__MAIN_TEXT__

Page 9

Naturlig målrettet pleje af tyndt hår Gibidyl Hair Booster er en intensiv plante- og vitaminbaseret hovedbundsbehandling, der modvirker tyndhårethed og tilfører ekstra næring til hårrødderne - for et kraftigere og tættere hår. Gibidyl Hair Booster er velegnet til både kvinder og mænd i alle aldre.

Gibidyl Hair Booster indeholder:

NYHED

• Det særlige planteekstrakt fra Ginkgo Biloba (Cosborg® - PGB/25™). • Procapil® - et patenteret hårstimuleringscomplex, som indeholder biotinyl-GHK (vitaminiseret protein), apigenin fra citrusfrugter og oleanolsyre fra olivenblade. • Samt provitamin B5 og vitamin B3.

Brugsanvisning Anvendes 1 gang dagligt. Kan påføres i både tørt eller vådt hår/hovedbund. Påfør 1-2 dråber på de udsatte steder med det indbyggede pipette låg. Fordel med fingerspidserne og masser let.

Cosborg er en dansk healthcare virksomhed med 30 års erfaring i brugen af lægeplanter i naturlægemidler, kosttilskud, hud- og hårpleje. Udviklet og produceret i Danmark. Forhandles hos Matas, på apoteket samt i helsekostforretninger. Se mere på www.cosborg.dk · Forbrugerservice 70 22 06 16.

Profile for Kulør

Kulør december 2018  

Kulør december 2018  

Profile for kuloer
Advertisement