__MAIN_TEXT__

Page 7

SPAR I HVERDAGEN

SPAR TID 3 hurtige til mere tid i julen

Vi danskere elsker julen, selv om den er travl og koster mange penge.

1

Bestil pakke­kalenderen over nettet Hvad enten det er ungerne, fruen eller svigerfar, der skal forkæles med en pakkekalender, er det en tidskrævende opgave at lave den. Så hvorfor ikke bare købe den færdig online i stedet? De fås med alt fra Lego til skønhedsprodukter, lakrids og øl, så der er noget for enhver.

2

Tekst Redaktionen Foto iStock Kilder idenyt.dk, tv2.dk, alt.dk, dst.dk

Slip for at stå i køkkenet Kommer der gæster til julefrokost, eller orker du ikke at stå i køkkenet i juledagene, så findes der masser af cateringfirmaer, som kan gøre dit liv markant nemmere, hvad enten det er det traditionelle kolde bord, tapas eller noget helt tredje.

3

Oplevelser til alle Fylder julegaveindkøbene mere, end hvad godt er? Hvorfor ikke købe fed en oplevelse på få minutter. På Oplevelsesgaver.dk finder du inspiration til en lang række oplevelser, som du kan købe gavekort til fra ballonflyvning til romantiske slotsophold og cupcake-kursus.

FÅ NU LIDT RO PÅ!

APP Julens mange gøremål kan desværre få pulsen lidt for højt op, så husk at sætte dig ned og slappe af midt i julens stress og jag. ‘Headspace: Guided Meditation’ har en samling af forskellige meditationsguides, der kan få dig helt ned i gear. I hvert fald indtil din svigermor melder sin ankomst. Gratis, fås til både Android og iPhone.

26 %

Så mange af de 18- til 29-årige mener, at december er den mest stressende måned. Men tallet daler støt og roligt med alderen og bliver lavest blandt de 70+-årige, hvor kun 11 procent mener, at december er mest stressende.

Spring over det lave gærde

Julen holder gryden i kog

18,2 procent af danskerne bruger fire til seks timer i køkkenet juleaftensdag, mens yderligere fem procent kræser ekstra og bruger mere end seks timer.

Julens mange gøremål kan give selv det mest sindige menneske sved på overlæben. Men der er mange måder at spare på kræfterne. Måske behøver du ikke give din bolig den store julerengøring, og du kan overveje, om det nu også er nødvendigt at lave maden selv. Drop julerengøringen, lad pynten blive i kassen, og husk at købte pebernødder, æbleskiver og andesauce også kan smage rigtig godt.

December 2018 | Kulør 7

Profile for Kulør

Kulør december 2018  

Kulør december 2018  

Profile for kuloer
Advertisement