Page 10

10

Gazeta bezpłatna KURIER LOKALNY POWIATU KĘPIŃSKIEGO Numer 20 (118)

kurier tv

Sobota 07:00 Słoneczna róg Unijnej 07:10 Las bliżej nas 07:30 Rok w ogrodzie 08:00 Naszaarmia.pl 08:25 Dora poznaje świat 08:55 Pingwiny z Madagaskaru 09:30 Big Time Rush 10:00 Dom (18) 11:35 Blaski i wrzaski 12:00 Wszystko przed nami (13–16) – pol. serial obycz. 13:55 Sejsmolodzy w świecie zwierząt – chiński film dok. 14:40 Okrasa łamie przepisy – magazyn 15:15 Liceum Avalon – film USA 2 dla młodzieży 2010 Reż. Stuart Gillard, wyk. Brittany Robertson. (105 min) 17:00 Teleexpress 17:25 Ojciec Mateusz (102) – polski serial kryminalny 18:20 Gwiazdy na 60 lat TVP – program rozrywkowy 18:45 Komisarz Alex – reportaż 19:00 Wieczorynka: Przygody Myszki Miki i Kaczora Donalda 19:30 Wiadomości 20:00 Rajdy Samochodowe MP – Rajd Dolnośląski. 20:03 GOL – magazyn 20:20 Komisarz Alex (20) – polski serial kryminalny 21:20 Skarb narodów (National 3 Treasure) – film przygodowy USA 2004 polecamy Gs.4 Reż. Jon Turteltaub, wyk. Nicolas Cage, Diane Kruger, Justin Bartha. (140 min) 23:40 Żywe trupy II (1/13) – serial grozy USA 2011 Z 00:55 Nocna straż – ang.-pol.-fr. 3 film biograficzny 2007 Reż. Peter Greenaway, wyk. Martin Freeman. (145 min) 03:15 Zakończenie programu

Niedziela 06:00 Wodnikowe wzgórze 06:30 Will i Dewitt 07:00 Msza św. 08:00 Tydzień 08:25 Ziarno 09:00 LOL:-) 09:25 Jak to działa? 10:00 8 Pan Kleks w kosmosie (1/2) – pol.czechosł. film przygodowy 1988 11:25 Piłka nożna Magazyn Ligi Mistrzów. 11:55 Między ziemią a niebem 12:00 Anioł Pański – transmisja 12:15 Między ziemią a niebem 12:50 Wideoteka – 60 hitów O na 60 lat! 13:25 Nie ma jak Polska 14:00 Olbrzymy oceanów (1/3) – angielski serial dok. 15:05 Miecz prawdy (4 i 5) 17:00 Teleexpress 17:30 Komisarz Alex (20) 18:20 Jaka to melodia? 19:00 Wieczorynka: Gumisie 19:30 Wiadomości 20:00 Rajdy Samochodowe MŚ – Rajd Włoch. 20:20 Siła wyższa (8) – polski serial obyczajowy 21:15 Powiedz „tak” (The Wed2 ding Planner) – niemiecko-amerykańska komedia romantyczna 2001 Reż. Adam Shankman, wyk. Jennifer Lopez, Matthew McConaughey, Bridgette Wilson. (115 min) 23:10 Nocna straż (Nightwat3 ching) – ang.-pol.-fr. film biograficzny 2007 Reż. Peter Greenaway, wyk. Martin Freeman, Emily Holmes, Agata Buzek. (150 min) 01:40 Ziemia obiecana 5 – dramat polski 1975 Reż. Andrzej Wajda, wyk. Daniel Olbrychski, Wojciech Pszoniak. (75 min) 02:55 Zakończenie programu

