Page 1


TERVETULOA KUOPION TORILLE Kuopion Tori on maailman mittakaavassakin katsottuna ainutlaatuinen kokonaisuus, uniikki monimedia joka palvelee asiakkaita sekä kauppiaita yksilöllisesti ja yhteisesti.

ALKU

Hanke sai alkunsa eräässä Kuopion Keskustankehittämisyhdistyksen kokouksessa syksyllä 2010. Kokouksessa mietittiin pää punaisena, että miten ihmeessä saadaan Kuopion keskustan alueen palvelut yksiin kansiin, ja siten että ne myös löydetään.

NIMI

Asioitten kanssa ei jääty vatvomaan ja nimi piti keksiä. Kokonaisuus nimettiin Kuopion Toriksi. Maamerkki, joka tunnetaan ja jossa kauppaa on käyty jo vuodesta 1818.

LOGO

Kuopion Tori logo on vihreänsävyinen, elinvoimainen ja luonnollinen. Merkin keskellä oleva K-kirjain muodostuu eri sektoreista, eri tekijöistä, kauppiaista ja asiakkaista, tutuista ja vieraista. Kokonaisuus muodostaa ympyrän, yhteisön ja ympäristön, missä me elämme ja johon otamme vieraat avosylin vastaan.

ASIAKKAIL L E

Toivomme, että Kuopion Tori auttaa olemassaolollaan ja toiminnallaan asiakkaita, ihmisiä, tuttuja ja vieraita. Nyt meidät löydetään yhteisestä osoitteesta. Samaisen osoitteen kautta tuomme esille erilaisia tarjouksia ja kampanjoita, sekä kerromme kuulumisiamme. Erityisen ylpeitä olemme ainutlaatuisesta Kuopion Tori Klubista. Klubilaisena saat parhaimmat edut suoraan matkapuhelimeesi. Viestin tullessa voit olla vaikka laiturilla, kaupassa tai vaikka torilla - etu tulee perille aina.


KA UPAT JA PA LV E L U T

Jokaisella Kuopion keskustan alueen kaupalla ja palveluntarjoajalla on mahdollisuus saada paikka Kuopion Torilla. Paikka on kaikille samanlainen ja samankokoinen, yhtä arvokas.

TE RV E TUL O A K U O P I O N TORIL L E Jyri Turunen pääsuunnittelija | KuopionTori 0400 493 555 jyri.turunen@verdesi.com Kuopion Tori monimedia on kehitetty ja toteutettu kokonaisuudessaan suomalaisvoimin. Kokonaisuus on toteutettu kuopiolaisen Oy Verdesi Ltd:n kehittämällä Verdesi Channel järjestelmällä.


MEDIATIEDOT Kuopion Tori on ainutlaatuinen monimedia, joka perustuu suomalaiseen Verdesi Channel julkaisujärjestelmään. Monimedia sisältää kaksisuuntaisiet internet- ja mobiilikanavat.

I NTE RNE T Jokainen yritys saa kuopiontori.com portaaliin erillisen Kauppiasosion, sekä käyttöönsä nettikupongit, lisäkampanjat ja muut julkaisut.

MO B I I LI K A N AVA Kuopion Torille on luotu oma mobiilikanava. Jokainen Kauppias voi käyttää mobiilikanavaa omien tiedotteiden ja kampanjoiden julkaisuun.

MARK K I NO IN T I M AT E R I A A L I T - 4 kappaletta A3-kokoisia Kuopion Tori Kauppiasjulisteita/toimipiste - 8 kappaletta A4-kokoisia Kuopion Tori Kauppiasjulisteita/toimipiste - 50 kappaletta A6-kokoisia (flyer) Kuopion Tori Kauppiaskortteja/toimipiste - Vaihtuvat bannerit omille kotisivuille liitettäväksi

HI NTA / V UOS I 2 0 11 Yhteensä: 279,00 eur. Useamman toimipisteen yrityksille: + 179,00 eur seuraava toimipiste. Hinnat sisältävät täyden kuva- ja tekstituen Kauppiasosion tekemiseen ja ylläpidon, sekä tuen kampanjoiden ja julkaisujen suunnitteluun. - Nettikupongit, lisäkampanjat ja julkaisut, sekä mobiilikanavan käyttö erillisen asiakashinnaston mukaan.

LI SÄ E TU Kuopion Tori palvelun Kauppiaat saavat tilausasiakkaana 10% alennuksen muista Verdesi Channel tuotteista ja palveluista Kaikki hinnat on ilmoitettu verottomana. Arvonlisävero vuonna 2011 on 23%. Kuopion Tori ja Verdesi Channel ovat Oy Verdesi Ltd:n tuotteita ja palveluita. Kaikki oikeudet pidätetään.

KUOPIONTORI Esite  

KuopionTori esite.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you