__MAIN_TEXT__

Page 65

3 naturlige indholdsstoffer kombineret i én tablet CANNABIS-FRØ

Cannabis fremstilles af frø fra hamp-planten (Cannabis sativa L.). Frø fra cannabis indeholder ikke THC i betydende mængder, og Movizin Cannabis virker dermed ikke euforiserende.

INGEFÆR

Ingefær bidrager til at vedligeholde leddenes frie bevægelighed og afhjælper fx morgenstivhed i leddene. Ingefær-ekstrakten, der anvendes i Movizin Cannabis, er af bedste kvalitet.

HYBEN

Hyben hjælper med til at holde leddene sunde og smidige og har ligeledes indflydelse på leddenes bevægelighed. Hyben bidrager til leddenes udholdenhed og styrke.

Naturlige indholdsstoffer i Movizin hjælper med til at bevare leddenes styrke og understøtte deres smidighed og bevægelighed.

Bengt Burg er Wellvita-ambassadør og bruger af Movizin gennem 7 år. Den tidligere radio- og TV-vært lever et aktivt liv takket være indholdsstofferne i Movizin, der holder hans led smidige og bevægelige.

ANNONCE

LOVrhLoIldGeTr

Ove danske gældende r regle

De kendte indholdsstoffer mod ømme og stive led – nu med cannabis-frø Movizin er Danmarks mest solgte kosttilskud med indholdsstoffer mod ømme og stive led. Nu fås Movizin i en variant, der indeholder cannabis-frø. Movizin Cannabis er naturligvis lovligt at købe og anvende – og helt i tråd med de nye danske regler på området. Movizin har gennem en lang række år været blandt de største kosttilskud i Danmark med indholdsstoffer, der afhjælper ledproblemer. Nu findes der en variant af Movizin, der indeholder cannabis. Det er i dag lovligt at sælge Cannabis i Danmark, når indholdet kommer fra frø af sorter af hampeplanten. Desuden skal visse grænseværdier være overholdt. Disse regler overholder Movizin Cannabis.

denes styrke og understøtte deres smidighed og bevægelighed. Ingefær og hyben er nogle af de plantestoffer, som har den bedste virkning. Movizin Cannabis indeholder et kvalitetsekstrakt af begge planter. Derudover indeholder produktet cannabis (hampefrø proteinpulver), der overholder de nye grænseværdier, som gør at produktet kan sælges indenfor lovens rammer.

Ingefær, hyben og cannabis Det er veldokumenteret, at naturlige indholdsstoffer kan hjælpe med til at bevare led-

Afhjælp ømme og stive led Ingefærs betydning blev oprindeligt opdaget af forskere på et af Danmarks førende

Bør ikke anvendes af gravide og børn.

VIL DU OGSÅ PRØVE MOVIZIN? Movizin Cannabis kan prøves på leveringsservice til halv pris. Netop nu: Kr. 119,- for 180 tabletter (45 dages forbrug i forhold til doseringsvejledning).

Tabletterne kan bestilles på www.wellvita.dk eller på tlf. 82 30 30 40

universiteter i 1980’erne, hvor studier dokumenterede effekten. Sidenhen har forskningen i indholdsstoffer med en positiv effekt på leddenes funktion dokumenteret flere planter, der bidrager til effekten, og som angriber ledproblemer fra andre vinkler. Derfor indeholder Movizin Cannabis også hyben, der hjælper med til at holde leddene sunde og smidige og ligeledes har indflydelse på leddenes bevægelighed. Hyben bidrager til leddenes udholdenhed og styrke. Læs mere på www.wellvita.dk

Profile for Kulør

Kulør december 2018  

Kulør december 2018  

Profile for kuloer
Advertisement