{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 52

KOM INDENFOR

Lyserød i forskellige toner skaber et roligt udtryk

børn med deres ægtefæller og deres i alt fem børn. Det bar huset præg af, og det var godt slidt. “Mange af de oprindelige løsninger og detaljer var ødelagte, så flere steder i huset har vi revet alt ud og er startet helt forfra. Vi har forsøgt at genskabe og bygge ud fra gamle originale tegninger, vi fik fra kommunen,” fortæller Ann-Sofie.

KONTRASTER OG MODSPIL Hist og her får man øje på fine rejsefund – for eksempel er gulvtæppet i stuen fra en rejse til Marokko ligesom de mønstrede skåle og fade i køkkenet. “Vi holder begge to af at opleve andre kulturer, og vi kan godt lide at tage noget smukt med hjem. Det er der gode minder i,” siger Ann-Sofie. Både rejse- og vintagefundene giver kontrast til det rosa tema, og så formår Ann-Sofie og Rolf at indrette sig med designklassikere med enkle former, så stilen langtfra bliver for romantisk.

Modsætninger mødes i stuen, hvor en praktisk modulsofa fra Ikea står over for Ann-Sofies yndlingsmøbel, en gammel veloursofa med svungne former.

TIP!

Giv feminine nuancer kant med sorte detaljer som stole, lamper og keramik.

Keramikken, der giver personlighed til det nye køkken, er bl.a. vintagefund fra loppemarkeder og genbrugsbutikker, fra Royal Copenhagen og Studio Arhoj.

52 Kulør | Februar 2020

Profile for Kulør

Kulør Februar 2020  

Kulør Februar 2020  

Profile for kuloer
Advertisement