Page 1

ERITYISJALKINEET

• soveltuu erinomaisesti liikuntarajoitteisille käyttäjille – helppo pukea myös avustajan toimesta • tilava lesti ja laajat säätömahdollisuudet esim. turvonneet jalat, käyttö jalkaleikkauksen jälkeen, vaivasenluu • erikoispehmustettu sisäpohja – ei hiertäviä saumoja – konepestävä +40°C ja Deco-höyrypestävä maks. +60°C.

VALMISTETAAN SUOMALAISENA KÄSITYÖNÄ


ERITYISJALKINEET MONIPUOLINEN ORTOBIO ERITYISJALKINE… Ortopedisesti muotoiltu kengän kantaosa

Tilava ja laaja lesti

Ei hiertäviä saumoja

Kestävä ja helposti säädettävä tarrakiinnitys

Sisäpohja erikoispehmustettu

Jatkohihnan avulla rintavuutta saadaan reilusti lisää Vaihdettava ja konepestävä sisäpohjallinen Joustava, luistamaton ulkopohja

UUTUUS

Myös umpikärkisenä ORTOBIO erityisjalkineet valmistetaan suomalaisena käsityönä – jalkine on suunniteltu erityisesti henkilöille, joilla on vaikeuksia löytää sopivia jalkineita – jalkineiden pukeminen ja riisuminen on tehty erittäin helpoksi sekä käyttäjälle itselleen että avustajalle tai hoitohenkilökunnalle. Koot:

28 – 34 35 – 42 40 – 46

Värit:

valkoinen, sininen, punainen ja musta

Toimitusaika:

n. 2 viikkoa tilauksesta

EDUSTAJANNE:

Yksittäisparien toimitusmaksu 9 €. Sovitukset tullaan tekemään asiakkaan luokse henkilökohtaisesti. ORTOBIO erityisjalkineet voidaan pestä pesukoneessa (hienopesu +40°C). Deco-höyrypestävä maks. +60°C. Ei linkousta eikä rumpukuivausta.

MYYNTI EDUSTAJILTAMME KAUTTA MAAN SYSTERI OY • Puh. 050 363 4065 • K o t i s i v u t : w w w. s elf.fi • Sähköposti: info@self.fi

Ortobio -erikoisjalkineet  

Ortobio -erikoisjalkineiden esite

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you