{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 32

PÅ TOMANDSHÅND

Jeg troede ellers bare, at jeg skulle fryse mig igennem et interview og så ellers hjem igen. Men så dukker alle­tiders sødeste fyr op. Vi har været sammen siden. har altid troet, at der lå en speciel beskyttelse over mennesker, der vovede meget. Jeg fik en følelse af, at vi vandrer på kanten af noget, der på et øjeblik kan ændre livet fuldstændig.

FORELSKELSEN De gange, hvor jeg er stødt på nogen, jeg virkelig godt kunne tænke mig at være sammen med, har jeg aldrig været i tvivl. Man siger til sig selv; enten har du misforstået det hele, eller også kommer det her til at lave om på dit liv. Det gjorde det, da jeg mødte min kæreste i 2004. Vi rendte ind i hinanden på Rosenborg, hvor jeg skulle interviewes til tv. Det var en virkelig led vinter. Det var så koldt, så koldt. Man kan ikke rigtig klæde sig på til at modstå to graders kulde inde i en gammel bygning, så jeg gik rundt for at holde varmen, mens kameraholdet gjorde sig klar. Pludselig dukkede en mand op og begyndte at snakke til mig. Han hed Jørn. Om aftenen ringede han og inviterede mig ud. Jeg troede ellers bare, at jeg skulle fryse mig igennem et interview og så ellers hjem igen. Men så dukker alletiders sødeste fyr op. Vi har været sammen siden. Jørn er så rar at læsse af på. Han er typen, der me­ ner, at der findes en svensknøgle til alle problemer. Han har en dejlig fornuftig og praktisk opfattelse af verden, hvilket er rart, når man som jeg bevæger sig i en mere diffus litterær verden.

Under en tv-optagelse i 2004 mødte Maria Helleberg manden i sit liv.

3 historiske kvinder, som Maria Helleberg beundrer Elisabeth Gyldenstjerne, adelig (1500-tallet) “Selv om hun levede i en mandsdomineret verden og blev nægtet kærligheden, tog hun skæbnen i egen hånd. Hun var blændende stof til min roman ‘Stormene’.”

Rosa Parks, borgerrettighedsaktivist (1913-2005) “Med en tilsyneladende lille handling ændrede hun verden. Da hun nægtede at overlade sin plads i bussen til en hvid mand, satte hun ild til den ameri­ kanske borgerrettighedsbevægelse.”

Carole King, sangerinde (født 1942) “Hun var Beyoncé før Beyoncé. På alle måder en fan­ tastisk sangerinde, som var forud for sin tid.”

32 Kulør | Februar 2020

Profile for Kulør

Kulør Februar 2020  

Kulør Februar 2020  

Profile for kuloer
Advertisement