Østcom produktkatalog 2023

Page 1

VERSJON 03.2023

PRODUKTKATALOG
VALU Kombination VALU p90 RAL 7016 FS Rhombus 80x20 mm mit Glas Rhombus 80x20 mm with glass Rhombus 80x20 mm avec verre
3 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller ostcom@ostcom.no VEISIKRING Rekkverk....................................... 32 KL-Skjerm 32 Quick clamps 32 Rør-rekkverk ................................... 32 Støyskjermer 33 Støyskjerm av glass ....................... 33 Støyskjerm av tre 33 Støyskjerm av aluminium 33 DIVERSE Hundegård ..................................... 35 OMRÅDESIKRING Permanente gjerder ....................... 6 Palisadegjerde 6 Flettverksgjerde 6 Viltgjerde .......................................... 6 Kjettinggjerde 7 Panelgjerde 7 Ballfangergjerde 7 Tregjerde .......................................... 7 Valu 9 Midlertidige gjerder ..................... 10 Capra 10 Byggeplassgjerde .......................... 12 Plast-/alpingjerde 12 Arrangementsgjerde 13 Porter ............................................ 14 Byggeplassport 14 Slagport 15 Skyveport ....................................... 15 Rotasjonsport 15 Foldeport 15 Inova 16 Bod og maskinsikring ................. 18 Nettingbod 18 Platebod ......................................... 20 Maskinsikring 21 Perinet .......................................... 22 Sensorer 24 Skjulte sensorer.............................. 24 Gjerdesensorer 25 Barriere sensorer 25 Mikrobølgesensorer 25 Terrengfølgendesensorer ............... 25 Systemintegrasjoner 26 Adgangskontroll .......................... 28 Pullerter 28 Veibommer 29 Portautomatikk ............................ 30 Serviceavtaler .............................. 31

DINE VERDIER - VÅRT FOKUS

OM ØSTCOM

Østcom legger stor flid i å kunne levere alt fra permanente gjerder av høyeste sikkerhetsnivå til adgangskontrollløsninger, porter, rekkverk, støyskjermer og hundegårder.

Som en av Norges største aktører innen områdesikring leverer vi kvalitetsprodukter både til det offentlige, privat næring og til privatpersoner. Vi har også et stort vareutvalg av forskjellige produkter som bodsystemer, gjerdemateriell og mer til. Vi kan tilby enkle gjerder og porter til barnehager, skoler, villaer, og mer komplekse sikkerhetsløsninger til bedrfiter, fengsler, ambassader og militæret.

Et solid renommè

Østcom representerer noen av de ledende leverandører av områdesikring på verdensbasis, og vi har som mål å kunne tilby våre kunder gode løsninger til en riktig pris. Ta kontakt med oss for mer informasjon. Vi leverer over hele landet. Vi lever produkter tjenester over hele landet.

Miljøriktig drift

Som en betydelig markedsaktør er det viktig for oss å stå frem som et godt eksempelbåde innen teoretisk HMS/KS og i utførelsen av den daglige driften. Vi setter verdien av miljømessig, skånsom drift høyt, og legger vår sjel i å innfri dine ønsker og behov. Dette gjenspeiler seg også i vår maskinpark. Vi benytter en moderne maskinpark som sikrer miljømessig drift, lite nedetid og et resultat i tråd med bestillingen.

I ledelsen sitter vi på ca. 200 årsverk med erfaring fra ingeniørbransjen, slik at vi er i stand til å ta på oss nye og utfordrende oppgaver. Vi har 50 fast ansatte montører, og en stamme på 15-20 personer som leies inn på prosjektbasis avhengig av arbeidstilfang.

4 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

OMRÅDESIKRING

Områdesikring er et avgjørende aspekt av enhver virksomhet, og våre produkter og tjenester er utviklet for å gi deg best mulig sikkerhet. Vi forstår viktigheten av å holde eiendommen og eiendelene dine trygge, og det er derfor vi tilbyr et omfattende utvalg av sikkerhetsløsninger for å møte dine spesifikke behov. Vårt team av eksperter vil sammen med deg vurdere området ditt og gi deg de beste sikkerhetsalternativene som er tilgjengelige, inkludert CCTV-kameraer, adgangskontrollsystemer, gjerder mm.

Vi er stolte av kvaliteten på produktene og tjenestene våre, og vi sikrer at alle våre sikkerhetsløsninger er av høyeste standard. Vi tilbyr support, slik at du kan være trygg på at eiendommen din til enhver tid er trygg. Med våre løsninger kan du forbedre områdesikringen, redusere risikoen for tyveri og hærverk, og gi dine ansatte og kunder et trygt miljø.

Ikke gå på akkord med områdesikring. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å beskytte eiendommen din og eiendeler med våre høykvalitetsløsninger for nettopp deres område.

Sikringsklasser gjerder

1 2 3 4

• Et hvilket som helst gjerde

• Ingen krav til materialer eller utforming

• Angir visuelt og juridisk en eiendomsgrense

• Regulerende effekt - ingen tidshindrende effekt

• Typisk tradisjonelt flettverksgjerde mntert på T-jer som er slått ned i bakken

• Gjerdehøyden minimum 2 meter.

• Stolpeavstand maksimum 2,5 meter. Trådtykkelsen minimum 2,5mm

• Maskestørrelse maksimum 50 x 50 mm. Fundamenteres tilpasset lokale forhold.

