Page 1

Jedinstvena Robna kuća AMBIENTA nalazi se u Sigetu, ugao Avenije Dubrovnik 14 i Resselove 2, pored Avenue Malla. Koncept robne kuće pruža mogućnost opreme doma u cjelosti. Namještaj, dekorativne tkanine i tapete u ponudi su Mebla, sanitarije,keramika i kupaonska oprema u ponudi ABC interijera, stilski i moderni namještaj ima Spin Valis, multimedija ponudu, kućanske aparate i bijelu tehnika osigurava Elipso, a tepihe i podne obloge Sagovi Zagreb. Na raspolaganju su i stručni suradnici i savjetnici za uređenje interijera koji će izraditi projekt uređenja interijera i optimalno iskoristiti prostor, a uz rasporodaje i akcijske popuste do 50% kvalitetan asortiman za uređenje doma nikada nije bio dostupniji. Posjetite nas- Robna kuća Ambienta nalazi se u Sigetu, ugao Avenije Dubrovnik 14 i Resselove 2, pored Avenue Malla u Zagrebu, od ponedjeljka do subote, i uredite svoj dom iz snova!

RK AMBIENTA SIGET, AV.DUBROVNIK 14, ZAGREB

Zagrebački velesa~m

www.ambienta-zagreb.com

-..

radno vrijeme: pon-pet: 8.00-20.00 h sub: 8.00-18.00 h

-

l \

-

-l

, kako do nas? ." L ,

l

,

11•

Avanucf mall

- tusmo

\ ::. ll! -

-

1

-

1

"

1

l -

l

\ MSU

l


MEBLO www.meblo.hr Robna kuća Ambienta-salon Meblo, tel: 01/5583-501 Za posjetitelje Avenue Malla osiguran j e atraktivan popust 15% na Miotto programe i 15% popust na meblo dekorativne tapete. Miotto prog ram obu hvaća namještaj za blagovaonice, dnevne i spavaće sobe, asesoare, ogledala, vaze, tepihe, sve vrhu nske kvalitete i dizaj na. Pored namještaja, Miotto nudi i dekorativne elemente kao što su stolne i podne vaze različitih boja, dimenzija i oblika. Tu su i unikatne umjet n ičke slike izrađe n e tehnikom ulja na platnu, a sve uz vrlo kraktke rokove isporuke. Meblo tapete nezaobilazan su element svakog rafiniranog Interijera, u ponudi su atraktivne kolkcij e po pristupačn i m cijenama do raskošnih dizajnerskih linija.

SPINVALIS www.spinvalis.hr Robna kuća Ambienta- salon Spin Valis, tel: 01/6520-898 Tvornica namj eštaja, pi ljene građe i elemenata iz Požege, Hrvatska neprekidno posluje od 1950.godine, ima dugu i bogatu tradiciju i visoku kvalitetu proizvoda.Tvornica se nalazi u srcu Slavon ije bogate drvetom i posebno poznatim slavonskim hrastom (Quercus) i bukvom (Fagus). Ta prirodna blaga cijenjena su na tržištu zbog svoje izrazito visoke uporabne, ekološke i estetske v rijednosti.N ajznačaj niji Spin Valis-ovi proizvodi su hrastove i bukove masivne sjedeće garniture ojastučene kožo m ili tkaninom, masivni klub i kutni stolići, komo de, kreveti, te blag ovao nički stolovi i sto lice. Proizvodimo namještaj za najzahtjevnij e kupce svih životnih dobi.

SAGOVI ZAGREB www.sagovizagreb.hr Robna kuća Ambienta- Sagovi Zagreb, tel: 01/6521-451 Tvrtka Sagovi Zagreb d.o.o. je najveći uvoznik i distributer pod nih obloga u Hrvatskoj. Uz bogato iskustvo u opremanju objekata, danas je vodeća tvrtka u veleprodaj i i maloprodaji pod nih obloga- tapisona, tepiha, PVC-obloga i lam inata. Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s n ajvećim svjetskim pro izvođačima podnih obloga, kao najveći hrvatski uvoznik tvrtka nudi najpovoljnije cijene i vrhunsku kvalitetu. U svakom trenutku u skladištu se nalazi preko 1000 bala tapisona i pvc-p odova, preko 5000 tepiha, veliki broj staza, otirača, kupaonskih garnitura, Lamin ata, poso blja, zavjesa i karniša.

ELIPSO www.elipso.hr Robna kuća Ambienta- salon Elipso, tel: 01/6606-433 Elipso j e najve ć i hrvatski Lanac trgovina kućanski h aparata. U pon udi imamo preko 7000 raznih ku ćans kih aparata. Kućan s ki aparati, bijela tehnika u Elipso ponudi su kvalitetne robne marke po povoljnim cij enama. Bijela tehnika u našoj pon udi je n ajveći izbor Vaših omi ljenih proizvoda na jednom mjestu. Nezaobilazno je mjesto za kupnju.

ABC INTERIJER www.abc-interijer.hr Robna kuća Ambienta- ABC Interijer, tel: 01/6393-180 Već

20 godina ABC interijer je prisutan na hrvatskom tržištu i predstavlja nezaobilazni .brand• u opremanju kupaonica i interijera. Svojim prodajni m asortimanom zasigurno je vodeća tvrtka na području Republike Hrvatske i cijele regije. Uvij ek inovativni i avangardni u krei ranju ponude, postavljamo standarde i nadog rađujemo povjerenje koje nam pružate svih ovih godina

ambienta_letak_15_do_29_2  
ambienta_letak_15_do_29_2  

Zagrebački - - velesa~m 1 -tusmo Posjetite nas-Robna kuća Ambienta nalazi se u Sigetu, ugao Avenije Dubrovnik 14 i Resselove 2, pored Avenue...