20 października 2012 Sobota 05:55 Zmiennicy – polski serial komediowy 07:00 M jak miłość (936) – polski serial obyczajowy 08:00 Pytanie na śniadanie 10:45 Barwy szczęścia (801 i 802) – polski serial obyczajowy 11:50 Indiana Jones i Świą4 tynia Zagłady – film przygodowy USA 1984 polecamy Gs.4 Reż. Steven Spielberg, wyk. Harrison Ford, Kate Capshaw, Jonathan Ke Quan. (130 min) 14:00 Familiada – teleturniej 14:40 Rodzinka.pl – polski serial komediowy 15:45 Czas honoru (59) – polski serial obyczajowy 16:35 Słowo na niedzielę 16:50 Kocham cię, Polsko! O – program rozrywkowy 18:00 Panorama 18:55 Postaw na milion 20:00 Bitwa na głosy O – program rozrywkowy 22:05 Poza zasięgiem (Out 2 of Reach) – amerykańsko-polsko-angielski film sensacyjny 2004 Reż. Po-Chih Leong, wyk. Steven Seagal, Agnieszka Wagner, Shawn Lawrence. (100 min) 23:45 Kręte schody – thriller 2 amer.-kanad. 2000 Reż. James Head, wyk. Nicollette Sheridan, Judd Nelson, Alex McArthur. (100 min) 01:25 Poza zasięgiem – ame2 rykańsko-polsko-angielski film sensacyjny 2004 Reż. Po-Chih Leong, wyk. Steven Seagal. (90 min) 02:55 Zakończenie programu

06:00 Nowy dzień z Polsat News 07:15 Przygody Animków 08:15 Miś Yogi 08:50 Pinky i Mózg 09:15 Scooby Doo 09:45 The Looney Tunes Show 10:15 Ewa gotuje 10:45 Studio weekend 12:15 Tylko taniec – Got O to Dance – program rozrywkowy 14:20 Kabareton – program rozrywkowy 15:15 Tylko muzyka. Must O be the music – program rozrywkowy 17:15 Trudne sprawy – polski serial fabularno-dokumentalny 18:15 Nieprawdopodobne, a jednak... – polski serial fabularno-dokumentalny 18:50 Wydarzenia 19:30 Świat według Kiepskich – polski serial komediowy 20:00 Patriota (The Patriot) 4 – niemiecko-amerykański dramat kostiumowy 2000 polecamy Gs.3 Reż. Roland Emmerich, wyk. Mel Gibson, Heath Ledger, Joely Richardson. (200 min) 23:20 Gladiator – film sensacyjny 3 USA 1992 Reż. Rowdy Herrington, wyk. Cuba Gooding jr, James Marshall, Jon Seda. (140 min) 01:40 Piętno wilkołaka 2 (DarkWolf) – horror USA 2003 Reż. Richard Friedman, wyk. Samaire Armstrong, Ryan Alosio, Andrea Bogart. (115 min) 03:35 Zagadkowa noc – quiz 05:00 Zakończenie programu

21 października 2012 Niedziela 05:40 Ostoja 06:10 W słowach kilku o wydrze, bobrze i wilku 06:45 M jak miłość (937) 07:40 Barwy szczęścia (803–805) 09:20 Kultura, głupcze 09:55 Zambezi – rzeka nieujarzmiona 11:00 Wojciech Cejrowski  – boso przez świat 11:35 Makłowicz w podróży 12:15 Historia domku na prerii II 1 (Beyond The Prairie II) – film obyczajowy USA 2001 Reż. Marcus Cole, wyk. Meredith Monroe, Walton Goggins, Thomas Ian Griffith. (105 min) 14:00 Familiada – teleturniej 14:40 Bitwa na głosy O – program rozrywkowy 16:25 Na dobre i na złe (495) – polski serial obyczajowy 17:20 Kocham to, co lubię – magazyn 18:00 Panorama 19:05 Kabaretowy klub Dwójki O – program rozrywkowy 19:55 Kocham cię, Polsko! O – program rozrywkowy 21:15 Czas honoru (60) – polski serial obyczajowy 22:10 Paradoks (7) – polski serial kryminalny 23:05 Kocham kino – magazyn 23:35 WOK – wszystko o kulturze – magazyn 00:30 Wesele – dramat polski 5 1972 Reż. Andrzej Wajda, wyk. Daniel Olbrychski, Andrzej Łapicki. (115 min) 02:25 PitBull (26) 03:25 Historia domku na prerii II 1 – film obyczajowy USA 2001 Reż. Marcus Cole, wyk. Meredith Monroe. (85 min) 04:50 Zakończenie programu