• Forsterket med alle tre eller flere piggtrådrader på toppen, eventuelt kveilehindre eller tilsvarende.

• Skal ikke kunne krype under

• Sikkerhetsgjerde minimum 2,5 meter

• Løsningen bår prosjekteres. Vanligvis sveiset gittergjerde, panelgjerde eller sveiset palisadegjerde med hensiktsmessig maskestørrelse, spiletykkelse og avstand. Fundamenteres tilpasset lokale forhold

• Forsterket med tre piggtrådrader på toppen, eventuelt kveilehindre eller tilsvarende.

• Skal ikke kunne krype under

• Dobbeltgjerde hvorav ett som beskrevet for sikringsklasse 2 og ett som beskrevet for sikringsklasse 3

• Deteksjons- og overvåkningssystem mellom gjerdene

FORDELER MED GJERDER

Det er mange grunner til at du bør vurdere å kjøpe et gjerde til eiendommen din. Her er noen viktige fordeler ved å ha et gjerde:

Sikkerhet

Et gjerde er en utmerket måte å sikre eiendommen din på, enten det er for å holde inntrengere ute eller for å hindre barn eller kjæledyr fra å gå ut av eiendommen. Avhengig av hvilken type gjerde du velger, kan det være en effektiv fysisk barriere som gir et ekstra lag med beskyttelse.

Personvern

Hvis du verdsetter privatlivet ditt, er et gjerde en ideell løsning. Det kan blokkere innsikten over eiendommen din fra gaten eller naboene dine, og gi et mer tilbaketrukket og fredelig miljø. Du kan også nyte uteplassen din uten å bekymre deg for å bli overvåket.

Estetikk

Gjerder kan være et vakkert tillegg til enhver eiendom. De kommer i et bredt utvalg av materialer, stiler og farger, slik at du kan finne et gjerde som komplementerer utseendet til hjemmet ditt og forsterker dets verdi.

Eiendomsverdi:

Å installere et gjerde kan øke verdien på eiendommen din. Et godt vedlikeholdt gjerde er en attraktiv funksjon som kan få eiendommen din til å skille seg ut i et konkurranseutsatt eiendomsmarked.

Oppsummert gir et gjerde sikkerhet, personvern, estetikk og kan øke verdien av eiendommen din. Det er et allsidig og verdifullt tillegg til ethvert hjem eller virksomhet, og med så mange tilgjengelige alternativer, hjelper vi deg å finne perfekte gjerdet for dine behov.

5 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

OMRÅDESIKRING PERMANENTE GJERDER

Østcom leverer og monterer gjerder og rekkverk av alle slag, fra enkle avgrensningsløsninger til mer komplekse sikkerhetsløsninger til høysikkerhetskunder. Vi selger og monterer gjerder og rekkverk over hele landet, er det snakk om et større prosjekt, så er vi konkurransedyktige her også.

PALISADEGJERDER

Denne gjerdetypen består av en stålramme med spiler, og blir levert som et byggesett. Du kan velge mellom flere forskjellige høyder og farger.

Pallisadegjerde eller spilegjerde som det også blir kalt gir et mer estestisk inntrykk enn andre typer gjerder, og er dessuten vanskeligere å forsere. Mens man kan klippe seg gjennom flettverksgjerder med en tang, må du ty til vinkelsliper for å komme deg igjennom her. Dette vil produsere støy, som igjen øker sannsynligheten for at inntrengeren vil bli oppdaget.

FLETTVERKSGJERDER

Hos oss kan du få flettverksgjerder i alle høyder og farger. Ved å bestille ett flettverksgjerde eller nettinggjerde får du et fleksibelt gjerdesystem som kan monteres så å si overalt, og som er vedlikeholdsfritt i mange år. Flettverksgjerder passer utmerket til villaer, barnehager, skoler, parker, industrier og bedrifter, fengsler,militærleire, ambassader osv.

VILTGJERDER

Vi leverer og monterer viltgjerde til de største veiprosjektene i Norge. Viltgjerde er en viktig forutsetning for sikker trafikk. Nettingen til disse gjerdene er ofte av typen sveiset nett med høyde 2,45 m, med stålstolper for hver 2,5 m. Standard stålstolper er som oftest T-profil, men vi leverer og monterer også med rør-profiler.Disse gjerdene er et praktisk og godt kjøp forå holde styr på dyrene langs veien, og for å forebygge trafikkulykker. Viltgjerde er også en god og sikker måte for å gjerde inn et område.

6 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

BALLFANGERGJERDER

Østcom leverer og monterer ballfangergjerde til idrettsanlegg. Ballfangergjerde eller beskyttelsesnett kan fåes i alle høyder og bredder.

PANELGJERDER

Standard panelgjerde er blitt det “nye flettverksgjerdet”. En økonomisk, estetisk og fleksibel løsning som passer til de fleste bruksområder der det er nødvendighet for et sikkerhetsgjerde. Panelgjerder kan leveres i forskjellige høyder, farger og sikkerhetsklasser.

TREGJERDER

Hos oss kan du få tregjerder i alle høyder og utførelser alt etter hva du ønsker.

Vi bruker kun trykkimpregnert kledning, slik at gjerdet ditt skal være mest mulig værbestandig og vedlikeholdsfritt. Du kan også velge mellom stålstolper og trestolper. Tregjerder er estiske, hindrer helt eller delvis innsyn, og skjermer for støy. Tregjerder er nyttig i så mange sammenhenger. Et tregjerde for lekestuen til barna, for tomten, for å skjerme bort støy fra naboer. Det finnes mange grunner for å bestille et tregjerde fra oss.

