Page 1

2. ÅRGANG – NR: 8

SEPTEMBER / OKTOBER 2011

LOKALBLAD FOR VEDSTED, USTRUP, VEDBØL, SKOVBY, ARNITLUND, HØGELUND, ABKÆR OG OMEGN

Gymnastik

Søens Succes Dag

En ny sæson står for døren. V.U.F. præsenterer et spændende sæsonprogram.

Af Henrik Rønnow, formand for Landsbyforeningen for Vedsted og Omegn.

Læs mere side: 4, 5 og 8

Så fik Vedsted Sø sin helt egen festdag – og hvilken dag! Det skønne sommervejr lokkede mange mennesker til søen lørdag den 20. august og hele dagen sydede området af aktivitet. De mange aktiviteter og ikke mindst salget i boderne var med til at sikre et imponerende overskud. Et overskud, der nu skal komme friluftsbadet til gode. Tak til de mange mennesker, der var med til at gøre Søens Dag til noget helt specielt.

Hærværk Børnehuset Møllesøen har været udsat for hærværk.

Læs mere side: 7

Kultur i landsbyen Nyt spændende tiltag fra Vedsted Landbohjem. Ny forening har set dagens lys og mere kultur er på vej.

Læs mere side: 6

Glaskursus Vedsted Landbohjem er atter vært for et glaskursus.

Læs mere side: 6

Hej alle! Af Heidi Thomsen, formand for Vedsted Ungdomsforening

Lige lidt nyt fra Vedsted Ungdomsforening.

SKAT Er du til kortspil. Så er det nu du skal melde dig til SKAT. SKAT udvalget er klar til en ny sæson.

Læs mere side: 7

Torsdag d. 25. august deltog vi for første gang i Høtteoptoget i Vojens. Handelsstandsforeningen havde inviteret os for at vise, hvilke idrætsmuligheder vi har i vores forening. Jeg vil hermed gerne rette en stor TAK til alle, der var friske på at være med. Efteråret nærmer sig med hastige skridt. I V.U.F. har vi atter sat et aktivitetsprogram sammen, som vi håber, vil være til stor glæde for både store og små! Fodboldsæsonen er i fuld gang, men det er stadig muligt at være med. I uge 39 starter gymnastikken, så bliver der fuld drøn på gymnastiksalen! -Dejligt der igen bliver liv i den del af “skolen”. Mere info om hold samt tidspunkter findes i dette blad på side 4 og 5 samt på bagsiden. Det er også muligt at spille badminton i gymnastiksalen på Vedsted Skole. Familiesvømning starter torsdag d. 8. september fra 19.00-20.00, og det er stadig muligt at tilmelde sig ved Anita Gammelgaard på tlf. 24815880. I klubhuset spilles der skat og rafling. Man må sige, der er rig mulighed for at udfolde sig i vores lille by, så kom ud af “busken” og vær med!! Vi glæder os til at se dig!! Husk endelig vores arbejdsdag ved klubhuset. Datoen er ændret til d. 2. oktober kl. 9.00. Vi håber på god opbakning!!!


„DIT STED” - LOKALBLAD FOR VEDSTED, USTRUP, VEDBØL, SKOVBY, ARNITLUND, HØGELUND, ABKÆR OG OMEGN

Sponsorløb 50 løbere deltog i det timelange sponsorløb rundt om Vedsted Sø. For hver omgang løberne præsterede, måtte sponsorerne til lommerne. Tusind tak til de mange sponsorer: Reinert Consult v. Heine Reinert Kent Nielsen – Mens Cut Peder Bachmann – Spartelpeder Bygge-Steen – Torben Thomsen Kjeld Søberg – VVS Søberg Anita & Christian K. Johansen Kaj Thomsen – Kurt Johansen Fodklinikken – Søren Gaardahl LH-Bio v/ Niels Lund Svend Erik Skøtt – IPSEN BYG Tøjeksperten Toftlund Toftegaardens Smedie Bakkegården – Sus Service Kasper Nielsen – OF Montage Over Jerstal Autohandel Ronnis naboer på Vibevej samt kolleger og forældre Lindegaard v/Ole Mikkelsen Vojens Flytteforretning Trompetist Henrik Rønnow Calles Tattoo – Anni Kunstmann Sydbank Vojens – KM Afrens Hartmanns A/S Haderslev Bygge Steen – Anjas Fodpleje Ida Anine Hattesen Anne Perske – Design Frisøren Inger Ernstsen – Kaj G. Schmidt Jørn Mortensen – Grafisk Design Ole Jensen – Michael Richelsen Ronni Jørgensen – Kurt Iversen Bent – Gert Hansen – Kim Skov Mathilde og Kaspers bedsteforældre.

