Page 1

Toc de Teatre EntreTocs setembre - desembre 2010

º

KURSAAL

Nota de premsa 6-9-2010

Demà dimarts, a la venda les entrades individuals del Toc de Teatre i les sessions de gent gran de la propera temporada del Kursaal Es podran comprar entrades també per la tercera funció d‘Un Déu salvatge’, que es farà el dissabte, 2 d’octubre a les 6 de la tarda I també per les sessions especials per a gent gran a 6 € i a les 6 de la tarda dels espectacles ‘Desig d’òpera’ (15 d’octubre) i ‘Alícia ja no viu aquí’(24 de novembre)

Demà dimarts, 7 de setembre a partir de les 6 de la tarda a taquilla del Kursaal i per telèfon i per internet es posaran a la venda les entrades individuals dels 4 espectacles del TOC de Teatre de la propera temporada: ‘Un Déu salvatge’ (2 i 3 d’octubre), ‘American Buffalo’ (23 i 24 de novembre), ‘Electra’ (13 i 14 de novembre) i ‘Natale in casa Cupiello’ (18 i 19 de desembre), al preu de 25 euros. A més a més, també es posaran a la venda les entrades d’una tercera funció de la comèdia àcida de Yasmina Reza ’Un Déu salvatge’, la primera obra del TOC d’aquesta temporada, i que està prevista per al dissabte 2 d’octubre a les 6 de la tarda. Demà dimarts també es posaran a la venda els espectacles de la programació adreçada a gent gran, en horari especial de les 6 de la tarda i al preu de 6 euros. Es tracta de ‘Desig d’Òpera’, que es podrà veure a la sala gran del Kursaal el divendres 15 d’octubre, i d’’Alícia ja no viu aquí’, que es representarà el dimecres 24 de novembre. El preu de l’entrada per a la resta de públic serà de 15 euros.

Dissabte passat es van posar a la venda els abonaments del Toc de Teatre, que es podran adquirir per 65 euros fins el dia de la primera obra del TOC, i que inclouen les 4 obres del TOC de Teatre.

www.kursaal.cat

http://www.kursaal.cat/uploads/assets/nota-de-premsa-243  
http://www.kursaal.cat/uploads/assets/nota-de-premsa-243  

http://www.kursaal.cat/uploads/assets/nota-de-premsa-243.pdf

Advertisement