7 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

VALU

Premium aluminium gjerde / personvern rundt i huset valu tilbyr et unikt modulært system som du kan verne om ditt privatliv eller realisere aluminiumsgjerdeprosjekt med.

Med det innovative modulære systemet kan du individuelt implementere forskjellige design og designalternativer for din avskjerming rundt eiendommen. Det kunden ønsker er gjennomført med høykvalitets og værbestandige aluminiumsprofiler. Innsynsskydd eller gjerde i hagen - alt er mulig.

Modulsystemet er basert på de fire systemprofilene i aluminium, som alle er utformet med standardiserte svalehalespor.

Den spesielle sporformen i profilene gir mange fordeler ved montering. Sideforskyvninger på opptil 15 grader og vertikale forskyvninger på opptil åtte grader er ikke noe problem. Sikkerhet er et sentralt tema for oss. Derfor har vi fått statistikken beregnet for våre systemprofiler av et nøytralt institutt og har også fått dem utført med den største presisjon.

I henhold til mottoet “pakk hva du vil inn i sporet”, kan fyllinger med en tykkelse på opptil 21 millimeter settes inn i svalehalesporet. I tillegg tilbyr VALU aluminiumsprofiler alene nesten ubegrensede fyllingsmuligheter.

I tillegg til den lineære utformingen kan forskjellige visninger som lamell- eller rombeoptikk implementeres. I tillegg kan et bredt utvalg av materialer brukes mellom systemprofilene på stedet. Det spiller ingen rolle om glass, tre, bambus, BPC, MPC, HPL, designplater eller gabioner brukes. VALU har tilleggstilbehør for alle materialer, som skyveblokker, gummirør, glassholdere og koblingsprofiler. Ytterligere funksjoner er mulig når som helst takket være adapterprinsippet. Med VALU pA ble det spesielt utviklet en koblingsprofil som kan monteres på eksisterende vegger.

VALU står for maksimal stabilitet og maksimal mulig bruk. Vi tilbyr det åpne modulsystemet som et klikksystem. VALU-systemprofilene er multifunksjonelle og kan kombineres med DIN-materialer fra låsesmed- og gjerdekonstruksjonssektoren og utvides når som helst.

Enten som et premium aluminiumsgjerde for forgården eller som en innsynsskjerm: VALU - Merket med den mest geniale rillen.

9 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

OMRÅDESIKRING MIDLERTIDIGE GJERDER

Østcom har et komplett sortiment av byggegjerdesystemer beregnet på midlertidig sikring. Vi kan for eksempel levere gjerder til konserter, byggeplasser, krisehåndtering og publikumsarrangementer.

CAPRA

Midlertidig sikring i form av byggeplassgjerder hindrer uønsket trafikk. Byggeplassgjerde blir gjerne Tyske Capra er blant verdens fremste leverandører av høysikkerhets gjerder. Capra sine gjerder er produsert og testet for å motstå de tøffeste prøvelser. Noe som vil gi deg og dine verdier den ultimate sikkerheten. Capra er testet gjennomen av de mest anerkjente testfasiliteten i verden. Har noe blitt testet til å bestå krav her, da er sikkerheten på topp.

Capra sine moduler kan bygges sammen og settes oppe på bakken, men også graves ned. Som for eksempel ved bruk rundt fengsler eller andre høysikkerhets anstalter. Det at gjerdene til Capra er mobile er også praktisk. Da kan man flytte gjerdene og bygge områdesikring der man vil og når man vil. Skulle man ha behov for å stenge ned et område på kort tid, er Capra løsningen. Capra har gjennom årene levert områdesikring til store internasjonale banker, fengsler, havner og mange andre steder der det trengs høy sikkerhet med fleksible løsninger. Ta kontakt med oss på Østcom for mer informasjon rundt Capra sine systemer og muligheter. Østcom er importør av Capra gjerder til hele Scandinavia.

10 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no
SIKKERT OG EFFEKTIVT www.ostcom.no

BYGGEPLASSGJERDER

Midlertidig sikring i form av byggeplassgjerder hindrer uønsket trafikk. Byggeplassgjerde blir gjerne brukt i forbindelse med riggplasser, nye anleggsområder og byggeplasser. Byggeplassgjerde er rimelig i innkjøp og raskt å montere.Midlertidig sikring i form av byggeplassgjerder hindrer uønsket trafikk. Byggeplassgjerde blir gjerne brukt i forbindelse med riggplasser, nye anleggsområder og byggeplasser.

Byggeplassgjerde er rimelig i innkjøp og raskt å montere. Da utvalget kan være stort med tanke på både kvalitet og funksjon, har vi standardisert oss på salg av den modellen som selger mest, ST25 Standard med tilbehør. Vi kan også tilby transportog lagringspaller for opptil 30 stk elementer, samt dekkduker med ønsket design..

Byggeplassgjerde er alltid på lager her hos oss, og skulle vi i verste fall gå tom, så er leveringstiden aldri mer enn ca 2 uker. Be om tilbud per løpemeter, eller pakkepriser på 100, 500 eller 1000lm.

