Page 1

TURUN MUSEOKESKUKSEN VUOKRATTAVAT TILAT

Turun museokeskuksesta löytyvät vuokrattavat tilat ovat ihanteellisia paikkoja juhlien, tapahtumien ja kokouksien järjestämiselle. Kun haluat tarkemmin tutustua vuokrattavaan tilaan tai sinulla on muuta kysyttävää asiasta, ota yhteyttä, tilavarauksissa olemme sinua varten.


Kaikille tuttu Turun maamerkki tarjoaa upeat puitteet yritystapahtumille, perhejuhlille ja kokouksille. Juhlakerroksessa on varattavissa renessanssiaikainen Kuninkaan- tai Kuningattarensali, Kuningattarenkamari tai Eteläinen sali osallistujamäärästä riippuen, tai ylimmän kerroksen upea Bryggman-sali. Linnassa on helppo toteuttaa nykyaikainen kokous, tai kokonainen seminaaripäivä, keskiaikaisessa ympäristössä. Kahvila-ravintola JUHANA HERTTUAN KELLARI vastaa Turun linnan tiloissa pidettävien tilaisuuksien tarjoiluista. Asiakaspaikkamääriin vaikuttavat ruokatarjoilu sekä tilaisuuden ohjelma. KUNINKAANSALI on Suomen herttua Juhanan 1550-luvulla rakennuttaman juhlakerroksen isoin sali, joka tarjoaa mahdollisuudet korkean tason juhlatilaisuuksiin. Avaraan ja valoisaan saliin isoine ikkunasyvennyksineen mahtuu 250 henkilöä. KUNINGATTARENSALI oli alun perin Juhana-herttuan puolison, Katariina Jagellonican ja hänen puolalaisen hovinsa kokoontumispaikka. Upeaan renessanssi-ajan saliin mahtuu 180 henkilöä. KUNINGATTARENKAMARI on nimensä mukaisesti Katariina Jagellonican makuuhuoneena toiminut tila. Tila on hieman pienempi, 50 henkilölle sopiva edustava tila. BRYGGMAN-SALI on Eteläsiiven ylimmässä kerroksessa oleva 120 henkilön luento- ja tapahtumatila, joka on varustettu asianmukaisella avtekniikalla. Salissa on mahdollisuus järjestää kokouksia, seminaareja ja asiakastilaisuuksia ainutlaatuisessa Erik Bryggmanin suunnittelemassa ympäristössä. Esteetön sali voidaan muokata myös juhlakäyttöön, esim. vihki- ja nimenantotilaisuuksiin, jolloin pöytien ääreen mahtuu 80 vierasta. Eteläinen sali on nimensä mukaisesti linnan eteläisessä osassa oleva Carin Bryggmanin sisustama monipuolinen ja viihtyisä juhlatila. Isojen ikkunoiden valaisemaan saliin mahtuu 100 henkilöä. HERRAINKELLARI on Turun linnan arvokkaimpia tiloja, johon mahtuu enintään 30 henkilöä. Jo Eerik Pommerilaisen Turkuun perustama maaoikeus piti istuntojaan aikoinaan Herrainkellarissa. LINNAN KIRKKOA voi varata mm. hää-, kaste- ja muistotilaisuuksiin. Linnan kirkkoon mahtuu 240 henkilöä.

TURUN LINNA

TURUN LINNA


Vanhalla Suurtorilla löytyy erikokoisia tiloja monenlaiseen käyttöön. Kokousten ja juhlien pitopaikkana keskeinen Suurtori on ihanteellinen ja Suurtorin lähiympäristöstä löytyy runsaasti ravintoloita. Vuokrattavat tilat sijaitsevat sekä Vanhalla Raatihuoneella että Brinkkalassa. Vanhan Suurtorin tiloissa on vapaa catering.

