Page 27

ANNONCE

Få et gratis lift hjem til jul

“Der er kun glade mennesker i julebusserne” Igen i år kan du køre gratis med en af SPARs julebusser hjem til jul. Der er stoppested ved samtlige 129 SPAR-butikker i hele landet og en helt særlig stemning i busserne. Tekst Maria Greve Foto Presse

E

ndelig er det tid til at sætte autosvar på arbejdsmailen, pakke julegaver og tøj i en kuffert og rejse hjem til jul hos familien. Hvis du er en af de mange danskere, der rejser til en anden landsdel for at komme hjem til jul, skal du måske først rejse med toget blandt et hav af andre julehungrende danskere, og det kan virkelig sætte juleroen over styr. Dagene omkring jul er nemlig nogle af de mest travle på hele året, når det kommer til trafik, og oftest er der flest, der rejser fra øst mod vest. Har du ikke nået at booke en siddeplads, kan det blive en ekstra prøvelse at skulle stå mast blandt de andre passagerer og prøve at holde styr på alle dine ting. Men sådan behøver det ikke være. Du kan nemlig komme hjem ganske gratis og med en garanteret siddeplads i en af SPARs mange julebusser, der kører dig hjem den 22. december.

LÆKKER GOODIEBAG TIL ALLE Det er fjerde år i træk, at SPAR giver et lift hjem til jul, og hvert år har det været en stor succes. Det ved blandt andre Steen Elkjær fra Fladså Turist, hvis busser er blandt de mange julebusser. “Vi har været med, lige siden SPAR første gang begyndte at køre med julebusserne, og det er altid hyggeligt. Lige fra at gå og pynte busserne inden afgang og til at køre med de mange glade passagerer,” siger han. Når alle passagererne har fundet deres plads, og bussen begynder at rulle, kan man mærke en helt særlig stemning brede sig, fortæller Steen Elkjær: “Der er udelukkende glade mennesker i bussen, for der er masser af julehygge og julepynt, og så får de alle en goodiebag fra SPAR, som altid er en succes. Og så kan man bare mærke, at folk er glade for at skulle hjem til jul.” Nogle gange er gæsterne på bussen i så godt humør, at de laver en lille optræden: “Vi har et par gange oplevet, at gæsterne laver fællessang med julesange, og mikrofonen i bussen er altid åben, hvis man vil give et nummer, fortæller Steen Elkjær.

Book dit gratis lift på et-lift-hjem.spar.dk

Vidste du, at …

fletningen af julehjerterne til busserne starter allerede i oktober?

GRANRANKER OG JULEKUGLER Det er ganske gratis og først til mølle, så det gælder om at være hurtig på tasterne, hvis du vil sikre dig en af de eftertragtede pladser. Du må medbringe en kuffert og et styks håndbagage, og så må du selvfølgelig medbringe mad og drikke og måske en lækker julesmåkage, så du kan komme i den helt rigtige stemning. Og hvis du slet ikke kan mærke julehumøret endnu, så vil det sandsynligvis ændre sig, når du træder ind i bussen. Indvendigt er den nemlig pyntet med fine granranker, fine julekugler og flettede julehjerter. Så kan du blot læne dig tilbage, nyde synet af den fine pynt og glæde dig over at komme gratis hjem til jul.

Profile for Kulør

Kulør December 2019  

Kulør December 2019  

Profile for kuloer
Advertisement