Page 1

JUHLAT JA KOKOUKSET AINUTLAATUISISSA PUITTEISSA


TURUN LINNA Kaikille tuttu Turun maamerkki tarjoaa upeat puitteet kokouksille, seminaareille sekä yritys- ja perhejuhlille. Juhlakerroksessa on varattavissa renessanssiaikainen Kuninkaan- tai Kuningattarensali, Kuningattarenkamari tai Eteläinen sali osallistujamäärästä riippuen. Ylimmän kerroksen upea Bryggman-sali soveltuu tilana luentojen ja seminaarien järjestämiseen. Turun linnassa pidettävien tilaisuuksien tarjoiluista vastaa Fazer Food Services. Kuninkaansali on Suomen herttua Juhanan 1550-luvulla rakennuttaman juhlakerroksen isoin sali, joka tarjoaa mahdollisuudet korkean tason juhlatilaisuuksiin. Avaraan ja valoisaan saliin isoine ikkunasyvennyksineen mahtuu 250 henkilöä. Kuningattarensali oli alun perin Juhana-herttuan puolison, Katariina Jagellonican ja hänen puolalaisen hovinsa kokoontumispaikka. Upeaan renessanssi-ajan saliin mahtuu 180 henkilöä. Kuningattarenkamari on nimensä mukaisesti Katariina Jagellonican makuuhuoneena toiminut tila. Tila on hieman pienempi, 50 henkilölle sopiva edustava tila. Eteläinen sali on nimensä mukaisesti linnan eteläisessä osassa oleva Carin Bryggmanin sisustama monipuolinen ja viihtyisä juhlatila. Isojen ikkunoiden valaisemaan saliin mahtuu 100 henkilöä.

Bryggman-sali on Eteläsiiven ylimmässä kerroksessa oleva 120 henkilön luento- ja tapahtumatila, joka on varustettu asianmukaisella av-tekniikalla. Salissa on mahdollisuus järjestää kokouksia, seminaareja ja asiakastilaisuuksia ainutlaatuisessa Erik Bryggmanin suunnittelemassa ympäristössä. Esteetön sali voidaan muokata myös juhlakäyttöön, esim. vihki- ja nimenantotilaisuuksiin, jolloin pöytien ääreen mahtuu 80 vierasta. Herrainkellari on Turun linnan arvokkaimpia tiloja, johon mahtuu enintään 30 henkilöä. Jo Eerik Pommerilaisen Turkuun perustama maaoikeus piti istuntojaan aikoinaan Herrainkellarissa. Linnan kirkkoa voi varata mm. hää-, kaste- ja muistotilaisuuksiin. Linnan kirkkoon mahtuu 240 henkilöä.

BRINKKALA

KURALAN KYLÄMÄKI

Vanhalla Suurtorilla sijaitsevassa Brinkkalassa löytyy erikokoisia tiloja monenlaiseen käyttöön. Kokousten ja juhlien pitopaikkana keskeinen Suurtori on ihanteellinen. Vuokrattavat tilat sijaitsevat Brinkkalan talon toisessa kerroksessa, josta löytyy mm. huone, jonka parvekkeelta julistetaan vuosittain valtakunnallinen joulurauhanjulistus. Brinkkalassa.on vapaa catering.

Vanha Kanala ja Tryskimakasiini sijaitsevat idyllisessä maalaismaisemissa aivan kaupungin läheisyydessä. Tiloissa voi järjestää pienempiä kokouksia, juhlia ja erilaisia tapahtumia. Tiloissa on vapaa catering. Tarjoilut voi myös tilata alueella toimivasta Kahvila Omena ja Kanelista. Läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa ja kauppatorilta on hyvät linja-autoyhteydet.

Maistraatin istuntosali on edustava tila juhla- ja kokouskäyttöön 60 henkilölle. Tilan yhteydessä on pieni keittiö.

Vanha Kanala antaa vaativallekin kokoukselle rauhallisen ympäristön. Tilaan mahtuu 30 henkilöä. Kotoisassa peruskorjatussa tilassa on neuvottelutilan lisäksi pienoiskeittiö ja varustuksena projektori.

Vihreä sali on juhlava tila myös kokouskäyttöön. Tilaan mahtuu 40 henkilöä. Tilan yhteydessä on pieni keittiö. Kulmasali on viihtyisä tila kokous- ja juhlakäyttöön. Tilaan mahtuu 40 henkilöä. Tilan yhteydessä on pieni keittiö. Vaakunahuone on tyylikäs kokous- ja juhlatila 12 henkilölle. Joulurauhahuoneessa on ainutlaatuinen pienempi kokoustila 7 henkilölle.

Tryskimakasiini on vanha puimalato, joka on juuri uudistettu monipuoliseksi juhla- ja tapahtumatilaksi. Tryskimakasiini on oivallinen mm. kesähäiden -ja juhlien sekä erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Tilaan mahtuu 140 henkilöä. Tilassa on näyttämö/tanssilava, näyttämövalaistus, äänentoisto sekä kylmiö ja kaksi jääkaappia.


TIEDUSTELUT JA VARAUKSET ma–pe klo 9–15 puh. 02 2620 961 kulttuuri.tilat@turku.fi

TILAISUUKSIIN VARATTAVAT OHEISOHJELMAT LUOSTARINMÄEN KÄSITYÖLÄISMUSEO Vartiovuorenkadun varrella sijaitseva idyllinen kokous- ja juhlatila Mestari soveltuu erityisesti pienimuotoisten tilaisuuksien järjestämiseen 20 henkilölle. Varustuksena on fläppitaulu ja dataprojektori. Tilaan kuuluu keittiö, jossa voi valmistella itse hankkimansa tarjoilut tai johon voi tilata tarjoilut cateringpalvelusta. Tarjoilut voi myös tilata vieressä sijaitsevasta Kahvila Kisällistä.

Juhlien, kokousten ja tapahtumien yhteyteen on mahdollista liittää eri teemaisia opastuksia ja työpajaohjelmaa. TURUN LINNA puh. 02 2620 322 opastilaukset.linna@turku.f KURALAN KYLÄMÄKI puh. 02 2620 420 kylamaki@turku.fi LUOSTARINMÄEN KÄSITYÖLÄISMUSEO puh. 02 2620 350 luostarinmaki@turku.fi WÄINÖ AALTOSEN MUSEO puh. 02 2620 850 wam@turku.fi

turku.fi/tilat turku.fi/museo

WÄINÖ AALTOSEN MUSEO Wäinö Aaltosen museon aulatilaa voi vuokrata juhla- ja edustustilaisuuksiin museon aukioloajan jälkeen. Tyylikkääseen ja avaraan aulatilaan mahtuu enintään 100 henkilöä. Tarjoilut voi tilata museon yhteydessä toimivasta Café Wäinöstä.

Profile for Kulttuuria Turussa

Juhlat ja kokoukset 2019 - Turun museokeskuksen vuokrattavat tilat  

Juhlat ja kokoukset 2019 - Turun museokeskuksen vuokrattavat tilat