Dit Sted Udgivet af Landsbyforeningen for Vedsted og Omegn. Henrik Rønnow, formand Tlf.: 20 22 05 77 Mail: hr@trompetmusik.dk Udgivelser pr. år: 6 Oplag: 550 eksemplarer. Lay out: Redaktionen. Tryk: Haderslev Stiftsbogtrykkeri. Deadline: Se bagsiden Annonceansvarlig: Hanne Jørgensen Mail: tryk@flexiprint.dk Tlf.: 76 40 00 87

2.

Søens Dag – Pengene væltede ind Af Henrik Rønnow, formand for Landsbyforeningen for Vedsted og Omegn. Formålet med Søens Dag var primært at skaffe penge til istandsættelse og udbygning af friluftsbadet ved Vedsted Sø. Endnu er det for tidligt at sige noget om det endelige resultat, men det står klart, at målet om at skaffe 20.000 kr. så rigeligt er nået. Alene sponsorløbet indbragte knap 30.000,- kr. Dertil kommer så sponsorater fra bl.a. Handelsstandsforeningen, Gris og Ko, Ringriderforeningen, JMM, Garantes Vinhandel, Tømrerforretning Rødekro, Kwik Spar Vedted og Vestergades VVS, Haderslev. Det overdådige kaffebord, hvor en lang række borgere havde doneret kage, indbragte også mange penge. Det samme gjorde salget af øl, sodavand og pølser. Endelig var der indtægter fra kanoudlejning, waterballs, snobrødsbagning og ansigtsmaling. Selvfølgelig har der også været udgifter ved arrangementet, men det ændrer ikke ved, at overskuddet bliver på mere end 40.000 kr. Landsbyforeningen vil nu i samarbejde med bl.a. Haderslev Kommune og Menighedsrådet sikre, at de mange penge bliver brugt bedst muligt. I første omgang er det planen at sætte badebroen i stand.

De gik og de sejlede på vandet De to waterballs blev brugt flittigt i de tre timer, de var på vandet. Det var de færreste, der formåede at „gå” på vandet, men der blev tumlet til den store guldmedalje. De seks kanoer var venligst udlånt af Vestergades VVS. I alt 46 ture indbragte knap 2.000 kr. Specielt da aftensolen sænkede sig over søen var der rift om kanoerne. Forbuddet mod sejllads var undtagelsesvis ophævet på Søens Dag.


„DIT STED” - LOKALBLAD FOR VEDSTED, USTRUP, VEDBØL, SKOVBY, ARNITLUND, HØGELUND, ABKÆR OG OMEGN

Så er der is til alle – Gratis is vel at mærke! Midt på eftermiddagen lagde Hjem-IS bilen vejen forbi Søens Dag. Fuglsangs fadølstrailer var kørt i stilling og der var tændt op i grillen. Velsmagende pølser fra Gris og Ko var et hit.

Fadøl, grillpølser og gratis is fra Hjem-IS Mange børn benyttede sig af Kulturudvalgets tilbud om at bage snobrød eller tilbuddet om at blive ansigtsmalet. Kagebordet var noget helt for sig selv – og der blev spist op til sidste krumme. Under kaffebordet fortalte biolog Sara Egemose fra Syddansk Universitet om Vedsted Sø. Tak til de mange, der hjalp med serveringen i teltene.

