__MAIN_TEXT__

Page 47

ANNONCE

Rensdyr og samerliv

Når du begiver dig op langs kysterne i det nordligste Norge, hvor havet og vildmarken strækker sig i en uendelighed, kan du få indtrykket af at være det eneste menneske i verden. Det er du dog ikke, for her lever samerne, som de altid har gjort, side om side med rensdyrflokke på tusindvis. Samerne har deres eget sprog og kultur, og om sommeren kan du opleve deres sommerboplads. Her mødes samer-familier i deres traditionelle klædedragter for at handle med rensdyrskind, tørret kød og håndværk.

Fugleparadis på fjeldet

Lofotens placering midt i den varme Golfstrøm gør, at klimaet her er et par grader lunere end Alaska og Grønland, som breddegraden ellers svarer til. Det betyder også, at Lofotens fjelde er tilholdssted for et væld af rugende havfugle. Op til en fjerdedel af Norges samlede bestand bor på de nordligste af landets øer.

Oplev Nordkap med dansk rejseleder DEN STORE NORDKAPRUNDREJSE 15 DAGE fra 16.295 kr. pr. pers. Afrejse 8. juni, 22. juni, 29. juni

NORDKAP MED BUS/FLY 11 DAGE fra 14.195 kr. pr. pers. Afrejse 15. juni, 25. juni

NORDKAP MED FLY 8 DAGE fra 12.995 kr. pr. pers. Afrejse 18. juni, 25. juni

Inkluderet i prisen med NILLES:

 -stjernet bus (15 dage) 4 Fly fra/til Aalborg (8 og 11 dage) Hoteller med halvpension Sejltur i Raftsundet og Trollfjorden Entré til Nordkaphallen Daglige udflugter ekskl. entréer Flere muligheder for midnatssol

Midnatssol for alle pengene

Der går et sus igennem rejsedeltagerne, når de første isfyldte fjorde og sneklædte tinder dukker op på rejsen mod Norges nordligste spids. Nordkap og Lofoten er en endeløs række af bjergtagende landskaber og storslåede naturfænomener, og ét overstråler dem alle. At opleve midnatssolen er for mange en drøm, der står øverst på rejseønskelisten. Hvad enten du ankommer med fly, skib eller bus til Nordkap, bør du sørge for at tilbringe et par dage ved Nordkapklippen, så du er sikker på at få synet af den dansende midnatssol med.

Ring på 7021 6022 eller læs mere på www.nilles.as/midnatssol Kulør i samarbejde med

Profile for Kulør

Kulør december 2018  

Kulør december 2018  

Profile for kuloer
Advertisement