PLAST-/ALPINGJERDER

Denne gjerdetypen består som regel av stål eller trestolper med kledning av plastnetting, også kalt alpinnett eller sikringsnett. Denne typen gjerder er rimelige og fleksible, men likevel meget solide. Plastgjerder, alpingjerder eller sikringsgjerder kan også brukes til avgrensing på bygg og anlegg eller på private eiendommer i tillegg til alpine skianlegg, på stadioner eller industriområder som en midlertidig løsning.

Plastgjerdene eller alpingjerdene vi leverer har høyde 1 m. og leveres i oransje.

OBS! MINIMUM BESTILLING ER 10 RULLER á 50 m.!

12 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

ARRANGEMENTSGJERDER

Vi har forskjellige typer arrangementsgjerder. Arrangementsgjerder eller franske gjerder brukes gjerne i forbindelse med veiprosjekter, anleggsområder og ulike publikumsarrangement.

Vi kan levere arrangementsgjerder i flere forskjellige farger, flere forskjellige typer med vertikale stenger, forskjellige typer netting, Y ben, T ben, skilt for profilering etc.

Sammenleggbar sperring

Praktisk løsning som er meget plassbesparende ved lagring. Enkel og hurtig oppsetting gjør denne løsningen perfekt som midlertidig sperring. Vi kan også levere fast type.

Portseksjon

Her er en rødmalt portseksjon til arrangementsgjerde med Y ben.

Kan fåes i alle farger og flere utførelser.

Sluseløsning

Kan brukes til både små og store arrangement der du trenger å kontrollere flyten av personer inn eller ut av arrangementet.

13 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

OMRÅDESIKRING PORTER

Østcom leverer og monterer alle typer manuelle og automatiske porter, enten det være seg slagporter, skyveporter eller rotasjonsporter. Ta kontakt med oss for et godt tilbud!

BYGGEPLASSPORTER

Byggeplassporter er portløsninger som brukes på byggeplasser til midlertidig å få til en god og sikker portløsning. Vi leverer forskjellige løsninger som du kan se nedenfor.

Midlertidig skyveport for byggeplasser

Skyveport for midlertidig montering med flyttbart fundament beregnet for montering på byggeplasser.

Midlertidig veibom for byggeplasser

Veibom for midlertidig montering med flyttbart fundament beregnet for montering på byggeplasser.

Midlertidig rotasjonsport for byggeplasser

Rotasjonsport for midlertidig montering med flyttbart fundament beregnet for montering på byggeplasser.

14 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

SLAGPORTER

Vi leverer og monterer slagporter i alle høyder, bredder, farger og utforminger.

Slagporten fungerer i prinsippet som en stor dør. Passer som regel best til mindre og mellomstore åpninger for person- og/eller biltrafikk.

SKYVEPORTER

Vi leverer og monterer skyveporter i alle høyder, bredder, farger og utforminger.

En skyveport byr på mange fordeler i tillegg til å være en prisgunstig og gjennomtestet konstruksjon. Porten er ekstra velegnet på steder hvor det er lite plass foran bygningen og passer også godt til meget brede åpninger.

ROTASJONSPORTER

Vi leverer og monterer rotasjonsporter i forskjellige høyder, bredder og utforminger.

Rotasjonsporter er hensiktsmessig å bruke der du ønsker kontroll på hver enkelt person som passerer. For eksempel ved telling av personer eller som ledd i ett automatisk adgangskontrollsystem der det er viktig at uvedkommende ikke slipper inn er det en økonomisk og sikkerhetsmessig gunstig å bruke rotasjonsporter.

FOLDERPORTER

Foldeporter er ett praktisk alternativ til skyveporter og slagporter der hvor det er viktig med rask åpningstid. Den er også lite plasskrevende og kan brukes der andre port-typer ikke får plass.

Konstruksjonen har lave vedlikeholdskostnader og store variasjonsmuligheter for utseende og funksjonalitet. Passer godt i industrilokaler, lager, garasjeanlegg, landbruksbygg o.l. med behov for en isolert port som tåler hyppig bruk.

15 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

INOVA

Tyske Berlemann som står bak merkevaren Inova er kanskje en av verdens fremste leverandører av høykvalitets porter. Her kommer betegnelsen Tysk kvalitet til sin rett. En port er ikke bare en port. Her handler alt om produksjon, teknikk og hvem som monterer den. Som importør av Inova porter til Norge har Østcom sine montører, teknikere og selgere gjennomgått Berlemann sin grundige opplæring innen alle produktene. Noe som er viktig for deg som kunde. I Norge er det ekstra viktig med en port som er produsert og kalibrert for å tåle alle fire årstider samt kunne motstå andre ytere faktorer. Inova porter er kjent verden over for sin ufravikelige kvalitet og lange livstid. Noe som gjør den til en god investering. Regner man levetiden på porten inn, så er det ikke mange porter som er billigere enn en Inova port.

Østcom er stolte av å kunne tilby Inova porter i Norge. Kvalitet til rett pris.

Ta kontakt med oss for å få beregnet rett port og pris til ditt behov.

Østcom kan også tilby andre produkter fra Inova.

16 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no
INOVA EN AV EUROPAS LEDENDE LEVERANDØRER AV PORTER www.ostcom.no

OMRÅDESIKRING BODSYSTEMER OG MASKINSIKRING

Østcom leverer og monterer boder, bodsystemer og maskinsikring for alle formål. Vi har alle typer, og kan også produsere etter mål oppgitt fra kunden.

NETTINGBOD: G350

Dette er den kostandseffektive løsningen for bruk på steder med god beskyttelse fra før.