Dit Vedsted – hvor blev det af? Af Åge Hansen, Vedsted Landbohjem.

Vil gerne lige deltage i debatten om Dit Vedsted. I sidste nr. skrev Henrik Rønnow at landsbyforeningen havde bedt JyskeVestkysten fjerne Dit Vedsted fra nettet. Dette på grund af at nogle få havde oplevet tekniske problemer med siden… Jeg har også oplevet at der har været tekniske problemer på siden, men så har jeg blot ringet til JV og inden for en ½ arbejdsdag var fejlene rettet… Jeg mener at det er en stor fejl at Landsbyforeningen bare har besluttet at lukke Dit Vedsted, vi var trods alt nogen der brugte siden. Ja tænk Landsbyforeningen har ikke en gang gidet undersøge hvad skribenterne på Dit Vedsted havde at sige, og tænk hvis der komme andre beslutninger om noget der skal lukkes i vores lille samfund her på landet… Så er det måske også nogen i Landsbyforeningen der kan træffe en sådan beslutning, jeg mener landsbyforeningen må da være til for Landsbyen… eller?

Svar på Åge Hansens indlæg om Dit Vedsted. Af Henrik Rønnow, formand for Landsbyforeningen.

Dit Vedsted på jv.dk var oprettet af JyskeVestkysten i samarbejde med Landsbyforeningen. Landsbyforeningen havde således et medansvar for Dit Vedsted og det var på den baggrund, at vi kontaktede JyskeVestkysten vedr. problemerne på Dit Vedsted. Landsbyforeningen har ikke bedt JV lukke Dit Vedsted, men vi har bedt JV fjerne Dit Vedsted fra jv.dk, så længe sitet ikke virkede. Siden Dit Vedsted blev fjernet fra jv.dk har Landsbyforeningen ved flere lejligheder forsøgt at få en forklaring fra JV på, hvorfor Dit Vedsted ikke kom til at virke igen. I en mail til lokalredaktør Mads Sandemann, som Mads Sandemann den 25. august har videresendt til Henrik Rønnow, skriver chefen for jv.dk, Holger Hansen: ”De hyperlokale sider på jv.dk er begravet – dem bruger vi ikke flere ressourcer på”. Når fejlene på Dit Vedsted ikke blev rettet skyldtes det med andre ord, at JyskeVestkysten ikke længere ønskede at have lokale hjemmesider på jv.dk. Det havde jv.dk bare ikke meddelt brugerne. Vi kan kun beklage, at Dit Vedsted er blevet nedlagt. Landsbyforeningen er selvfølgelig til for landsbyen, og derfor vil vi meget gerne være med til at undersøge mulighederne for et nyt fælles site, hvor områdets borgere og foreninger kan mødes.

3.


„DIT STED” - LOKALBLAD FOR VEDSTED, USTRUP, VEDBØL, SKOVBY, ARNITLUND, HØGELUND, ABKÆR OG OMEGN

V.U.F. Gymnastiksæson 2011-2012 Af Hanne Gade Raeder, formand for gymnastikudvalget.

Så går vi igen i gang med en gymnastiksæson i Vedsted. Vi har haft en del udskiftning i lederstaben, men efter lidt benarbejde lykkedes det, at finde et super team af nye entusiastiske ledere og hjælpetrænere. Disse står klar til at tage i mod børn, voksne og ældre fra uge 39. For i år vil være kendetegnet ved, at der er noget for alle aldre - fra 1 til 100 år. Vi kan tilbyde 11 forskellige hold, så der skulle være noget for alle med en gymnast i maven.

Badminton på Vedsted Skole. Det er muligt at spille badminton på Vedsted Skole. Prisen er 400 kr., og så kan man spille 1 time om ugen i perioden 1.september til 1. april. Ledige tider: Mandag: efter klokken 20.30 Tirsdag: efter klokken 19.00 Onsdag: efter klokken 20.30 Torsdag: efter klokken 19.00 Fredag-søndag: alt ledigt Hvis du vil spille så kontakt Birthe Holm 74545020/25122127

OBS Familiesvømning – OBS Af Heidi Thomsen, V.U.F.

