Page 1

KULTUR ER HVE RV


KULTUR ER HVERV

vil gøre kultur til et prioriteret vækstområde for det danske erhvervsliv. UR KULTV ERV ER H

vil øge kendskabet til erhvervslivets muligheder for det danske kulturliv. DET GØR VI VED: At afholde en årlig konference hvor alle medlemmer inviteres en hel dag med interessante speakers fra ind-­og udland, der kan sætte fokus på den seneste udvikling. At afvikle netværks­møder i hele landet. Hensigten er, at deltagerne aktivt bidrager i diskussionen af det fastlagte emne, der præsenteres af en ekstern oplægsholder. At formidle nyheder, relevant viden og information til med­lemmerne i et måned­ligt nyheds­brev.


DU FÅR SOM MEDLEM viden nye forretningsmodeller dynamisk netværk politisk adgang Et netværk med toneangivende danske erhvervs­virksomheder, fremtrædende kultur­ institutioner og kreative virksomheder. ­Medlemmerne har en interesse i at skabe værdi af kulturelle investeringer og for at fremme kultur­båren vækst. Indsigt i nationale og internationale erfaringer om udviklingen af samspillet mellem kultur og erhverv og viden om hvordan kulturen kan ­bidrage til værdi­skabelse. ­­ Adgang til både udvikling og udnyt­telse af ­allerede værdiskabende forretnings- og samarbejdsmodeller mellem erhvervs- og kulturvirksomheder. Indgang til politiske aktører på kultur- og erhvervs­området for blandt andet at ­præge opfattelsen af, hvor og hvordan der kan s­ kabes vækst og synergi i sam­arbejdet mellem ­kultur- og erhvervsliv. Og ikke mindst adgang til andre medlemmers kulturelle arrangementer.


KULTU ER HV R ERV


KULTU ER HV R ERV

HVORFOR ER VI MEDLEMMER? ”Den største gevinst er det fantastiske netværk og den kontakt­ flade, vi har fået med en verden af kreative og spændende ­mennesker, som hjælper til med, at vi bliver ved med at udvikle os som virksomhed.” Freddy Larsen, Sponsorchef Royal Unibrew. ”KulturERhverv har et set-up, som jeg tror, kan føre til ny viden om forretningsmodeller indenfor området. Det er der brug for, da vi er i en økonomisk situation, hvor alle involverede i et projekt skal kunne se resultater på bundlinjen.  Jeg tror på kulturens indvirkning og indflydelse på kapitalen og omvendt – viden om dette er der brug for kompetente mennesker til indhente og videreformidle.” Morten Albæk, Direktør Vestas Wind Systems.   “Det er utrolig interessant som kulturvirksomhed at sidde i et netværk med det tungere erhvervsliv. Det er der generelt ikke mange muligheder for i Danmark. Det at være kulturinstitution er ikke længere nok. Man er nødt til at indtænke ens interessanter – heriblandt erhvervslivet.” Søren Hvidt, Daglig leder Bremen Teater.


MEDLEMMER JUNI 2014 Aalborg Kongres & Kultur Center Alsion Arena Nord Aros ArtFREQ Aumento Advokatfirma Billetlugen Billetnet Billetto Brand in Music Bremen Teater Brøchner Hotel Carlsberg CCKoch Historier & Oplevelse CKO Dansk Erhverv Dansk Live Danske Koncert- & Kulturhuse Erhvervsakademiet Dania Europcar Event Bornholm Galleri Nijenkamp Godsbanen Have Kommunikation Horsens & Friends Horsens Ny Teater Jysk Musik og Teaterhus Kansas City Københavns Erhvervsservice Kolding Teater/Comwell Koncerthuset DR Kuanhsi Consulting KulturCenter Limfjord Kulturværftet Kunsten LETT Advokatfirma Live Nation Lower East

Manifestus Manto MCH Herning Kongrescenter Mediatec Solutions Modulex Musikhuset Aarhus Musikhuset Esbjerg Musikteatret Albertslund Musikteatret Holstebro Nordisk Film Northside Odense Kongrescenter Paludan Entertainment Pankoke Consult Radisson Blu Falconer Randers Eventsekretariat Redbull Ringsted Kongrescenter Roskilde Festival Royal Unibrew RSM Plus Saxo Bank Showcrew Skagen Fondene Smukfest Sønderjyllandshallen State of Mind Studenterhus Aarhus Teaterøen Tinghallen Tivoli Værket Vejle Musikteater Volcano Concepts Vordingborg Kommune Wishbone Wonderful Copenhagen Zederkof

KUL ER H


LTUR HVER V


EKSKLUSIVE EVENTS & NETVÆRKSMØDER KULTURINVEST — Back Stage   Eksklusivt investor-seminar på Roskilde Festival 2014 Seminaret bringer investorer sammen om følgende agenda:     Hvilke krav stiller den traditionelle investor til afkast og vækstpotentiale i kreative virksomheder? Hvad kan kulturen lære af investorerne, og hvad kan investorerne lære af kulturen? Eksempler på succesfulde investeringer i kulturens verden Hvordan skaber vi flere succesfulde investeringer i den kreative sektor? Seminaret henvender sig blandt flere til inve­storer, som har lyst til at vide mere om inve­steringer i kultur og kreative virksomheder. Roskilde Festival, Mediebyen, torsdag 3. juli 2014 kl. 12.00.