• Kraftig hengelåsklinge

• 5 mm. horisontale tråder gjør det vanskelig å klippe hull med vanlig avbiter.

NETTINGBOD: G450

For steder som trenger økt sikkerhet og der hvor behovet for sikring blir vurdert som høyere. Vi anbefaler kombinasjonen G450 i frontvegg og vegger som grenser mot fellesarealer.

• Dørbladet er helsveiset i kraftige rør som gir ekstra bøyemotstand.

• Forsterket karm med kraftige sveisehengsler.

• Kraftig låseklinge for hengelås og beskyttelseskåpe så innholdet i bodene er trygt forvart.

• ASSA låsehus for ekstra sikring.

• 5 mm. horisontale tråder i nettet for å gjøre det vanskelig å klippe hull med vanlig avbiter.

18 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

NETTINGBOD: G550

For steder der behovet for sikkerhet er ekstra høyt. Vi anbefaler kombinasjonen G550 i frontvegg og vegger som grenser ut mot fellesarealer og med G350 nettingvegg i forhøyninger og mellomvegger.

• Testet i hht. svenske normer for innbruddssikkerhet.

• Dørbladet et forsterket med en vinkelprofil på låsesiden. Noe som gir dørbladet ekstra bøjemotstand.

• Forsterket karm med ekstra kraftige sveisehengsler og sikring i bakkant. Dette gjør konstruksjonen ekstra sikker mot innbrudd.

• Kraftig 10 mm. hengelåsklinge og beskyttelseskåpe.

• Forberedt for ASSA lås, låsehus som passer til ASSA sylinderlås medfølger.

• 5 mm. horisontale tråder i nettet for å gjøre det vanskelig å klippe hull med vanlig avbiter.

19 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

OMRÅDESIKRING BODSYSTEMER OG MASKINSIKRING

Østcom leverer og monterer boder, bodsystemer og maskinsikring for alle formål. Vi har alle typer, og kan også produsere etter mål oppgitt fra kunden.

PLATEBOD: G350

Den kostnadseffektive løsningen for steder med god beskyttelse fra før. Plateveggene i G350 bygges til en innsynsbeskyttet høyde på 1900 mm eller 2200 mm. i front, sidevegger, og vegger som grenser ut mot fellesarealer. Som mellomvegger samt i forhøyninger brukes G350 nettingvegg. Dette letter innstallasjonen og øker lys og luftinnslipp.

• Kraftig hengelåsklinge og beskyttelselkåpe.

• Platen er forsterket ved kryssknekking og ett ekstra rør på midten.

PLATEBOD: G450

For steder som trenger økt sikkerhet og der hvor behovet for sikring er høyere. Plateveggen i G450 bygges til innsynshøyden 1900 eller 2200 mm i frontvegg og vegger som grenser ut mot fellesarealer. Dette kombineres med G350 nettingvegger i forhøyninger og mellomvegger. Dette letter innstallasjonen og øker lys og luftinnslipp.

• Dørbladet er helsveiset i kraftige rør som gir ekstra bøyemotstand.

• Forsterket karm med kraftige sveisehengsler.

• Kraftig låseklinge for hengelås og beskyttelseskåpe så innholdet i bodene er trygt forvart.

• Forberedt for ASSA lås, låsehus som passer medfølger.

• Platen er forsterket ved kryssknekking og ett ekstra rør på midten.

20 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

MASKINSIKRING

Østcom monterer og leverer maskinsikring i form av veggseksjoner, gangporter og kjøreporter.

21 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

OMRÅDESIKRING PERINET

PeriNet Live tilbyr muligheten til å styre innganger og utganger til eiendommer på en sikker og sporbar måte. Dermed kan du gi besøkende tilgang til dine fasiliteter via din egen smarttelefon, nettbrett eller PC. Med PeriNet Liva kan du kontrollere nesten alle produkter som porter, pulleter, dører og andre produkter som er elektronisk styrt. Med PeriNet Liva har du full kontroll på dine eiendom og dine verdier. Sammen med kamera overvåking gir dette en stor sikkerhet.

Med Perinet Live får du et dashbord som kan tilpasses det analoge dashbordet som man har hatt tidligere. Dette gjør det enkelt å gå over til digitalt dashbord da man umiddelbart kjenner seg igjen. PeriNet Live sine dashbord er intuitive og enkle og forstå. Og du er tilgjengelig og har kontroll samme hvor du er i verden så lenge du har nettverks forbindelse. Som importør av PeriNet til Norge har Østcom kunnskap om produkter og løsninger. Vi har også til enhver tid alle deler på lager for å sikre deg ask levering og lite nedetid.

PERINET:

PeriNet er et Tysk/Engelsk utviklet system som laget for å kunne tilby den ultimate sikkerheten til deg som enten skal sette opp nye gjerder eller allerede har eksisterende gjerder. PeriNet leverer også sensorer til murvegger, tak og mange andre produkter. Med PeriNet kan man fange opp bevegelser eller tilslag mot ditt gjerde, vegg eller tak. Vi tilbyr alt fra mikrofoner, seismiske sensorer og andre bevegelsesensorer som er av ypperste kvalitet og vil hjelpe til med å sikre dine områder og verdier. Med våre sensorer og algoritmer kan vi fortelle deg nøyaktig hva som er på gang og hvor. PeriNet sitt system er unikt i verden og levers ikke av andre leverandører. Ta kontakt med oss for en demonstrasjon og introduksjon av hva PeriNet kan gjøre for deg. Dette er sikkerhet på meget høyt nivå, enten du skal sikre kritisk infrastruktur, hvelv i en bank eller et museum eller et område som trenger ekstra sikkerhet.

