Page 1

Radno vrijeme METRO PRO radi: – Od ponedjeljka do subote, od 7:00 do 21:00 sati. – Nedjeljom zatvoreno. Proizvodi kojih nema na policama METRO PRO centra isporučuju se u roku od 24 sata od trenutka zaključena narudžbe.

Načini plaćanja Kupljene proizvode možete platiti gotovinom, debitnim ili kreditnim karticama, putem internet bankarstva ili virmanom.

METRO PRO VARAŽDIN Gospodarska bb 42000 Varaždin Tel. 042 / 632 632 metro.varazdin@metro-cc.hr www.metro-cc.hr

četvrtak 24. 11. 2011.

Varaždin


METRO PRO – veleprodajni centar u vašem susjedstvu Kako bi vam omogućili brzu i efikasnu kupovinu po najboljim cijenama, odlučili smo vam se još više približiti i doći u najbliže susjedstvo. METRO Cash & Carry je pokrenuo projekt veleprodajnih centara manjeg formata, a u Varaždinu otvaramo prvi u Hrvatskoj. METRO PRO centar nalazi vam se nadohvat ruke i omogućuje vam optimizaciju poslovanja te dodatne uštede vremena i sredstava.

Što je METRO PRO? METRO PRO jest veleprodajni centar manjeg formata koji u Varaždinu obuhvaća površinu od 1.600 m2. Smješten je u sklopu trgovačkog centra Storeland, a poslovni koncept je jednak kao i kod većih METROcentara. Namijenjen je profesionalnim kupcima kao što su ugostitelji i trgovci te svim ostalim djelatnostima, tj. obrtnicima i poduzećima. U asortimanu METRO PRO centra nalazi se preko 3.500 proizvoda. Od toga je prehrana zastupljena s oko 3.000 proizvoda različitih kategorija.

METRO PRO asortiman Asortiman METRO PRO centra se sastoji od prehrambenih i neprehrambenih proizvoda koji najvećim dijelom pokrivaju dnevne potrebe ugostitelja i trgovaca. Tako u varaždinskom PRO centru možete pronaći: – svježe meso i mesne prerađevine, – svježe voće i povrće, – mlijeko i mliječne proizvode, – delikatese, – duboko zamrznute proizvode, – osnovne namirnice, – slatkiše i kave, – bezalkoholna i alkoholna pića, – deterdžente i kozmetiku, – duhan i duhanske proizvode, – sve za ured i media, – sezonske proizvode, – tekstil, proizvode za kućanstvo, odjeću. Velik dio ponude sastoji se od METRO robnih marki – Aro, Fine Food, Rioba, Horeca Select, Rioba, H-line koje vam nude kvalitetu uz povoljnije cijene. Sve ostale proizvode koji se nalaze u redovnom asortimanu METRO velikih centara, kao i kompletnu akcijsku ponudu možete naručiti s rokom isporuke unutar 24 sata. O svim akcijskim ponudama redovno ćemo vas obavještavati u dvotjednim METRO-katalozima u kojima će vas METRO PRO oznaka upućivati na dostupnost proizvoda u Varaždinu.

Varaždin

Partner za profesionalce

Metro otvorenje Varaždin 24-11  

Tel. 042 / 632 632 metro.varazdin@metro-cc.hr www.metro-cc.hr METRO PRO radi: – Od ponedjeljka do subote, od 7:00 do 21:00 sati. – Nedjeljom...