Page 37

ANNONCE

En hurtig opstramning

Drømmer du også om at have den blødeste hud i de kolde vintermåneder? Prøv Lift4Skin-serien, der er et effektivt alternativ til traditionelle foryngelsesindgreb og -behandlinger. Produkterne indeholder den populære peptid SYN®-AKE, som replikerer slangegiftens lammende effekt til at hæmme og regulere dine rynker. Effekten af Lift4skin svarer til botox, idet den beskytter og opstrammer huden. Faktisk reducerer den rynker med op mod 41 procent, viser laboratorietests. Samtidig holder den din hud fugtet og blød. Serien er udviklet til sensitiv hud og består af dag- og natcreme, øjencreme og Snake Serum til tør og normal hud. Lift4Skin-serien er helt uden parabener. Produkterne fås fra 349 kr. og forhandles på webapoteket.dk, matas.dk, apotekeren.dk, apopro.dk og cosmage.dk

Forkælelse under træet Giv din søster, mor eller dig selv en ekstra skøn gave til jul i år. Der er nemlig juletilbud på de lækre dagcremer fra Beauté Pacifique, hvor du sparer over 30 procent. Cremen er intens, langtidsvirkende og tilfører masser af fugt takket være squalane. Cremen fås både på tube og i krukke, så du kan vælge din favorit. Dagcreme fra Beauté Pacifique, frit valg 169,95 kr.

Friske juleben FARVEL TIL URINVEJSBESVÆR Urinvejsbesvær er et ret almindeligt problem hos mange kvinder, men der er heldigvis flere ting, man kan gøre for at afhjælpe generne. Femistina er et nyt, innovativt kosttilskud mod urinvejsbesvær, der netop er lanceret i Danmark. Femistina indeholder den patenterede kombination af birke-ekstrakt, der bidrager til sunde urinveje, melbærris, der støtter blærens normale funktion, samt berberin og D-Mannose. Femistina har en tredobbelt funktion, idet den øger udskillelsen af bakterier via urinen og hindrer, at bakterier sætter sig fast på slimhinden og gemmer sig i cellerne. I Femistina Plus er der også tilsat forskolin. Femistina (10 dages behandling) fra 145 kr. Forhandles på femistinashop.dk, Matas, udvalgte apoteker og helsekostbutikker og webshops.

Der er fart på i december med julegaveshopping, sammenkomster og juleforberedelser, og man kan hurtigt bruge mange timer på benene. Giv dine stænger lidt ekstra opmærksomhed med Cosborg Pretty Legs. Naturlige ingredienser som ekstrakt af hestekastanje, troldnød og kæmpenatlysolie virker sammentrækkende på blodkarrene, lindrer spændinger og genopbygger huden. Derudover mindsker den lette creme også træthed og tyngdefornemmelse i underbenene. Cosborg Pretty Legs, 100 ml, 329 kr. hos Matas, på apoteket og i helsekostforretninger.

December 2019 | Kulør 37

Profile for Kulør

Kulør December 2019  

Kulør December 2019  

Profile for kuloer
Advertisement