Der er desværre fejl i før udmeldte datoer. Sæsonen starter d. 8. september kl. 19.00-20.00. Sidste gang inden jul er d. 15. december. Vi starter op igen d. 5. januar og sidste gang d. 29. marts. Der er ingen svømning i uge 42 og 7. Beklager fejlene!!!

Voksen mix Så er det tid til at finde de støvede gymnastiksko frem, for nu starter holdet som alle taler om... Det er tid til endnu en gang at få sved på panden, rørt de muskler, du ikke vidste du havde og få gang i lattermusklerne. I år arbejdes der med grundgymnastik med et strejf af underholdning og anderledes indslag. Vi vil også prøve kræfter med forskellige håndredskaber. Har du aldrig gået til gymnastik før, så fortvivl ikke, her er også plads til dig. Vi vil ikke kun dyrke gymnastikken men også fællesskabet. I FORM Glæd dig til at komme i form - i rigtig god form. I form bliver en svedig og sjov time, hvor vi bl.a. laver styrketræning for hele kroppen, fedtforbrændende pulstræning og ikke mindst stepaerobic. Alle kan være med (dog skal du være fyldt 18 år) medbring vand, indendørs sko og evt. dit eget liggeunderlag. OBS det er først til mølleprincip og max plads til 25 deltagere på holdet, så skynd dig at sms/ringe på tlf.: 22 42 21 73 (Rebecca) og tilmeld dig. Unge piger Hallo alle unge piger - så er det tid til at mødes til nogle hårde, sjove og svedige timer. Vi skal arbejde med grundgymnastik, dans og forskellige håndredskaber. Så tag veninden i hånden og mød op, og lad os få nogle fede timer sammen.... selvom du aldrig har prøvet gymnastik før, så fortvivl ikke, her er plads til alle, og vi skal have det sjovt. Minipuslinge/Puslinge Minipuslinge/Puslinge er fart, sjov og leg, er det noget for dig? Et godt tilbud om gymnastik for børnehavebørn i alderen 3 - 6 år. Holdet deles i to, så de yngste træner/leger først og de ældste træner/leger sidst. Minipuslinge født 1/7-07 - 31/12-08 er onsdage kl. 16.00-16.45. Puslinge født 1/1-06 - 31/6-07 er onsdage kl. 16.45-17.30.

4.


„DIT STED” - LOKALBLAD FOR VEDSTED, USTRUP, VEDBØL, SKOVBY, ARNITLUND, HØGELUND, ABKÆR OG OMEGN

V.U.F. Gymnastiksæson 2011-2012 Drengeholdet 0.-2. klasse Seje drenge laver gymnastik Kom og vær med til en time for fuld udblæsning! Vi skal bruge hele kroppen, både udenpå og indeni... Vi skal løbe, hoppe og trille - råbe, svede og være stille! Blive glade, smidige og stærke. Alle muskler skal vi mærke! Så kan vi nemlig lære at springe på måtte, på springbane og i trampolin. Stå på hænder, så stilen bliver fin! Her er rum for sang, leg og fantasi - gode drenge kan vi li! Er du en god kammerat og rigtig ven - glæder vi os til at se dig igen! Små piger Små piger er holdet for dig i 0.-2. klasse, der vil lege, lave gymnastik og springe. Hvis du er til sjov og ballade, så tag veninderne med og mød op til en time med fart over feltet. Spring-Mix Spring-Mix er for drenge og piger i 3.-6. klasse, som har lyst til at springe, lære en lille gymnastik serie og have en masse sjov. Hvis det er dig så mød op, så vi kan få nogle super sjove timer sammen. 55+ Gymnastik for den ældre generation. Vi skal lave almindelig gymnastik. Vi skal træne styrke, udholdenhed og balance, vi skal hygge, grine og have det sjovt med god musik, store bolde og andre redskaber. Vi håber på at se lige netop dig. Store piger Store piger er en time med masser af klassisk rytmisk gymnastik, MEN....som noget nyt i år bliver der også være tid til lidt fitness med højt musik og sved på panden, håber mange piger er klar på opgaven, det er vi i hvert fald. Forældre/barn Forældre/barn holdet synger rim og remser samt boltre os i redskaberne. Dette er også et hold hvor forældre deltager aktivt sammen med deres barn. Vi afslutter sæsonen med opvisning. Powerwalk Powerwalk tilbydes af Lilja Thomsen hver søndag kl. 9.00 med opstart 28. august, så har du lyst til en rask gåtur i det grønne, mødes vi på parkeringspladsen ved kirken til ca. 45 minutters motion for alle muskler.

