{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 26

Opdag, hvordan over 80 % af japanerne værner om deres ledproblemer med “DET MEST VIRKNINGSFULDE MIDDEL I VERDEN” -100 % L. PRICE • Forskningsprofessor naturligt, brugt i over 4.000 år!

TOP BIO-NATURE

RÉGÉNÈRE

ARTROCARE+ ®

PURIFIE TONIFIE MILLÉNAIRE JOUR

& NUIT

ARTROCARE+

®

TOP BIO-NATURE IO-NAT 100%1B00% BIOLUOGRIESLK NATURPRODUKT

98 % af patienterne de samme første lindringer efter 5 minutter! Den særligt subtile, hemmelige og virkningsfulde dosering gør ArtroCare+® til en kraftig antioxidant mod degenerering af cellerne i din organisme. Ved regelmæssig brug vil du pludselig konstatere, at alle dine ledsmerter forsvinder helt, og at følgende lidelser omgående ophører: Slidt knoglebrusk, knogleafkalkning, inflammationer, osteoporose, demineralisering, artrose og ledsmerter. Med sin ROLLON af seneste generation bliver ArtroCare+® enklere at bruge og giver bedre resultater. Den manuelle behandling forbedrer gennemtrængningen af overhudsbarrieren. Således opnår du øjeblikkeligt helbredende virkninger for din organisme, og takket være kombinationen af de 10 naturprodukter sker dette allerede efter nogle få minutter. Du har ikke længere behov for at gå til læge med dine led problemer.

HELBREDELSE AF MERE END 22 LED OG MUSKEL DIAGNOSER OG MANGLER!

Vidste du, at Japan har det største antal mobile ® hundredårige i verden? Alle nylige undersøgelser viser Alle de helbredelsesresultater, der er opnået med ArtroCare+ , klart samme resultater: Japanerne er 6 gange mindre er klinisk certificeret af en uafhængig organisation. På basis ramt af slidgigt end resten af verdens befolkning. Derfor er forekomsten af hjertekarsygdomme 3 gange lavere og problemer med overvægt efter 50års alderen yderst sjældne i dette land! Under ledelse af professor Lawrence Price har Institut Mondial des Thérapies Naturelles undersøgt dette helt unikke medicinske fænomen for at forstå hemmelighederne bag. Professoren og hans medicinske teams fandt ud af, at japanerne ældes meget bedre og meget sundere i deres led, fordi de anvender et 4.000 år gammelt middel, som kendes af hele den japanske befolkning: ArtroCare+®!!

ALLE LÆGER TALER OM DET! Det var hovedemnet på det sidste internationale kollokvium i Fédération Mondiale de la Santé. Alle de tilstedeværende læger stimlede sammen til den officielle præsentation af ArtroCare+®, dette tidligere så mystiske middel, som i dag er anerkendt af de mest fremtrædende videnskabsfolk. På grund af dets “sundhedsfremmende egenskaber” yder den japanske sygesikring i dag 100 % tilskud til det. Siden April 2018 har ArtroCare+® kunnet købes i USA. Nu har det så nået resten af verdensmarkedet. Og vi giver dig mulighed for som en af de første at opdage og få gavn af dette middel gratis i 30 dage.

HVAD ER DE GARANTEREDE RESULTATER? Siden lanceringen på det amerikanske marked strømmer det hver dag ind med tilkendegivelser. Fru Collins har de sidste 14 år været plaget af smerter i ben, knæ og fødder. Efter 2 dages behandling med ArtroCare+® mærker hun ikke længere smerter, og hun kan nu passe sine børnebørn. Hr. Rogers led af svær fibromyalgi og havde mistet al håb om forbedring. Efter han er startet med at tage ArtroCare+®, vågner han hver morgen frisk og udhvilet og har genvundet en utrolig energi! Og dette er blot 2 konkrete eksempler blandt en lang række andre. De terapeutiske fordele ved ArtroCare+® er talrige og vedvarende. Dette gamle japanske middel har vist sig virkningsfuld for flere hundreder tusinders ledproblemer.

af denne sædvanlige garanti markedsføres ArtroCare+® i Skandinavien i starten af 2019. Men forud for denne markedsføring og for hurtigt at udbrede kendskabet til dette mirakelmiddel tilbyder Institut Mondial des Thérapies Naturelles de første 500 personer, der bestiller midlet, en GRATIS behandling med ArtroCare+® som introduktionstilbud!

ARTROCARE+®, ET 4.000 ÅR GAMMELT NEDARVET MIDDEL, SOM ALLE BRUGER! Den oprindelige formel til ArtroCare+® er mere end 4.000 år gammel! Det er en usædvanlig behandlingsform, der udgør et bindeled mellem det gamle Japan og det moderne Japan. ArtroCare+® vælges konsekvent af kejseren som gave til regeringens medlemmer og til fornemme gæster. Talrige amerikanske og europæiske berømtheder bruger det som behandling, da det giver bedre resultater end den moderne aggressive medicin.

Her ser du den uundværlige ArtroCare+®, det vitale og garanterede middel til at genvinde dine knogler - dit væv - din brusk - dine kar, og hvis gavnlige virkninger for dit helbred er videnskabeligt påviste! De første resultater kan mærkes efter

24 timer

1. PRIS SANTÉ

MONDIALE

LED • Afgiftning af synovialvæsken • Smertestillende • Smøring af leddene • Karakter 5/5 +++++

1. PRIS SANTÉ EUROPE

1. PRIS

CIRKULATION • Åreknuder - Årebetændelse • Tunge ben • Karakter: 4/5 ++++

innovation INTERNATIONAL

1. PRIS SANTÉ & VIE

INTERNATIONALE PRIX OR

BEHANDLINGEN ARTROCARE+® HAR DOBBELT TERAPEUTISK EFFEKT! Først renser ArtroCare+® dine led for giftstoffer. Den udrenser og fjerner giftstofferne og de metaboliske affaldsstoffer. Derefter udsender de 10 styrkende lægeplanter blodrensende aktivstoffer, som sender stråler gennem hele dine krop og derefter målretter virkningen på præcist de områder, der skal helbredes. Du bliver øjeblikkeligt mere afslappet, din anspændte tilstand forsvinder, og dette sker allerede fra første anvendelse af ArtroCare+®. Ifølge det kliniske studium, som S E G 30 DATIS Institut Mondial des Thérapies GRA KKE Naturelles har foretaget, mærkede VEPA

PRØ

1. PRIS AWARDS

INTERNATIONAL 2019 ***

• Osteoporose • Afkalkning • Artrose • Inflammation • Ledsmerter • Blodcirkulation • Gigtsygdomme • Bruskkollagen • Knoglemasse.

Profile for Kulør

Kulør Februar 2020  

Kulør Februar 2020  

Profile for kuloer
Advertisement