Page 1

Paikallisia tekoja yritt채jyyden puolesta www.kankaanpaanyrittajat.fi


Kankaanpään Yrittäjät ry – vahva paikallinen vaikuttaja Ylpeä yrittäjistä Kankaanpään Yrittäjillä on jäseniä yli kolmesataa. Teemme paikallista vaikuttamista kaikkien jäsenyrityksiemme puolesta. Pienen kaupungin voimavara on paikallisissa yrityksissä. Haluamme vaikuttaa siihen, että toimintaympäristömme kehittyy ja kaupunkimme toimii yrittäjämyönteisesti kaikessa päätöksenteossa. Paikallisyhdistyksemme tekee tiivistä yhteistyötä kaupungin, oppilaitosten, kehittämisyhtiön sekä monien muiden kanssa. Kaiken toiminnan tavoitteena on parantaa yrittäjien toimintaedellytyksiä. Yrittäjäjärjestö yhdistää yrittäjät Kankaanpään Yrittäjät on Suomen Yrittäjien paikallisyhdistys. Suomen Yrittäjät ry on järjestömme keskus, josta yrittäjien edunvalvontaa hoidetaan laaja-alaisesti niin valtakunnallisesti kuin EU:n tasolla. Maakuntamme asioita hoitaa Satakunnan Yrittäjät ja paikallisen tason toiminnasta vastaa paikallisyhdistys Kankaanpään Yrittäjät. Kankaanpään Yrittäjät ry on Satakunnan kolmanneksi suurin paikallisyhdistys. Järjestön toiminta yhdistää yrittäjien äänen kautta maan. Lisää voimaa yrittäjyyteen Jäsenyys yrittäjäjärjestössä kannattaa. Jäsenmaksulla saat käyttöösi kaikki yrittäjäjärjestön edut. Suomen Yrittäjien neuvontapalveluiden kautta saat jäsenenä apua kattavasti kaikissa yrityksen toimintaan liittyvissä asioissa. Lue lisää valtakunnallisista jäseneduista osoitteesta www.yrittajat.fi.


Osaksi yrittäjien omaa järjestöä Kuka ymmärtää yrittäjää ja yrittämisen haasteellisuutta paremmin kuin toinen yrittäjä? Yrittäjäyhdistyksen tapahtumissa ja tilaisuuksissa tapaat kollegoja, joiden kanssa voit vaihtaa ajatuksia, verkostoitua tai luoda yhteistä liiketoimintaa. Yrittäjäjärjestön verkkopalvelut ja lehdet pitävät sinut ajan tasalla yrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Yhdellä maksulla saat koko järjestön edut. Tervetuloa osaksi yrittäjäjärjestöä. Voit tutustua toimintaamme osoitteessa www.kankaanpaanyrittajat.fi tai ottaa yhteyttä paikallisyhdistyksen hallituksen jäseniin. Yhteystiedot löydät esitteen takasivulta.

Lisää voimaasi, liity yrittäjäjärjestöön. Yrittäjäjärjestö yhdistää yrittäjät.


Tutustu myös nettisivuihimme, josta löydät ajantasaiset hallitusjäsenten yhteystiedot. Olemme myös Facebookista: https://www.facebook.com/KankaanpaanYrittajatRy

Kankaanpään Yrittäjät PL 31 | 38700 KANKAANPÄÄ

www.kankaanpaanyrittajat.fi

Kankaanpään Yrittäjät  
Kankaanpään Yrittäjät  

Kankaanpään Yrittäjien esite 2013

Advertisement