KultØst sponsoroplæg 2021

Page 1

KULTØST ET LEVENDE KULTURLIV I TREKRONER

SPONSOROPLÆG 2021


HVEM ER KULTØST? Foto ©Harrison Haines

Trekroner er en ny bydel i Roskilde. Trekroner er et dejligt sted at bo med mange skønne mennesker, og græssende køer og får midt inde i byen. Det er der ikke mange bydele, der kan prale af. Trekroner er fortsat en ung by med mange børnefamilier. Det er et sted man flytter til for at slå rødder og gro som familie. Kultur bringer folk sammen og bidrager til at skabe fælles fortællinger om det sted man bor og lever. Mulighederne for kulturelle tilbud skal være mange i Trekroner. Der er mange kreative mennesker, med lyst til at skabe de fælles fortællinger. Men som ny bydel er betingelserne også vanskelige. Kulturlivet skal bygges op, og rammerne skal skabes. Det gør vi sammen!

STORE AMBITIONER

KultØst er en ny kulturforening i Trekroner. Sammen med borgerne i Trekroner har vi sat os for at skabe et levende kulturliv i Trekroner. Vi tilbyder en ramme for både de mange spirende ideer og det etablerede kulturliv. Vi vil aktivere de mange ressourcer der er til stede i Trekroner. Særligt vil vi give vores mange børn og unge et sted, hvor de kan dygtiggøre sig og få erfaringer med fællesskab og demokratisk dannelse. Erfaringer, som de kan bringe med ind i deres voksenliv.

Vi har sat os store og ambitiøse mål for de næste fem år. For os kræver et levende kulturliv i Trekroner et Kulturhus. Trekroner Kulturhus skal være samlingspunkt for det kulturelle Trekroner. I kulturhuset mødes Trekroners borgere i frivillige, skabende fællesskaber og til en hyggelig aften med foredrag, børneteater, en rockkoncert eller en god film.

Vi vil skabe et fundament for musikken i Trekroner, hvor vi tapper ind i tidens trends med unikke og enestående musikalske oplevelser. Den lokale teaterscene i Trekroner skal på den ene side prikke til nysgerrigheden og skabe undren. På den anden side skal der også være plads til det folkelige og de lette grin. Teatret skal bæres igennem af engagerede lokale, der brænder for at skabe gode forestillinger og et godt fællesskab med plads til unge såvel som erfarne. Biografen Hannibal & Jerry skal drives af en gruppe entusiastiske filmnørder, der ønsker at viderebringe deres filmglæde til Trekroners borgere. Biografen er helt sin egen, viser nichefilm og lader andre om de kommercielle filmsucceser. I Hannibal og Jerry skabes stemninger som går ud over filmmediet. Med et universitet og en Professionshøjskole i baghaven er Trekroner også en vidensby. Vi leverer arrangementer, der giver stof til eftertanke og samler borgere om fælles interesser i form af videnscaféer, faglige oplæg, debatarrangementer m.v. Emnerne kan være alt fra det storpolitiske, livsfilosofiske til det fagnørdede.

Foto ©Alana Darmel

Et levende kulturliv kræver også bevægende og mindeværdige kulturoplevelser.


UNIKKE SPONSORMULIGHEDER Logo på plakater og flyers Vi sætter plakater op i Trekroner til vores arrangementer, og uddeler flyers. Med et logo på plakater og flyers er I sikret eksponering i forbindelse vores arrangementer. Logo på hjemmeside Vi har en hjemmeside, der fortæller om KultØst, vores arbejde og arrangementer. I kan få Jeres logo på hjemmesiden og blive synlig for alle besøgende. Omtale på sociale medier Vi er aktive på de sociale medier og har pt. over 500 følgere på facebook. Vi poster nyheder om arrangementer, følger op på arrangementer med fortællinger og stemningsbilleder. I kan for eksempel få omtale i forbindelse med specifikke arrangementer. Omtale på place2book Vi benytter place2book til booking af billetter til vores arrangementer. Place2book giver gode muligheder for at få omtale i forbindelse med det specifikke arrangement. Omtale på medlemsarrangementer Vi har pt. 70 medlemmer i foreningen. Dem har vi et ønske om at gøre noget særligt for. Vi har tanker om medlemsarrangementer, hvor vi vil give vores medlemmer unikke oplevelser som tak for deres støtte. I har mulighed for at få omtale i forbindelse med medlemsarrangementer.

Foto: ©Dan Jensen


Vi sammensætter gerne en sponsorpakke ud fra Jeres egne ønsker og behov. Herunder kan I se eksempler på sammensatte sponsorpakker inkl. pris (med moms).

SPONSORPAKKER

Hovedsponsor Logo på den samlede plakat for årets koncerter og flyers. Logo på hjemmeside som hovedsponsor. Omtale på sociale medier og medlemsarrangementer. 15.000 kr. Arrangementsponsor Logo på plakat og på flyers. Logo på hjemmeside i forbindelse med arrangementet. Omtale på sociale medier i forbindelse med arrangementet. Omtale på Place2book. 5000 kr. Arrangementsponsor (digitalt) Logo på hjemmeside i forbindelse med arrangementet. Omtale på sociale medier i forbindelse med arrangementet. Omtale på Place2book. 2500 kr.

Foto: ©Dan Jensen

KultØst

www.kultost.dk info@kultost.dk Grafisk design Peter H. Moldaschl