Page 1

KURSAAL Nota de premsa 10-2-2011

El Kursaal acull aquesta temporada tres espectacles adreçats a la gent gran Es tracta de les obres teatrals ‘El silenci és or’ i ‘Pasta fullada’ i la sarsuela còmica ‘Sopar per a dos, si pot ser’ La programació que el teatre Kursaal de Manresa adreça especialment a gent gran comptarà aquesta temporada amb tres espectacles. D’una banda, el proper dimecres 16 de febrer, es podrà veure a la sala gran del Kursaal en dues funcions (a les 18 h i a les 21 h) el muntatge teatral ‘El silenci és or’, en què els populars actors Lluís Soler i Jordi Boixaderas, acompanyats al piano per Lluís Carmona posaran en escena un espectacle divertidíssim a partir de textos d’Apel·les Mestres. El dimecres 23 de març a les 6 de la tarda, l’Òpera Còmica de Barcelona torna a sorprendre amb el vodevil líric ‘Sopar per a dos, si pot ser’, en el qual tres dels seus quatre personatges intenten infructuosament durant tot l’espectacle, fer una sopar per a dos. La direcció musical del muntatge és a càrrec de la manresana Viviana Salisi, que també hi participa com a actriu, així com la també manresana Marta Valero. Finalment, tancarà el cicle la posada en escena de ‘Pasta fullada’, una obra que parla del sexe en l’edat madura, però també del valor de l’amistat, la família... Serà el dimecres, 13 d’abril a les 6 de la tarda. Sota la direcció d’Òscar Molina, hi prenen part Margarida Minguillon, Carme Sansa, Carles Sales i Josep Minguell. Aquests muntatges estan adreçats especialment a la gent gran; i per això s'han adaptat horaris i preus, ja que per a les persones majors de 65 anys, el cost de l'entrada serà de 6 euros (el preu normal és del 15€). En aquest sentit, el teatre Kursaal compta amb la col·laboració de l'Obra Social “la Caixa”, que ha estat sensible a aquesta iniciativa de promoure espectacles adreçats a la gent gran i hi dóna suport. L'Obra Social “la Caixa” té com a una de les accions prioritàries el foment de l’envelliment actiu i saludable de les persones grans, i aquesta col·laboració n’és un clar exemple, es porta a terme per segon any consecutiu donat el gran èxit que va tenir la iniciativa la temporada passada. Les entrades es poden comprar a les taquilles del Kursaal de dimarts a diumenge de 18 a 21h, dissabtes d'11 a 13 i de 18 a 21h, per telèfon (93 8723636) i una hora abans de cada funció.


KURSAAL Nota de premsa 10-2-2011

EL SILENCI ÉS OR Dimecres, 16 de febrer A les 18 h I 21 H – SALA GRAN Direcció: Frederic Roda Intèrprets: Jordi Boixaderas i Lluís Soler Piano: Lluís Carmona Sinopsi: Dos dels millors actors de l'escena catalana, amb la col·laboració del compositor i pianista Lluís Carmona, posaran en escena un espectacle divertidíssim a partir de textos d'Apel·les Mestres. L'expressió, la veu i la paraula. No els cal res més per omplir una hora i quart de rialles, d'intel·ligència i de complicitat amb el públic. Després de 12 anys, els seus protagonistes recuperen aquest espectacle, que es va poder veure al Teatre Conservatori l'any 1998 per acomiadar les antigues butaques del teatre.

SOPAR PER A DOS, SI POT SER Dimecres, 23 de març A les 18 h – SALA GRAN Direcció musical: Viviana Salisi Direcció escènica: Artur Arranz Intèrprets: Ferran Campabadal, Josep Jarque, Viviana Salisi, Marta Valero, M. Teresa Vert Sinopsi: Òpera Còmica de Barcelona ens torna a sorprendre amb aquest estil de sarsuela còmica curta, un estil que compta amb veritables troballes còmiques i situacions vodevilesques que, remarcades per l'enginy musical dels seus autors, ens fan riure i passar una bona estona. L'espectacle és un divertit vodevil líric en el qual tres dels seus quatre personatges intenten infructuosament durant tota l'obra fer un sopar per a dos.

PASTA FULLADA Dimecres, 13 d’abril A les 18 h – SALA GRAN Direcció: Òscar Molina Intèrprets: Josep Minguell, Margarida Minguillon, Carles Sales i Carme Sansa Sinopsi: Com es viu la vida de família quan s'arriba a la seixantena? Com evoluciona una relació de parella amb el pas del temps? I l'amistat entre dues parelles d'amics que es coneixen de fa molts anys? Aquestes són preguntes que intenten ser respostes a Pasta Fullada, una obra que ens parla de sexe en l'edat madura, però sobretot del valor de l'amistat.

/nota-de-premsa-288  
/nota-de-premsa-288  

http://www.kursaal.cat/uploads/assets/nota-de-premsa-288.pdf