UR V T L KU HVER ER


FUNDRAISING & SPONSORSHIPS i Bøgeskoven Hvordan skaffer du finansiering til dit kulturprojekt? Om onsdagen på Smukfest byder vi på en tre timers fundraising workshop efterfulgt af middag og fest på festivalpladsen. Den faglige del af dagen sætter fokus på mulighederne, men også på begrænsningerne blandt fonde/puljer og kommercielle sponsorer. Eventet henvender sig til kulturformidlere, der arbejder med fundraising og sponsorships. Afslutningsvis fortæller sponsor- og VIP chef for Smukfest Flemming Dybbøl og Nephew guitarist Kristian Riis om festivalens arbejde med sponsorships set fra henholdsvis arrangørs og musikers side. Skanderborg Park og Smukfest, onsdag 6. august 2014


KULTU ER HV R ERV


V

EVENTKALENDER 2014 13. MARTS:

MATCH14 KONFERENCE

kultur—erhvervs årlige konference for partner­ship­modeller mellem erhvervs­ livet og kulturen. 3. JULI:

UGE 37:

Et kreativt investor-seminar på ­Roskilde Festival omkring potentialer, alter­ native forretningsmodeller og succesfulde investeringer i kulturens verden efterfulgt af Rolling Stones koncert.

Information og diskussion om interessante projekter, puljer og partnerskabs-muligheder relateret til kulturen og det offentlige. Udgangspunktet er i Odense kommune med oplæg fra Stabschef i den nye offentlig-private ­samarbejde,  Mette Beck-Nielsen.  Der vil dog ligeledes  være deltagelse og ­oplæg fra andre kommuner. 

ROSKILDE FESTIVAL INVESTOR

6. AUGUST:

SMUKFEST FUNDRAISING

Fundraising-workshop for udøvere, ­formidlere og organisationer inden for kulturens verden efter­fulgt af ­middag og fest på Danmarks Smukkeste ­Festival.

NETVÆRKSMØDE I ODENSE

UGE 46:

NETVÆRKSMØDE I AARHUS

Kulturens rolle i den fremtidige by­ udvikling. UGE 50:

NETVÆRKSMØDE I KØBENHAVN

Kultur- og erhvervspolitik set fra ­Christiansborg.


MATCH14 13. marts blev kulturERhvervs store ­konference MATCH afholdt på Bremen Teater. Dagen blev en stor succes med masser af spændende oplæg og tanker fra ind- og udland samt efterfølgende gode diskussioner  blandt publikum.   MATCH-konferencen vil være en tilbageven­ dende årlig begivenhed. Erfaringerne og interessen fra publikum har givet os blod på tanden til at gå endnu dybere i problemstillingerne, være mere eksperimenterende med formatet og skabe en endnu større balance mellem inter­ nationale perspektiver og indenlandske cases.

KULTU ER HV R ERV


BESTYRELSE Søren Høy, artFREQ

Søren Høy er formand for kultur­ER­ hverv og direktør i kunstbureauet artFREQ. Han er desuden partner i ­produktionsselskabet Highwire og konsulentvirksomheden Company Event.

Ulrik Ørum-Petersen, Volcano

Ulrik Ørum er næstformand i kulturERhverv og medstifter og partner i den oplevelsesøkonomiske virksomhed ­Volcano. Ulrik har været afsender og kreativ drivkraft på prisvindende projekter som “TAK-Rock kampagnen”, ”Natbar” og ”Frost Festival”.

Morten Pankoke, Pankoke Consult

Morten Pankoke er direktør i Pankoke Consult, eksamineret Executive Coach og en trænet foredragsholder. Han har tidligere besat posten som innovationschef hos DR.

Kasper Elbjørn, Saxo Bank

Kasper Elbjørn er kommunikationsdirektør i Saxo Bank. Han har tidligere været ansat i Udenrigs­mini­steriet og været vicedirektør for Baltic Develop­ment ­Forum. I 2004 var han blandt medstifterne af tænketanken CEPOS, som han senere var presse­chef for.


KULTU ER HV R ERV

Mette Kier, Musikhuset Aarhus

Mette Kier er programchef i Musikhuset Aarhus. Hun har tidligere besat posten som kommunikationschef for Aarhus Festuge og kultur- og eventchef for Messecenter Herning.

Christian Have, Have Kommunikation

Christian Have er kreativ direktør i Have Kommunikation, forfatter til ­adskillige bøger og en af Danmarks ­førende kommunikationseksperter

Peter Rønnow, LETT ­Advokatfirma Jens-Otto Paludan, Peter Rønnow er partner i LETT Paludan Entertainment Advokat­firma med forretningsområder inden for Entreprise, Leje­ret og overdragelse af fast ejendom, Selskabs- og Erhvervsret, Virksomhedsoverdragelser samt Sport og Entertainment. 

Jens-Otto Paludan er ejer og direktør af selskabet Paludan Entertainment. Han var i perioden fra 1994 til 2007 administrerende direktør for Universal ­Music i Danmark og har tidligere siddet i det Konge­lige Teaters bestyrelse.


KULTU ER HV R ERV

KONTAKT Har du lyst til at høre nærmere om medlemsskab af kulturERhverv så kontakt: Sekretariatchef Nyropsgade 39-41 1602 København V jakob@kulturerhverv.nu +45 5354 6160

Et års medlemsskab: DKK 5000 + moms

Grafisk design: Lower East

Jakob Østergård Carstensen,

Kulturerhverv Præsentation  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you