{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 27

M e

symposiu insk m dic

RIS FØRSTEP

TOKYO

HER FÅR DU MICHELS OPRIVENDE HISTORIE! “Efter en meget alvorlig ulykke havde jeg stærke smerter og store kvæstelser. Forfærdelige smerter i hele venstre side martrede mig. Min læge havde sagt, at jeg aldrig ville genvinde brugen af mine ben og min venstre arm!”

Her kan du se, hvad det er, der gør ArtroCare+® så fantastisk! KAMFER Kamfer er en cardiorespiratorisk stimulant og samtidig en af de mest effektive antivirale naturmidler, vi kender. De effektive infektionshæmmende egenskaber dækker et bredt spektrum. Kamfer bekæmper ikke alene bakterier og vira, den virker også mod svampe.

BIVOKS Et 100 % naturligt middel, der har været anvendt i over 4.000 år. Det er rigt på A-vitamin og har antiinflammatoriske egenskaber, der dulmer smerter og bidrager til heling.

Min bil på dagen for den frygtelige ulykke (som kostede mig 21 dage i koma)!

tio n

Her er den uundværlige og vitale booster til knogler, Led, væv, brusk, kar. Resultaterne og de helbredende virkninger er videnskabeligt dokumenteret og godkendt af læger!

Na tur va lig m no odern in

KRYDDERNELLIKE Antiseptisk, antiinflammatorisk, lokalbedøvende antioxidant kryddernelliken er højt værdsat i Japan. Som et generelt styrkende middel anvendes den også til at bekæmpe virussygdomme som influenza om vinteren.

1

6

2

7

3

AGES 30TOPDBIO-NATURE TIS

GRA KKE A PRØVEP

8

“I en alder af 75 år lider vi ikke længere af ledsmerter!” Jade & Stan

DJÆVLEKLO Djævlekloen er kendt for at lindre smerter i led (artrose), muskler og sener. Den er også et appetitstimulerende middel, og den letter fordøjelsen.

MAGNESIUM Magnesium har gode forebyggende virkninger på hjertekarsygdomme. Derudover regulerer magnesium blodsukkeret og medvirker derfor til at forebygge type 2 diabetes.

ESSENTIEL OLIBANUMOLIE Olibanumolie stimulerer kroppens naturlige forsvar og styrker immunsystemet. Den hjælper med at bekæmpe udviklingen af svampe og bakterier og har en antiinflammatorisk effekt.

EVIGHEDSBLOMST

PROPOLISEKSTRAKT

Som navnet angiver, visner evighedsblomsten aldrig, heller ikke hvis den plukkes. Den har mange anerkendte aktive dyder, fx hjælper den med at få blodansamlinger, rødt udslæt og åreknuder til at forsvinde.

3 måneders indlæggelse og genoptræning! ® ha vd e “U de n Ar tro Ca re+ invalid! ret væ rt ke sik lt jeg he peuter era iot fys og r ge læ Mine e!” ikk dig sta t de r forstå

“I forbindelse med en forretningsrejse kom jeg ud for en meget alvorlig færdselsulykke.. Min læge meddelte mig, at jeg aldrig ville komme til at gå rigtigt igen. I 3 måneder var jeg sengeliggende, overmedicineret og udmattet af medikamenter. Min tilstand forværredes på grund af en nosokomiel infektion, som jeg fik på hospitalet. Min hustru sank hen i depression. En frygtelig pinsel, der kom oveni min fysiske og mentale svækkelse, som jeg i forvejen ikke længere kunne holde ud! Jeg blev selv ramt af en voldsom depression, og jeg tog 12 kg på på under 2 måneder. Ved et lykketræf opdagede jeg ArtroCare+® takket være Peter. Peter er en ven, som jeg cykler sammen med i weekenden. Han er praktiserende læge og osteopat. Det var ham, der insisterede på, at jeg mindst en gang skulle prøve ArtroCare+®. Resultaterne overgik alle mine forventninger. Allerede fra første behandling mærkede jeg en effekt. Jeg kunne pludselig sove igen. Hver morgen vågner jeg op helt afslappet med en følelse af ubeskriveligt velvære. Jeg fortsatte den daglige behandling med ArtroCare+® og efter 6 måneder var jeg igen samme aktive mand som før den frygtelige ulykke. Jeg går igen uden at halte, jeg kan bevæge mig helt uden smerter. Jeg dyrker igen sport på højt niveau. Jeg kan kun anbefale alle, der lider af ledsmerter , at teste dette mirakuløse naturprodukt, og jeg er overbevist om, at ArtroCare+® for dem, ligesom for mig, vil være den løsning, de har ventet på med iver og håb. Tusind tak til Institut Mondial des Thérapies Naturelles. Jeg har fået mit liv tilbage. Takket være ArtroCare+® er jeg som genfødt, en fantastisk og vidunderlig genfødsel....!” Michel D.

