__MAIN_TEXT__

Page 42

ANNONCE

2. FLOTTE OG SUNDE NEGLE

Her er neglelakken, som er årets forkælelsesgave til både mor og datter. Neglakkerne fra Ella+Mila er skånsomme, allergivenlige og uden formaldehyd og seks andre gængse tilsætningsstoffer. Derudover er de veganske og ikke testet på dyr, så både små og store skønhedsdronninger kan bruge lakkerne – med god samvittighed. Fås i mange lækre farver og har en hurtig tørretid og god dækkeevne. Neglelakkerne koster fra 79,95 kr. Fås på helsam.dk eller tlf. 2711 0211 for nærmeste forhandler.

7 skønne pakker under juletræet Forkæl dine nærmeste eller dig selv med gaver, der plejer huden og hjælper skønheden på vej.

3. Smukkere hud med lysterapi

LED-lys kan gøre underværker for din hud og dit humør, og nu kan du forkæle og behandle dig selv derhjemme. Revitallux har nemlig udviklet en unik lysterapimaske med syv forskellige LED-lys, som hver især har en gavnlig virkning på blandt andet for tidlig hudældning, akne, pigmentfejl, rød og tynd hud. Med masken kan du forbedre og forskønne din hud, når det passer dig. Ud over at afhjælpe hudproblemer kan LED-lysterapi også minimere fine rynker og linjer i ansigtet og virke mod vintertræthed. Revitallux LED Lysterapi­maske Deluxe, 2.250 kr., revitallux.dk

Foto PR

1. Makeup, der holder hele dagen

Når man har lagt en super flot makeup, er det ærgerligt, hvis læbestiften allerede få timer efter er udtværet, og brynene nærmest er væk igen. Men nu kan du glæde dig selv eller en anden heldig kvinde med makeup, der holder i op til 24 timer. Long4Lashes Lip og Brow Tattoo smitter hverken af eller bliver tværet ud, men fremhæver tværtimod farven og den naturlige form på læber og bryn. Long4Lashes Lip Tattoo indeholder hyaluronsyre og arganolie, der er fugtgivende og beskytter læberne. Og Long4Lashes Brow Tattoo indeholder biotin og arganolie, som er med til at nære og styrke hårsækkene i øjenbrynene. Long4Lashes Lip Tatoo, 129,50 kr. Long4Lashes Brow Tattoo, 149,95 kr. Fås på matas.dk, og Long4lashes.dk/tatoo-makeup

TIP!

LED-lyset er kraftigt, så husk at beskytte dine øjne, men derudover kan du være helt tryg. Der er ingen undersøgelser, der viser kompli­kationer ved brug af LED-lys.

Profile for Kulør

Kulør december 2018  

Kulør december 2018  

Profile for kuloer
Advertisement