22 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no
23 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

OMRÅDESIKRING SENSORER

Hvis du har brukt penger på områdesikring og perimetersikring kan det være en god ide å sikre deg mot sabotasje og ulovlig inntrenging.

Pålitelig deteksjon av inntrengere

Senstar er ett selskap fra Canada som lager deteksjonssystemer for deteksjon av brudd på perimetersikring. Dette kan være ved sensorer montert på gjerde eller vegg som lytter etter kjente lyder som klipping av gjerde, klatring over gjerde, klatring i stige satt opp mot vegg eller andre ting. Det kan også være sensorer som er nedgravd og danner en deteksjonssone som varsler når noen bryter denne sonen, nedgravde seismiske mikrofoner som registrerer lyder som krafsing, graving, skraping og lignende, men samtidig overser naturlige lyder som trafikk og andre naturlige ting. Senstar leverer også dekorative sensorer innbygget i gjerdesksjoner, gitter for sikring av tuneller, vanninntak og lign.

SKJULTE SENSORER

Dette er skjulte kabel-sensorer som graves ned og detekterer personer som beveger seg over kabelen. Posisjonen til persjonen kan bestemmes ned til nærmeste meter

Omnitrax

OmniTrax er en volumetrisk sensor som bruker et par med nedgravde kabler for å lage et usynlig elektromagnetisk felt over bakken.

Når en inntrenger kommer inn i dette feltet genereres det en alarm. Inntrengeren blir da lokalisert med en nøyaktighet på 1m. Siden både kabel og deteksjonsfelt er usynlig tilbyr Omnitrax ultrahøy sikkerhet uten at noe syns over bakken.

FIBERPATROL FP1150

Fiberpatrol FP1150 er en fiberoptisk sensor som kan monteres på de fleste typer gjerder, vegger, tak og andre konstruksjoner, eller graves ned i bakken. Den kan også monteres oppå murer og på toppen av støttemurer, eller monteres for å sikre rørledninger og rørgater.

Den tilpasser seg og lærer seg omgivelsene og støybilde der den er montert. Systemet har også miljøkompensering for å unngå falske alarmer pga. dyr, regn, snø og andre ting som kan skape støy i detektorfiberen.

FiberPatrol FP1150 kan tilkobles alle typer adgangskontroll systemer, VMS (Video Management Systems), og evt. integreres digitalt med de vanlige innbruddsalarm systemer.

Systemet kan konfigureres til å detektere graving, tyngre maskiner i bevegelse, biler, til og med folk som går på overflaten over kabelen hvis man måtte ønske det.

24 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

GJERDESENSORER

Dette er kabel-sensorer for montering på gjerde, vegg og tak. Disse kablene er spesielt designet for å plukke opp vibrasjoner og bevegelser på gjerde

Flexzone

Flexzone er et gjerdemontert detektorsystem som lytter etter og lokaliserer alle forsøk på å kutte gjerdenetting, klatre over gjerder, eller andre forsøk på å bryter en gjerdeperimeter.

Løsningen er enkel å installere, kostnadseffektiv, og er godt egnet tomter og områder i alle størrelser.

FlexZone kan lokalisere inntrengere og innbruddsforsøk til +- 3m nøyaktighet, og du kan definere inntil 60 soner innenfor en maks lengde på 600m per prosessor.

Trenger du å sikre lengre lengder kan det monteres flere prosessorer.

MIKROBØLGESENSORER

Mikrøbølge sensorer detekterer brudd på perimetersikring ved å sette opp ett usynlig felt av mikrobølger mellom en digital sender og mottaker.

UltraWave ultraWave er siste generasjon volumetriske sensorer fra Senstar.

Disse detekterer brudd på perimetersikring ved å sette opp ett usynlig felt av mikrobølger mellom en digital sender og mottaker. ultraWave fungerer også pålitelig i ekstreme miljøer og tilbyr nettverks kobling for alarmering og konfigurering over avstand. ultraWave fungerer best mellom 5 og 200 meter avstand.

TERRENGFØLGENDE SENSORER

Volumetriske sensorer følger terrenger og oppretter ett elektrostatisk felt rundt 4 eller 8 sensorledninger. Dette feltet detekterer inntrengere i eller i nærheten av feltet.

xField

XField er en terrengfølgende volumetrisk sensor som lager ett elektrostatisk felt rundt ett sett på 4 eller 8 parallelle felt og sensor ledninger.

En prosessor kan da detektere endringer i dette elektrostatiske feltet når en eventuell inntrenger kommer i nærheten av dette feltet.

25 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

SYSTEMINTEGRASJONER

Vi kan tilby fysiske barrierer mot inntrengning hvor det stilles meget høye krav til sikkerhet, og hvor det også er påkrevet med meget høy sannsynlighet for deteksjon

Ultralink Senstar’s ultralink Input/Output (IO) moduler er bokser og komponenter som danner en naturlig del av Senstar’s mulighet til å integreres sammen med allerede eksisterende systemer. ultraLink IO moduler kobles til Senstar’s Silver Nettverk og danner en rekke forskjellige tilboblingsmuligheter. ultraLink utganger kan brukes for å formidle alarmer fra Senstars familie av sensorer som alle er tilpasset for bruk i slike nettverk.

