Sooner or later - Astrid Bryan

JONASmagazine  

Eénmalige uitgave van het magazine JONAS

Advertisement