Ny V.U.F. klubdragt Pris: Voksen kr. 400,00 - Børn kr. 325,00 Bestilling er bindende, dragten betales inden modtagelse.

vedsted-molle.dk Tøndervej 31, Vedsted 6500 Vojens. Tlf. 74 54 51 06 Åbningstider: Man. – fre.: kl. 9.00-17.00 Lørdag: 9.00-12.00 Middagslukket: 12.00- 12.30

V.U.F logo er på venstre side af brystet. Du kan få trykt dit navn på trøjen og/eller bukserne. Pris pr. del kr. 25,00 Model: team spirit micro suit fra Hummel. Fås i disse størrelser: Junior: 6-8-10-12-16 Senior: S-M-L-XL-XXL-XXXL Dame: XS- S-M-L-XL Kontakt: Lise Alm tlf: 51 76 38 98

5.


„DIT STED” - LOKALBLAD FOR VEDSTED, USTRUP, VEDBØL, SKOVBY, ARNITLUND, HØGELUND, ABKÆR OG OMEGN

Fællesspisning på Vedsted Landbohjem

En hel side med nyt fra Vedsted Landbohjem

Vedsted Landbohjem Af Åge Hansen, Vedsted Landbohjem

Det er en stor fornøjelse at have fællesspisning her på Landbohjemmet, med stor hjælp fra fællesspisningsudvalget  fortsætter vi naturligvis… Næste gang er 2. september og den 4. november. Der er stor opbakning, første gang var vi over 100 mand, 2. gang var vi omkring 65, og i juli var vi omkring 45, trods sommerferie. Det er en stor opbakning…

Maleriudstillinger på Vedsted Landbohjem Hallo her hos os er det ganske gratis: Hvis der er nogen der gerne vil have udstillet nogle malerier, er I meget velkommen til at henvende jer her på Landbohjemmet.

Kultur i landsbyen Kultur i landsbyen er navnet på en ny forening her i Vedsted. Formålet med foreningen er: At udvikle aktiviteter inden for musik, drama og skuespil, og derigennem være eksperimenterende og give plads til nye talenter inden for dette, samt at samle mennesker fra land og by til kulturelle oplevelser. Foreningen blev stiftet på Vedsted Landbohjem den 14. juni, hvor også foreningen har adr. Vi starter med første arrangement i kulturugen, nærmere betegnet torsdag den 6. oktober, hvor vi synger fra den blå Højskole sangbog. Se nærmere omtale i postomdelt materiale om kulturugen… I efteråret begynder vi at forberede dilettant, som vises i februar. Du kan også blive medlem af Kultur i landsbyen, det koster kun 50,00 kr. pr. husstand pr. år. Alle kan deltage i arrangementer, hvis du er medlem gives der rabat på entre.

Glas kursus på Vedsted Landbohjem Så starter vi igen på at lave ting af glas. Har du lyst til at være med starter vi hold i uge 37. Få mere info og tilmelding på: post@vedstedlandbohjem.dk eller mobil 23 60 56 35

6.