For mer avanserte applikasjoner kan ultraLink kontrolleres av Senstar’s StarNet 1000 eller Alarm Integration Module (AIM) programvare.

Network Manager Suite Network Manager Suite er en del av ultraLink. Det er ett kraftig IP-basert alarm rapporteringssystem for Senstar’s sensorer. Senstar’s Perimeter Intrusion Detection System (PIDS) inkludert OmniTrax, XField, ultraWave, og Flexzone har innebygget mulighet for toveis kommunikasjon over nettverk mellom sensorene og kontrollrommet.

Network Manager programvaren gir deg ett felles grensesnitt som gir sikker kommunikasjon mellom tredje parts sikkerhetssystemer og sensorene i systemet.

26 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no
For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no DINE VERDIER VÅRT FOKUS www.ostcom.no

OMRÅDESIKRING ADGANGSKONTROLL

Adgangskontroll kan defineres som kontroll av menneskers adgang til avgrensede områder. Våre systemer kan bestå av alt fra enkle manuelle systemer med en port eller grind til automatiske, datastyrte systemer med dusinvis med adkomst steder som skal overvåkes samtidig.

Dette fungerer vanligvis på den måten at personen som skal inn identifiserer seg ved bruk av for eksempel ett adgangskort, tallkode som tastes inn, trådløs identifisering, eller lignende. Systemet kontrollerer så om vedkommende har adgang til det kontrollerte området, og slipper vedkommende inn. Systemer for adgangskontroll kan integreres med andre systemer som video overvåkning, personkontroll, alarmsystemer etc. Vi kan planlegge, levere, og montere komplette løsninger for adgangskontroll. Vi kan også foreta del-leveranser eller montering av allerede prosjekterte systemer.

PULLERTER

Hev og senkbare pullerter er en moderne løsning for antiterror sikring i ett moderne samfunn. Pullerter sikrer effektivt mot inntrenging og tåler direkte kollisjon med bil. De kan beskytte bygninger, parker, trafikksoner i bykjerner, historiske steder osv

Vi kan levere og monterer både faste, hev og senkbare, og demonterbare pullerter i forskjellige høyder, materialer, farger og utforminger. Vi kan også levere med fjernstyring som kan heves og senkes manuelt, hydraulisk, med nøkkel, mobiltelefon, fjernkontroll, magnetkort eller andre måter for adgangskontroll.

28 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

VEIBOMMER

Østcom leverer og monterer både manuelle og automatiske veibommer i alle farger, fasonger, lengder og utførelser som garantert dekker de fleste behov.

Bomsystemene benyttes ofte i anlegg hvor det kreves begrenset adgang, for eksempel veier, parkeringsplasser og hytteområder.

29 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

OMRÅDESIKRING PORTAUTOMATIKK

Automatiske portløsninger er blitt ganske vanlig i dag. Før var det gjerne portvakter og manuelle løsninger. Disse finnes naturlig nok enda. Men ettersom tiden går, finner menneskene opp nye og mer komfortable løsninger.

Det er blitt ganske vanlig med både kortløsninger, fjernstyringer, automatiske identifikasjons løsninger og andre ting for åpning og lukking av porter og grinder. Ett automatisk port system er både en sikring og en effektiviserings løsning som gjør at både du og andre du jobber sammen med sparer tid og samtidig får en sikrere løsning.

Vi kan levere all automatikk og alle kontrollsystemer til dine porter og sikkerhetssystemer. Våre fagfolk installerer portautomatikken du trenger på en fagmessig måte slik at du slipper å bekymre deg for sikkerheten. Har du spørsmål om automatikk, står vi gjerne til tjeneste.

Fjernstyring

Alle portløsninger kan fjernstyres. Her med radiofjernkontroll.

Kortkontroll

Portautomatikk integrert med adgangskontrollsystem styrt med identitetskort for hver bruker.

30 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

OMRÅDESIKRING SERVICEAVTALER

Uansett hva slags portsystemer og sikringsløsninger du har vil disse systemene etterhvert ha behov for vedlikehold og service. Problemer med alle mekaniske systemer er å oppdage feil, mangler, og kilder til senere svikt tids nok til å forhindre ulykker og uten at det oppstår unødvendige utgifter, følgeskader og mulig driftsstans.

Dette problemet kan vi løse for deg ved å tilby en serviceavtale eller vedlikeholdsavtale. Vi vil da ta ansvaret for at dine porter og sikkerhetsløsninger holder mål og fungerer som tiltenkt i mange år fremover.

Vi bryr oss heller ikke om hvem som har installert utstyret. Vi tar gjerne service og vedlikehold på porter og sikkerhetsutstyr som andre har installert. Det å ha noen til å ta ansvaret for vedlikehold og service er en ting mindre å bekymre seg for i hverdagen. Noe som gjør at bedriften kan fokusere enda mer på produktiv tidsbruk uten å måtte bekymre seg for vedlikehold.

31 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

VEISIKRING REKKVERK

Østcom leverer og monterer rekkverk av alle slag, fra enkle avgrensningsløsninger til mer komplekse sikkerhetsløsninger til høysikkerhetskunder. Vi selger og monterer gjerder og rekkverk først og fremst på Østlandet, men er det snakk om et større prosjekt så skal vi være konkurransedyktige på pris også her.

Eksempler på rekkverk vi kan levere og motere er: stål rekkverk, ferdig rekkverk, rustfrie rekkverk, og vedlikeholdfrie rekkverk.