08:10 Yogi Bear Show 08:50 Pinky i Mózg 09:15 Scooby Doo 09:45 The Looney Tunes Show 10:15 Gang Misia Yogi 10:45 7 Zoom: Akademia superbohaterów – film przygodowy USA 2006 12:25 I kto to mówi III (Look 2 Who’s Talking Now!) – komedia USA 1993 Reż. Tom Ropolewski, wyk. John Travolta, Kirstie Alley, Olympia Dukakis. (135 min) 14:40 Rycerz Pierwszej Damy 3 (Guarding Tess) – komedia USA 1994 Reż. Hugh Wilson, wyk. Shirley MacLaine, Nicolas Cage, Austin Pendleton. (125 min) 16:45 Hotel 52 (72) – polski serial obyczajowy 17:45 Przyjaciółki (7) – polski serial obyczajowy 18:50 Wydarzenia 19:30 Państwo w państwie – program publicystyczny 20:00 Tylko muzyka. Must O be the music 22:00 Kości (9) – serial kryminalny USA Na wysypisku śmieci zostają odnalezione ludzkie szczątki. Ofiarą jest znany fryzjer. Analiza kości czaszki wykazuje, że został oskalpowany. 23:00 Głosy (6) – kanad.-amer. serial obyczajowy 00:15 Polowanie na potwora 3 – dramat USA 2005 Reż. Kay Stephen, wyk. Robert Forster, Michael Michele, Maury Chaykin. (105 min) 02:00 Magazyn sportowy 04:00 Tajemnice losu – magazyn 05:00 Zakończenie programu

20 października 2012 05:35 Uwaga! 05:55 Mango – telezakupy 08:00 Kobieta na krańcu świata: Do pierwszej krwi – Nepal 08:30 Dzień dobry TVN 10:55 Na Wspólnej (1647–1650) – polski serial obyczajowy 12:40 MasterChef – reality show 13:40 Perfekcyjna pani domu – reality show 14:40 Ugotowani – reality show 15:45 Julia (143–147) – polski serial obyczajowy 18:00 Kuchenne rewolucje – reality show 19:00 Fakty 19:45 Uwaga! – magazyn 20:00 Mam talent O – program rozrywkowy 21:55 Evan Wszechmogący 3 (Evan Almighty) – komedia USA 2007 Reż. Tom Shadyac, wyk. Steve Carell, Morgan Freeman, Lauren Graham. (120 min) 23:55 Hannibal. Po drugiej 3 stronie maski (Hannibal Rising) – thriller francusko-włosko-amerykańsko-angielski 2007 Z Reż. Peter Webber, wyk. Gaspard Ulliel, Li Gong, Rhys Ifans, Helena-Lia Tachovská. (145 min) Początek II wojny światowej. Hannibal Lecter, który w dzieciństwie przeżył śmierć swoich bliskich, podejmuje studia medyczne. Zdaje sobie sprawę, że rośnie w nim zło, którego nie potrafi kontrolować. 02:20 Uwaga! – magazyn 02:35 Arkana magii – program interaktywny 03:55 Zakończenie programu

