Page 50

KOM INDENFOR

“Vores juletræ er nok lidt et mix af det hele. Jeg har en idé fra begyndelsen med hensyn til stil og farver, og så lader jeg ellers øjet bestemme, mens vi pynter træet.

Nem adventskrans med rustikke bloklys, mos, kogler og kugler på en metalbakke.

vede ophæng og helt ny pynt. Sarah har for eksempel nørklet med nogle ornamenter af Fimo-ler med fine blondemønstre i relief, som hun har hængt på juletræet med silkebånd. “Vores juletræ er nok lidt et mix af det hele. Jeg har en idé fra begyndelsen med hensyn til stil og farver, og så lader jeg ellers øjet bestemme, mens vi pynter træet. Jeg synes, at træet med de klassiske, røde julekugler og vores hjemmelavede pynt har fået et særlig personligt udtryk over sig i år,” siger Sarah.

ET HJEM MED PERSONLIGHED OG HISTORIE Da Sarah fandt lejligheden i 2016, faldt hun med det samme for den unikke stil med de skrå vægges hulestemning og det store rums luftighed. Huset er fra 1902, og enkelte steder i lejligheden titter det gamle bindingsværk frem. Gennem de mange småsprossede vinduer, som passer perfekt til husets historie og stil, er der den smukkeste udsigt over Øresund. Lejligheden består stort set kun af ét stort rum, hvor der både 50  Kulør | December 2019

At pynte juletræet er et af højdepunkterne i familien, som gerne laver hjemmelavet pynt.

er køkken, spiseplads, sofaområde og forskellige hyggekroge. Midt i lejligheden står en skorsten med brændeovn, som fungerer som rumdeler og adskiller de forskellige områder fra hinanden. I sin tid, da skorstenen blev muret op, opstod der naturligt nogle dybe nicher i væggene, som Sarah i dag bruger til pynt og nips. Som indretningsdesigner rådgiver Sarah dagligt firmaer og private om, hvordan de kan indrette og personliggøre deres kontorer og hjem. Derfor holder Sarah sig hele tiden up to date med, hvad de nyeste tendenser inden for boligindretning er, for eksempel hvilke møbler, farver og materialer der hitter herhjemme og i udlandet. Men det er ikke alt, der kommer ind i familiens hjem. “Selvfølgelig bliver jeg i mit arbejde med indretning eksponeret for en masse spændende nye og moderne strømninger hele tiden, men herhjemme indretter jeg mig med en blanding af personlige ting, som altid har fulgt mig, og nye ting. Jeg elsker klassisk, holdbart design, men det mixer jeg så med nogle af de tendenser, der er oppe i tiden. Det gør indretningen meget mere personlig, siger Sarah.

Profile for Kulør

Kulør December 2019  

Kulør December 2019  

Profile for kuloer
Advertisement