Page 1

TOC DE TEATRE Temporada Setembre-Desembre 2012 Nota de premsa 27/9/2012

La nova comèdia de Jordi Galceran ‘Burundanga’ dóna el tret de sortida a la temporada de teatre del Kursaal La nova comèdia ‘Burundanga’ de Jordi Galceran, autor de ‘El mètode Grönholm’, es podrà veure aquest proper cap de setmana a la Sala Gran del Kursaal

Aquest cap de setmana comença la nova programació del Toc de Teatre del Kursaal, on es podrà veure la nova comèdia de Jordi Galceran ‘Burundanga’, a la Sala Gran del Kursaal. Serà el dissabte 29 de setembre de maig a les 21:00h, i diumenge 30 de setembre a les 18h.

(Cal recordar que tots els espectacles de teatre del dissabte seran a les 21h)

La nova comèdia de Galceran, ‘Burundanga’, és un nou vodevil ple de sorpreses constants on es barreja amor, terrorisme i comèdia, ple d’equivocs i situacions rocambolesques, en les que cinc personatges es veuen involucrats. ‘Burundanga’, ens planteja un pregunta: una comèdia romàntica amb etarres entremig? El resultat d'aquest còctel explosiu és ‘Burundanga’, la història de la Berta, una universitària que, en quedar-se embarassada, dóna al seu company un potent sèrum de la veritat per esbrinar si l'estima de debò. La droga, de nom ‘Burundanga’, farà que el jove confessi ser un terrorista que planeja segrestar un empresari... Jordi Galceran, autor dels grans èxits ‘El mètode Grönholm', ‘Dakota',... signa ara aquest vodevil ple de. El muntatge porta el segell fresc de Flyhard, la companyia de Jordi Casanovas, un dels joves dramaturgs i directors d'escena més actius del teatre català. Després de l'èxit obtingut a la Sala Villarroel i abans de tornar-hi, farà estada al Kursaal. Les entrades costen 25 € (20 € amb el carnet Galliner, majors de 65 anys; i 6 € per als menors de 25 anys) es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon 938723636 i www.kursaal.cat.


TOC DE TEATRE Temporada Setembre-Desembre 2012 Nota de premsa 27/9/2012 BURUNDANGA de Jordi Galceran Dissabte, 29 de setembre – 21:00h Diumenge, 30 de setembre – 18:00h Kursaal - Sala Gran Autor: Jordi Galceran Direcció: Jordi Casanovas Repartiment: Carles Canut, Roser Blanch, Clara Cols, Pablo Lammers, Sergio Matamala Sinopsis: Una comèdia romàntica amb etarres d’entremig? El resultat d’aquest còctel explosiu és Burundanga, la història de la Berta, una universitària que, en quedar-se embarassada, dóna al seu company un potent sèrum de la veritat per esbrinar si l’estima de debò. La droga, de nom Burundanga, farà que el jove confessi ser un terrorista que planeja segrestar un empresari… Jordi Galceran, autor del Mètode Grönholm, Dakota,... escriu aquest vodevil ple de sorpreses constants on es barreja amor, terrorisme i comèdia. El muntatge porta el segell fresc de Flyhard, la companyia de Jordi Casanovas, un dels joves dramaturgs i directors d’escena del teatre català. Un dels èxits de la temporada teatral.

nota-de-premsa-440  
nota-de-premsa-440  

http://www.kursaal.cat/uploads/assets/nota-de-premsa-440.pdf

Advertisement