ARNIKA Arnika går ind og behandler inflammatoriske lidelser af traumatisk eller infektiøs oprindelse. På grund af de gode smertestillende virkninger, ordineres den generelt til fysiske skader og sportsmedicin på højt niveau.

5

■ Artrose

Anvendelse af behandlingsmetoden ArtroCare+® med dens ROLL-ON af seneste generation gør det muligt at rekonstruere den manglende silicium. Det er forbløffende

FØR

EFTER

“Min kone og jeg tog midlet ArtroCare+® med hjem fra en rejse til Japan. Vi ønskede at lindre vores rygsmerter og slippe af med den kroniske træthed, som nedsatte vores livskvalitet. Resultaterne kom forbavsende hurtigt (24 timer). Det er virkelig et effektivt middel!”

■ Rheumatisme

Giftstofferne begrænser bevægelsen i leddene. Ved at opsuge disse giftstoffer virker ArtroCare+® på smerten og aktiverer bruskens gendannelse.

FØR

Ring 88 32 71 04 eller besök

ESSENTIEL GAULTHERIAOLIE Dens rigdom på methylsalicylat hæmmer inflammatoriske reaktioner. Den har også en karudvidende virkning, som forbedrer blodcirkulationen betragteligt. Den stimulerer også leveren.

10

GES 30 DA ATIS

GR KKE PRØVEPA

EFTER

www.artrocare-dk.com &

&Udfyld venligst kuponen herunder og send den allerede i dag eller ring 88 32 71 04 eller besøg www.artrocare-dk.com

❑ JA, jeg vil gerne modtage min behandling med et BIOLOGISK NATURMIDDEL, der har været anvendt i 4.000 år i Japan, ArtroCare+® med dens ROLL-ON af ny generation. Midlets biologisk regenererende virkninger giver mig med garanti en lindrende og helbredende effekt, som er klinisk og medicinsk påvist: • Hurtig smertebehandling • Øjeblikkelig virkning (på 5 minutter) • Lindring af de mest utilgængelige områder • Jeg genvinder på denne måde min fulde bevægelsesfrihed! Med behandlingsmetoden ArtroCare+® har mine led og knogler genvundet deres terapeutiske funktioner. Med disse garantier ønsker jeg straks at modtage en GRATIS PRØVE TIL 30 DAGE + porto 69 kr. Efterflg koster Atrocare i et måneds abonnemnt 299 kr + 49 i porto, som jeg altid kan opsige uden forpligetelser:

IKKE FLERE UNØDIGE SMERTER! PRØV ARTROCARE+® GRATIS I HELE 30 DAGE!

Fornavn: .................................................................................................................................................................................................................................................................. Eftenavn: ................................................................................................................................................................................................................................................................. Adresse: .................................................................................................................................................................................................................................................................. Postnr.: ..............................................................By: ................................................................................................................................................................................................ E-mail: .....................................................................................................................................................................................................................................................................

&

I Japan har den helbredende virkning af ArtroCare+® været anerkendt i 4.000 år! Videnskabsfolk er enige om kvaliteten af midlets 100 % naturlige sammensætning af 10 naturprodukter med ekstra kraftige aktive grundbestanddele. De bidrager hver især til et fantastisk velvære lokalt hvor smerten opstår, og deres synergistiske kombination gør dette middel til et af de mest kraftfulde naturmedikamenter i verden. Med en imponerende, velafbalanceret formel har det været anvendt i Japan siden oldtiden. ArtroCare+® med den nye ROLL-ON af seneste generation kombinerer alle virkninger af en tung behandling, der ville forurene din organisme, i et enkelt produkt. Påføringsmåden på huden respekterer kroppens kemiske balance og overhudsbarriere, samtidig med at den dag efter dag trænger dybere ind i din organisme. Det er værd at lægge mærke til, at i Japan refunderes ArtroCare+® af sygesikringen. I dag er det dig, der skal nyde godt af produktet GRATIS. Du har 30 fulde dage til at teste Artrocare+!

9

4

Propolis har været kendt siden oldtiden for sine gode egenskaber inden for behandling og forebyggelse af luftvejslidelser. Da den stimuler immunforsvaret effektivt, virker den meget aktivt som antibiotikum og sårheler.

Tlf.: ...........................................................................................................................................................................................................................................................................

Proshopper SVARSPOST 20589510 208 00 Malmø Sverige

Profile for Kulør

Kulør Februar 2020  

Kulør Februar 2020  

Profile for kuloer
Advertisement