05:10 Misja Martyna 07:05 Mango – telezakupy 09:10 Nasza klasa – serial komediowy USA 09:40 Dwóch i pół – serial komediowy USA 10:40 Szpital Miłosierdzia (16) – serial obyczajowy USA 11:40 Spadaj na ziemię (Down to 2 Earth) – komedia amerykańsko-australijsko-niemiecko-kanadyjska 2001 Reż. Chris Weitz, Paul Weitz, wyk. Chris Rock, Regina King, Eugene Levy. (105 min) 13:25 Ulice San Francisco (3) – serial kryminalny USA 14:35 J.A.G. – wojskowe biuro śledcze (5) – serial sensacyjny USA 15:35 Agenci NCIS (22 i 23) – serial sensacyjny USA 17:35 Detektyw Monk (14 i 15) – serial sensacyjny USA 19:30 Frankie i Johnny (Frankie 3 and Johnny) – komediodramat USA 1991 Reż. Garry Marshall, wyk. Al Pacino, Michelle Pfeiffer, Hector Elizondo. (145 min) 21:55 Mamuśka (Mother) 2 – komedia USA 1996 Reż. Albert Brooks, wyk. Albert Brooks, Laura Weekes, Paul Collins. (130 min) 00:05 Harry Potter i więzień 4 Azkabanu (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) – angielskoamerykański film przygodowy 2004 (s.38) Reż. Alfonso Cuarón, wyk. Daniel Radcliffe, Richard Griffiths, Pam Ferris. (170 min) 02:55 Arkana magii 04:50 Zakończenie programu

05:15 I Like It 06:00 mała Czarna (361) 07:05 Różowa pantera – serial animowany USA 08:00 Galileo Extra 09:00 Mistrz Kuchni: Juniorzy 10:00 Czysta chata 11:00 Galileo 12:00 mała Czarna (362) 13:00 Kroniki facetów z klasą 14:00 Zagadkowe zgony 14:30 Wzór (21) – serial kryminalny USA 15:30 8 Złoto MacKenny – film sensacyjny amerykański 1969 18:00 Winx Club – włoski serial animowany 19:00 Galileo 20:00 Stop! Drogówka 21:00 Zbrodnie, które wstrząsnęły Polską 22:00 8 Tylko jeden – film sensacyjny USA 2001 23:50 8 Zmierzch: wampiry w odwrocie – horror USA 1991 02:00 TV market 02:15 To był dzień

06:00 Chłopi (3) 07:00 Taki jest świat 07:55 Superdrapieżcy 09:00 Okiem drapieżcy: Dzikie psy 10:00 Strażnik pierścienia (5) 11:00 8 Wymiatacz – komedia USA 2011 13:00 7 Tom i Jerry: Magiczny pierścień – film animowany USA 2002 14:30 8 Najpiękniejsze baśnie braci Grimm – niemiecki film fantasy 2009 15:45 7 Gorąca laska – komedia USA 2002 18:00 Strażnik pierścienia (6) 19:00 Pingwiny z Madagaskaru 20:00 7 Krwawa ofiara – thriller kanadyjsko-amerykański 2011 (s.38) 22:00 9 Maczeta – film akcji USA 2010 polecamy Gs.4 00:15 6 Megarekin kontra krokozaurus – horror USA 2010 02:00 Kręcimy z gwiazdami

21 października 2012 05:35 Uwaga! – magazyn, program prowadzi Tomasz Kubat 05:55 Mango – telezakupy 08:00 Maja w ogrodzie – magazyn 08:25 Akademia ogrodnika – magazyn 08:30 Dzień dobry TVN 11:00 Kobieta na krańcu świata: Królowa flamenco – Hiszpania 11:35 Co za tydzień – magazyn 12:10 Lekarze (7) – polski serial obyczajowy 13:10 Prawo Agaty (22) – polski serial obyczajowy 14:10 Mam talent O – program rozrywkowy 16:05 Shrek Trzeci – film animowany USA 2007 polecamy Gs.7 18:00 Ugotowani – reality show 19:00 Fakty 19:45 Uwaga! – magazyn 20:00 MasterChef – reality show 21:00 Sztos – polski film 3 sensacyjny 1997 Reż. Olaf Lubaszenko, wyk. Cezary Pazura, Jan Nowicki, Ewa Gawryluk. (115 min) Bohaterowie wspominają czasy, gdy jako nic nieznaczące płotki zaczynali zbijać kapitał. Wypuszczony z więzienia „Synek” dołączył do świty wytrawnego szulera Eryka. Wspólnie zrealizowali wielki skok. 22:55 As w rękawie (Smokin’ 4 Aces) – angielsko-amerykańsko-francuski film sensacyjny 2006 Reż. Joe Carnahan, wyk. Ryan Reynolds, Ray Liotta, Ben Affleck. (135 min) 01:10 Uwaga! – magazyn 01:25 Arkana magii 02:45 Zakończenie programu