KL-SKJERMER

Østcom kan levere og montere KL-skjerm (sikkerhetsskjerm) over jernbanens kjøreledninger.

RØR-REKKVERK

Vi kan levere og montere rør-rekkverk etter våre egne anbefalinger basert på våre egne erfaringer, eller vi kan levere og montere rørrekkverk etter tegninger og anbefalinger fra andre ingeniører, entreprenører og arkitekter.

QUICK-CLAMPS

Rør deler finnes i flere dimensjoner, mest brukt er deler på Ø 42 og 48 mm. Meget lettvint som rekkverk, du kan montere selv uten sveising eller gjenging.

Økonomiske løsninger som kan benyttes til alle tenkelige formål, kun fantasien setter dine begrensninger! Quick clamps kan feks brukes som rekkverk, stativ, stolper,klestativ, reoler, byggeskilter, drivhus, vedskjul, trafikksikring, sperrebøyler, hyller, fallsikring + alt annet.

32 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no

VEISIKRING STØYSKJERMER

Støy er et økende problem i et travelt samfunn. Økt trafikk og tyngre kjøretøy medfører et forurenset støynivå som kan ødelegge livskvalitetet for de som blir plaget av dette.

Skjerming av støy er en effektiv løsning som brukes når de anbefalte grenseverdier for støy overskrides. Vi kan levere, og montere støyskjermer til skjerming av alle typer støy. Alt fra flystøy nær flyplasser, til trafikkstøy, støy fra jernbane, og andre typer støy. Vi kan levere etter våre egne erfaringer som mangeårig leverandør av støyskjermer til statens vegvesen samt små og store entreprenørfirma over hele landet, eller etter andre arkitekter og konsulenters anbefalinger.

STØYSKJERM AV GLASS

Østcom leverer og monterer støyskjermer av glass i alle former og utførelser.

Østcom prosjekter og utfører skjermingsløsninger som reduserer støy, samtidig som det rent estetiske blir iveretatt på en god måte.

• Vi leverer og monterer støyskjermer i royalimpregnert utførelse

• Vi leverer støyskjermer med herdet glass eller plexi/soundstop

• Vi kan tilby standard isolering og/ eller isolering ved bruk av lydfelleplater og cembritplater.

• Vi har egen produksjonshall og gode innkjøpsavtaler for å kunne gi konkurransedyktige priser

STØYSKJERM AV TRE

Østcom leverer og monterer støyskjermer av tre i alle former og utførelser.

STØYSKJERM AV ALUMINIUM

Østcom leverer og monterer støyskjermer av metall i alle former og fasonger.

Både stål og aluminium brukes i støyskjermer. Vi kan lage støyskjermer i metall tilpasset akkurat ditt behov. Uansett hva slags grunnforhold det måtte være der du trenger støyskjerming kan vi planlegge, fabrikere, og montere nøyaktig det du vil ha.

33 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no
SIKKERT OG EFFEKTIVT www.ostcom.no

HUNDEGÅRD

Invester i en hundegård av høy kvalitet for å skape et ekstra hjem for hunden din utendørs. Våre elementer er solide og holdbare, noe som betyr at hunden din vil ha en komfortabel og trygg hundegård i mange år fremover. Ikke nøl - bestill din hundegård i dag og gi hunden den beste omsorgen den fortjener!

Oppdag vår hundegård - den ideelle løsningen for din hunds trivsel og sikkerhet

I en hektisk hverdag kan det være utfordrende å gi hunden nok frisk luft og mosjon. Vår hundegård tilbyr en praktisk og kostnadseffektiv løsning for å sikre hunden et trygt oppholdsrom utendørs.

Våre hundegårdselementer består av 25 x 25 mm stålrammer med sveiset nett (trådtykkelse 3mm) og kommer i 1,80 meter høyde og 1,20 meter bredde. De er enkle å montere med skruer og muttere som følger med, og varmgalvaniseringen sikrer lang levetid. Maskestørrelsen på 50x50mm forhindrer at hunden skader potene.

Invester i en høykvalitets hundegård som gir din firbeinte venn et ekstra hjem utendørs. Våre elementer er solide og langvarige, noe som betyr at din hund vil nyte en behagelig og trygg hundegård i mange år fremover. Vent ikke lenger - bestill din hundegård nå og gi hunden den omsorgen den virkelig fortjener!

FORDELER MED VÅR HUNDEGÅRD

Sikkerhet og komfort: Skap et trygt og beskyttet utendørs oppholdsrom for din hund.

Enkel montering

Rimelige og enkle å montere hundegårdselementer – ingen montører eller dyre tilleggsløsninger nødvendig.

Tidsbesparende

Rask og enkel rengjøring gir deg mer tid til andre ting.

Godt naboskap

Forhindrer at hunden løper løs og beskytter naboens barn og katter.

Vinterklar

Dør med terskel for enkel åpning i snø og is.

Robust og holdbar

Varmgalvaniserte stålrammer med sveiset nett gir lang levetid.

35 For bestillinger eller spørsmål, kontakt oss på telefon: +47 62 81 46 00 eller salg@ostcom.no • www.ostcom.no
Østcom
+47 62 81 46 00
Norvald Strands Veg 146
Kongsvinger Postadresse: Postboks 536 2203 KONGSVINGER
Telefon:
E-post: ostcom@ostcom.no Besøksadresse:
2212
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.