{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 50

KOM INDENFOR

Soveværelset er holdt tone i tone. Parret er vilde med den lyserøde nuance, men Rolfs begejstring for lampen er til at overse, så Ann-Sofie har smuglet den derind. Stolen er et vintagefund, og de to æsker er fra Indien. Lignende sengetæppe og sengetøj fås hos Hay.

Saml kunsten, er et af Ann-Sofies indretningsråd, og her har hun selv efterlevet det på væggen imellem sofagruppen og spisestuebordet, et område, som ellers kunne være endt som en slags ingenmandsland. Nu bliver væggen til et lille galleri, hvor man kan gå på opdagelse.

Lyserødt hjem med kant Ann-Sofie elsker farven lyserød – og det gør hendes mand heldigvis også, så den går igen i forskellige udgaver på de to etager i parrets gamle villa. Og det er langtfra så tuttenuttet, som det lyder.

D

Tekst og foto Another Studio

e fleste ville nok vælge dæmpede farver til store sager som sofa og køkken – og så give indretningen farve med detaljer som puder, vaser og kunst. Hjemme hos Ann-Sofie og Rolf går de i den helt anden grøft. I stuen står en stor gammelrosa veloursag af en sofa, som er Ann-Sofies yndlingsmøbel, købt på auktion. Og køkkenet er også holdt i en lys og en mørk udgave af den feminine farve. Faktisk er parret de eneste, der har valgt præcis denne farve hos køkkenfirmaet &SHUFL, og man kunne fristes til at tro, at det var kvinden i hjemmet, der har fået sin vilje – men sådan er det ikke. “Vi kan begge godt lide farven, og det er et fælles valg, at køkkenet skulle være i de farver. Undervejs i vores lange renoverings- og indretningsprojekt blev vi 50  Kulør | Februar 2020

forelskede i tanken om at mikse toner af samme farve. Lyserød i forskellige toner skaber et roligt udtryk, og det er en farve, vi alle bliver glade af at kigge på,” forklarer Ann-Sofie.

ÉT STORT ROD Da parret overtog villaen på Amager, var den slidt og trængte til en kærlig hånd, og det var nærmere grunden og beliggenheden tæt på Indre By i København og Amager Strandpark, de faldt for. “Selve huset var ét stort rod, og stort set alle, vi kender, rådede os til ikke at købe det. Men både Rolf og jeg så muligheder i det,” forklarer Ann-Sofie. Familien, der boede der før Ann-Sofie og Rolf, havde boet der i 37 år og bestod af bedsteforældre, to voksne

Profile for Kulør

Kulør Februar 2020  

Kulør Februar 2020  

Profile for kuloer
Advertisement