05:10 Misja Martyna: Polinezja, czyli zdobyć łzę anioła 07:05 Mango – telezakupy 09:10 Detektyw Monk (14) – serial sensacyjny USA 10:05 6 Nowy Jork, nowa miłość – komedia USA 2004 12:05 Footloose – film muzyczny 3 USA 1984 Reż. Herbert Ross, wyk. John Lithgow, Kevin Bacon, Lori Singer. (135 min) 14:20 El Dorado – western USA 4 1966 polecamy Gs.11 Reż. Howard Hawks, wyk. John Wayne, Robert Mitchum, Edward Asner. (160 min) 17:00 J.A.G. – wojskowe biuro śledcze (6) – serial sensacyjny USA 18:05 Agenci NCIS (24 i 25) – serial sensacyjny USA 20:00 Harry Potter i więzień 4 Azkabanu (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) – angielsko-amerykański film przygodowy 2004 (s.38) Reż. Alfonso Cuarón, wyk. Daniel Radcliffe, Richard Griffiths, Pam Ferris. (175 min) 22:55 Dowody zbrodni (22) – serial kryminalny USA 23:55 8. mila (8 Mile) – dramat 4 niemiecko-amerykański 2002 (s.38) Reż. Curtis Hanson, wyk. Eminem, Kim Basinger, Mekhi Phifer, Brittany Murphy. (135 min) 02:10 Arkana magii – program interaktywny 04:20 Pascal: po prostu gotuj – magazyn 04:50 Zakończenie programu

05:05 I Like It 05:50 Tester 06:20 Dekoratornia 06:50 Inspektor Gadżet 07:20 Różowa pantera 08:20 Winx Club – włoski serial animowany 09:25 7 Minkey detektyw – kanadyjski film przygodowy 2006 11:00 Galileo 12:00 Mindfreak – iluzjonista Criss Angel 13:00 Dekoratornia polski 2009 13:30 Mistrz Kuchni: Juniorzy 14:30 Czysta chata 15:35 Kroniki facetów z klasą 16:35 Tester 17:10 8 Tylko jeden – film sensacyjny USA 2001 19:00 Galileo 20:00 9 Leon zawodowiec – dramat francusko-amerykański 1994, reż. Luc Besson, wyk. Jean Reno (s.38) 22:15 6 Zabójcze promienie – film sensacyjny USA 2008 (s.38) 00:05 6 Kruk IV – horror USA 2005 Z 02:10 TV market 02:30 To był dzień

06:00 Noce i dnie (7) 07:00 Kręcimy z gwiazdami 08:00 Superdrapieżcy 09:00 Niewiarygodne sceny z życia zwierząt 10:00 Strażnik pierścienia (7) 11:00 8 Wielka misja Maksa Keeble’a – komedia USA 2001 12:45 Mulan II – film anim. USA polecamy Gs.7 14:25 8 Najpiękniejsze baśnie braci Grimm – film fantasy niemiecki 2009 15:40 Klątwa Tutenchamona (1/2) – film przygodowy USA 2006 (s.38) 18:00 Strażnik pierścienia (8) 19:00 Pingwiny z Madagaskaru 20:00 6 Ostatnia misja USS Iowa – film katastroficzny USA 2012 (s.38) 21:55 Niezwykłe przypadki medyczne 23:00 Podniebny horror 00:00 Stare dranie 00:30 Goło i wesoło01:00 Taki jest świat

GAZETA BEZPLATNA KURIER LOKALNY KEPNO 118  

GAZETA BEZPLATNA KURIER LOKALNY KEPNO 118

GAZETA BEZPLATNA KURIER LOKALNY KEPNO 118  

GAZETA BEZPLATNA KURIER LOKALNY KEPNO 118

Advertisement