__MAIN_TEXT__

Page 60

DEN KREATIVE

1

2

Fyldte chokolader med blød karamel 21 stk. Det skal du bruge: 1 chokoladeform med plads til 21 stykker chokolade 250 g mørk chokolade 1 dl dulce de leche (kondenseret mælk)

Praktiske chokoladetip

3 4

1

Her er brugt en chokoladeform af plastik, men de fås også af silikone, hvis du foretrækker det.

2

I stedet for dulce de leche kan du bruge flydende saltkaramel eller lemoncurd for at få en frisk, syrlig smag. Du kan også komme en hel hasselnød ned i karamellen.

3

Chokoladerne kan opbevares i en kagedåse eller glaskrukke. Kommer du dem i køleskabet, bliver chokoladen grumset at se på.

TRIN 1: Puds formen med vat – så slipper chokoladen bedre og bliver mere blank. Hak chokoladen, og smelt 2/3 af den over vandbad. Sluk blusset, og rør resten af den hakkede chokolade i. TRIN 2: Fyld chokoladeformen med smeltet chokolade. Bank formen let, så boblerne forsvinder. TRIN 3: Vend formen om, så den har bunden i vejret, og lad den overskydende chokolade dryppe ned på et stykke bagepapir. Skrab også formen let. Lad chokoladen tørre i formen med bunden opad. Det tager cirka en time, hvis du stiller formen køligt. TRIN 4: Når chokoladen er stivnet, fylder du dulce de leche i en sprøjtepose og sprøjter den ned i chokoladeformen. TRIN 5: Smelt den resterende chokolade i skålen, hvis den er blevet stiv, og hæld den i formen. Skrab den overskydende chokolade af, og lad chokoladen stivne i cirka en til to timer. TRIN 6: Vend forsigtigt de fyldte chokolader ud af formen. Læg dem på et fad, og servér.

5

60 Kulør | December 2018

6

Profile for Kulør

Kulør december 2018  

Kulør december 2018  

Profile for kuloer
Advertisement