Spontant teater på Vedsted Landbohjem Du behøver ikke at være den store skuespiller for at være med til spontant teater. Vi vil få det sjovt sammen med andre, der gerne vil lave drama, og vi får kendskab til udtryk og de forskellige dramafigurer, imens vi får rørt lattermusklerne. Du kommer til at arbejde med din kreativitet, spontanitet, styrket fantasien og lære at stå frem. Er DU frisk til 3 dage med masser af sjov, drama og skuespil? Så er dette måske noget for dig… Hvem kan deltage: Alle piger og drenge fra 9 til 14 år. Det foregår tirsdag, onsdag og torsdag i uge 42 på Vedsted Landbohjem, Tøndervej 73, 6500 Vojens. Få mere info og tilmelding på: post@aagehansen.dk eller mobil 23 60 56 35


„DIT STED” - LOKALBLAD FOR VEDSTED, USTRUP, VEDBØL, SKOVBY, ARNITLUND, HØGELUND, ABKÆR OG OMEGN

SKAT! Ny sæson står for døren Af Helge Hansen, formand for SKAT-udvalget

Du ønskes velkommen til vores 17. sæson med skat. Der spilles som sædvanligt hver tirsdag i klubhuset fra 19.30 – 22.00. Sæsonstart tirsdag d. 6. september. Begyndere starter dog først tirsdag d. 4. oktober. Traditionen tro byder sæsonen på præmieskat, ANDESKAT, Julehyggeskat. I løbet af sæsonen skal der også kæmpes om „Jubilæumspokalen”. Sæsonen slutter den 4. April hvor udvalget er vært ved sild, snaps og et par gode stykker brød. Sæsonprogram og yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Helge Hansen på tlf.: 74541544

Ny dato for klubhus arbejdsdag

Af Heidi Thomsen, V.U.F.

Så er det igen blevet tid til arbejdsdag i klubhuset, og alle er mere end velkommen til at finde arbejdshandskerne frem og komme og give en hånd med – da der er rigeligt med opgaver. Der skal bl.a. luges rundt omkring klubhuset og skrænten skal beplantes. Den finder sted: 2. oktober 2011 Kl. 9.00 i klubhuset Bestyrelsen sørger for frokost og drikkevarer, samt kaffe og kage. Af hensyn til planlægning må man gerne melde sig til Heidi på 23459148, ellers bare møde op.

Hærværk i Børnehuset Møllesøen Af Tina Skovrup Lange, Leder af Børnehuset Møllesøen

Da børnene én dag i sommerferieperioden skulle ud at lege på legepladsen, mødte de og medarbejderne et sørgeligt syn. Aftenen forinden havde legepladsen haft ubudne gæster, som havde brugt græsplænen som en racebane. Græsplænen var ødelagt flere steder med hjulspor fra knallerter - ikke nok med det, børnenes fodboldmål var også ødelagt. "Nu kan vi ikke spille fodbold mere" - sagde én af drengene trist. Selvom vores legeplads har en stor synlig skrællespand, var der alligevel smidt sodavandsdåser, cigaretskod og andet papiraffald på legepladsen. - Ødelæggelserne ærgrer os, selvom der "kun" er blevet ødelagt for mindre beløb. Men vi kan ikke få erstatning, fordi vi har en kommunal forsikring med en høj selvrisiko. Hærværket er rigtig ærgerligt, for vi har ikke penge til at reparere eller købe nyt hele tiden. Og selvom de økonomiske omkostninger ikke er så store, så er brugsværdien stor for os og især børnene. Vi vil gerne understrege, at vores legeplads kan og må bruges af alle gode gæster. Vores legeplads er tilgængelig fra kl. 16.30 i hverdagen og i weekenderne. Hvis man ønsker at flytte vores bordebænke sæt på legepladsen, bedes man stille dem på plads igen efter brug. Vi har også et dejligt og hyggeligt bålsted, som man må gøre brug af - men igen husk at rydde op efter jer - vi har en skrællespand som "råber" efter affald. Vi har 32 skønne unger som elsker at være ude på vores legeplads.......så vær venlige at passe på, så den hver dag er hyggelig og sjov til at være på.

7.