VANHA RAATIHUONE VANHAN RAATIHUONEEN SALI on kolmannessa kerroksessa sijaitseva monipuolinen juhla- ja esiintymistila 150 henkilölle. SININEN HUONE on toisessa kerroksessa sijaitseva monipuolinen kokousja juhlahuoneisto, johon mahtuu 40 henkilöä. VANHAN RAATIHUONEEN KELLARI on tunnelmallinen illanviettopaikka, johon mahtuu 40 henkilöä. Kellariin on oma sisäänkäynti ja tilan yhteydessä on keittiö. Ei vahtimestarikuluja

BRINKKALA MAISTRAATIN ISTUNTOSALI on edustava tila juhla- ja kokouskäyttöön 60 henkilölle. Tilan yhteydessä on pieni keittiö. JOULURAUHAHUONEessa on ainutlaatuinen pienempi kokoustila 7 henkilölle. KULMASALI on viihtyisä tila kokous- ja juhlakäyttöön. Tilaan mahtuu 40 henkilöä. Tilan yhteydessä on pieni keittiö. VIHREÄ SALI on juhlava tila myös kokouskäyttöön. Tilaan mahtuu 40 henkilöä. Tilan yhteydessä on pieni keittiö. VAAKUNAHUONE on tyylikäs kokous- ja juhlatila 12 henkilölle.

VANHA SUURTORI

VANHA SUURTORI


WÄINÖ AALTOSEN MUSEON AULATILAA voi vuokrata juhla- ja edustustilaisuuksiin museon aukioloajan jälkeen. Tyylikkääseen ja avaraan aulatilaan mahtuu enintään 100 henkilöä. Tarjoilut voi tilata museon yhteydessä toimivasta Café Wäinöstä. Tilaa ei ole mahdollista vuokrata näyttelyvaihtojen aikana.

Vartiovuorenkadun varrella sijaitseva idyllinen kokous- ja juhlatila MESTARI soveltuu erityisesti pienimuotoisten tilaisuuksien järjestämiseen 20 henkilölle. Varustuksena on fläppitaulu ja dataprojektori. Tilaan kuuluu keittiö, jossa voi valmistella itse hankkimansa tarjoilut tai johon voi tilata tarjoilut cateringpalvelusta. Tarjoilut voi myös tilata vieressä sijaitsevasta Kahvila Kisällistä.

KURALAN KYLÄMÄKI

Tilassa on vapaa catering. Tarjoilut voi myös tilata alueella toimivasta Kahvila Omena ja Kanelista. Läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa ja kauppatorilta on hyvät linja-autoyhteydet Kuralan Kylämäkeen.

KURALAN KYLÄMÄKI

VANHA KANALA sijaitsee maalaismaisessa miljöössä kaupungin läheisyydessä ja antaa vaativallekin kokoukselle rauhallisen ympäristön. Tilaan mahtuu 30 henkilöä. Idyllisessä ja peruskorjatussa tilassa on neuvottelutilan lisäksi pienoiskeittiö ja wc sekä varustuksena dataprojektori.

LUOSTARINMÄEN KÄSITYÖLÄISMUSEO

LUOSTARINMÄEN KÄSITYÖLÄISMUSEO

WÄINÖ AALTOSEN MUSEO

WÄINÖ AALTOSEN MUSEO


Tiedustelut ja varaukset ma–pe klo 9–15 (02) 2620 961 kulttuuri.tilat@turku.fi www.turku.fi/tilat

Tilaisuuksiin varattavat oheisohjelmat Tapahtumien, kokousten ja juhlien yhteyteen on mahdollista liittää eri teemaisia opastuksia ja työpajaohjelmaa. Tiedustelut Turun linna, puh. 02 2620 322, opastilaukset.linna@turku.fi Kuralan Kylämäki, puh. 02 2620 420, kylamaki@turku.fi Luostarinmäen käsityöläismuseo, puh. 02 2620 350, luostarinmaki@turku.fi Wäinö Aaltosen museo, puh. 02 2620 850, wam@turku.fi Lisätiedot turku.fi/museo

Vuokrattavat tilat 2017  

Vuokrattavat tilat Turun museokeskuksen toimipaikoissa.

Vuokrattavat tilat 2017  

Vuokrattavat tilat Turun museokeskuksen toimipaikoissa.