Page 4

Myöhästyminen Jos saavut myöhässä, pääset sisälle konserttisaliin yleensä ensimmäisten aplodien aikana.

Konserttisalissa Kun olet löytänyt paikkasi salista, ota mukava asento ja sulje kännykkäsi tai laita se lentokonetilaan. Kännykän käyttö konsertin aikana on sallittua vain merkityillä paikoilla Twitter-konserteissa. Nyt sinä, vieruskaverisi ja muu yleisö voitte rauhassa keskittyä musiikkiin. Käsiohjelmasta voit lukea lisätietoja esiintyjistä ja soitettavista kappaleista ennen konsertin alkua.

Alkuvalmistelut Orkesteri saapuu lavalle, jonka jälkeen muusikot virittävät instrumenttinsa konserttimestarin johdolla. Kun soittimet on saatu samaan vireeseen, orkesteri hiljentyy odottamaan kapellimestaria ja mahdollista solistia. Heidät toivotetaan tervetulleiksi taputuksilla.

Taputtaminen Taputa konsertin aikana vain silloin, kun kappale vaihtuu. Yhdessä kappaleessa voi olla monta osaa – löydät ne käsiohjelmasta. Kun osa vaihtuu, orkesteri on hetken hiljaa, mutta osien välissä taputtaminen ei ole tapana. Älä stressaa siitä, taputatko oikeassa paikassa. Jos olet epävarma, helpointa on seurata, mitä muut tekevät!

TFO Taputin  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you