„DIT STED” - LOKALBLAD FOR VEDSTED, USTRUP, VEDBØL, SKOVBY, ARNITLUND, HØGELUND, ABKÆR OG OMEGN

VUF SÆSONPROGRAM 2011-2012 GYMNASTIK Hold

Alder

Dag

Klokken

Forældre/barn

1 - 2 år

tirsdag

16.45 – 17.30

Tanja

Minipuslinge

3 – 4 år

onsdag

16.00 – 16.45

Lene, Mette, Anne Marie m.fl.

Puslinge

4 - 5 år

onsdag

16.45 – 17.30

Lene, Mette, Anne Marie m.fl.

Små Piger

0. kl. – 2. kl.

mandag

16.45 – 17.45

Inge-Marie, m.fl.

Store Piger

3. kl. – 6. kl.

onsdag

18.30 – 19.30

Lilja m.fl.

Drenge

0. kl. – 2. kl.

torsdag

16.00 – 17.00

Betina S. m.fl.

Spring Mix

3. kl. – 6. kl.

mandag

17.45 – 19.15

Inge-Marie, Bjørn, Gitte m.fl.

Voksen Mix

18 år – ?

onsdag

19.30 – 20.30

Tina

I Form

18 år – ?

mandag

19.30 – 20.30

Rebecca

55+

onsdag

15.00 – 16.00

Camilla, Jeannette

7. kl. - ?

tirsdag

18.00 – 19.00

Lærke, Tina

Motionshold 55+ Unge Piger

Leder

Tilmelding sker ved træningsstart, men hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe til Gymnastikudvalgsformand Hanne Gade Raeder tlf. 28 30 68 84 Du er velkommen til at komme til træning et par gange, inden du betaler kontingent. Girokort udleveres til træningen. Kontingentet for hele sæsonen er fastsat til: Børn: 250 kr. Forældre/barn: 250 kr. Voksenhold: 350 kr. Holdene startes kun ved min. 10 deltagere.

KALENDER – AKTIVITETER – BEGIVENHEDER – ARRANGEMENTER SØNDAG D. 4. SEPTEMBER KL. 10.30 Gudstjeneste Vedsted Kirke

SØNDAG D. 18. SEPTEMBER KL. 10.00 Gudstjeneste Vedsted Kirke

TIRSDAG D. 6. SEPTEMBER Start SKAT V.U.F. Klubhus

SØNDAG D. 25. SEPTEMBER KL. 09.00 Gudstjeneste Vedsted Kirke

TORSDAG D. 8. SEPTEMBER Start Familiesvømning Vojens Svømmehal

UGE 39 Start V.U.F. Gymnastiksæson

SØNDAG D. 11. SEPTEMBER KL. 10.00 Gudstjeneste Vedsted Kirke

SØNDAG D. 2. OKTOBER KL . 09.00 Klubhus arbejdsdag V.U.F. Klubhus

UGE 37 Start Glaskursus Vedsted Landbohjem

SØNDAG D. 2. OKTOBER KL . 10.00 Gudstjeneste Vedsted Kirke

TORSDAG D. 6. OKTOBER Kulturugen Vedsted Landbohjem

FREDAG D. 28. OKTOBER Halloweenfest Kulturudvalget

SØNDAG D. 9. OKTOBER KL. 10.00 Gudstjeneste Vedsted Kirke

SØNDAG D. 30. OKTOBER KL. 10.00 Gudstjeneste Vedsted Kirke

SØNDAG D. 16. OKTOBER KL. 09.00 Gudstjeneste Vedsted Kirke

FREDAG D. 4. NOVEMBER Fællesspisning Vedsted Landbohjem

UGE 42 Spontant teater Vedsted Landbohjem SØNDAG D. 23. OKTOBER KL. 10.00 Gudstjeneste Skausminde

Næste udgave af Dit Sted udkommer ultimo oktober 2011 Deadline: 15. oktober 2011.

Dit Sted nr. 8 - Sep. 2011  

Foreningsblad for Landsbyforeningen for Vedsted og Omegn

Dit Sted nr. 8 - Sep. 2011  

Foreningsblad for Landsbyforeningen for Vedsted og Omegn

Advertisement