__MAIN_TEXT__

Page 4

VELKOMMEN

NU ER DET JUL IGEN

S

å blev det endelig december. Julen er en vidunderlig tid, hvor det er helt i orden at spise lidt for meget, drikke lidt for meget og hygge lidt for meget indendørs. Og så er der naturligvis alle de traditioner, som gør, at det er jul. Vi danskere holder meget af vores traditioner, og særligt når julen rammer det ganske land, er der ingen, som skal pille ved dem – også selv om 69 procent af os i nogen eller høj grad synes, at julen er blevet et gave- og reklamehysteri! Det er der måske nok noget om. For syv ud af 10 rekorddage for vores dankort-forbrug ligger netop i december. Men nok om ussel mammon ... En af de vigtigste ting for os juleaften er maden, og der er overordnet enighed om, at der skal være and, som 84 procent af os foretrækker, eller flæskesteg, som 74 procent af danskerne gerne vil sætte tænderne i, på bordet. I denne udgave af Kulør dykker vi ned i en helt og aldeles uundværlig følgesvend til julens mange middage, nemlig øllet. For hvad er juleaften uden den læskende øl, når maden er spist, julegaverne uddelt, og træet næsten nedbrændt? Eller julefrokosterne og det store kolde bord uden den mørke julebryg, barndommens nisseøl eller den lette hvedeøl til sildens fedme. Og at øllet bliver mere og mere populært – også uden for juletiden

UDGIVES I SAMARBEJDE MED

En af de lokale REDAKTION Ansvarshavende chefredaktør Pernille Kleding / pkl@allercp.dk Redaktør Nya Vecht / nkv@allercp.dk Artdirector Annette Lindahl / al@allercp.dk Bolig og kreativ redaktør Lone Elmehøj Journalister Maria Præst, Stine Troense, Carsten Bundgaard, KathrineSara Rasmussen, Tina Brok Hansen, Inge Skovdal, Lone Elmehøj Korrektur Korrekturfabrikken.dk

– vidner antallet af danske bryggerier om. I dag er der således mere end 197 brygsteder i Danmark, hvor der i år 2000 kun var 13 bryggerier, og tallet er stigende. Så læn dig tilbage i denne forbrugerfestens største måned med en kold øl, og gå om bord i Kulør.

84 procent af os foretrækker, at der er and på julebordet.

Rigtig god jul og god fornøjelse!

Nya Vecht Redaktør

Sådan undgår redaktionen julestress ...

ANNONCESALG DG Media Produktchef Birgitte Vindeløv / birgitte.v@dgmedia.dk Tlf. 7234 1224 Sælgere Anni Gettermann, Gitte Kastrup, og Anne Nordhausen Salgschef Nanna Endahl / nanna.e@dgmedia.dk PRODUKTION OG TRYK Aller Tryk Oplag: 95.000 Læsertal gallup 1. halvår 2018: 87.000 Distribution 6 gange årligt i SPAR – første mandag i måneden i lige måneder UDGIVER Aller Client Publishing Postboks 420, 0900 København C Tlf. 7234 1200 / red@kuloer.dk / kuloer.dk Kulør udkommer seks gange årligt. Kulør tager forbehold for trykfejl. Artikler i Kulør må citeres, når det sker med tydelig angivelse af Kulør som kilde samt angivelse af måned og år. Tillige skal citatreglerne overholdes. For manuskripter, der indsendes uopfordret, påtager Kulør sig ikke noget ansvar. Aller Client Publishing (ACP) er et content marketing-bureau i Aller Media. ACP leverer content til alle platforme, og vores kundeportefølje tæller bl.a. Næstved Storcenter, Lederne, BabySam, SEAS NVE, Danske Bank og Det Danske Spejderkorps. Derudover er ACP partner på flere af landets mest læste gratismagasiner: LIME i Netto, SKØN i Matas og Kulør i SPAR, som tilsammen når ud til over 513.000 læsere. Læs mere på allercp.dk

Pernille Kleding Chefredaktør

Annette Lindahl Artdirector

Birgitte Vindeløv Produktchef

Anne Rosa Thuelund Projektleder

“Jeg gider ikke stresse gennem hele december, så jeg gemmer alle mine julegaveindkøb til sidst. Så tager jeg på heldagsudflugt med god tid til at ose, shoppe, drikke varm gløgg og kigge på nisser i vinduerne.”

“Jeg køber mine julegaver online, så jeg undgår de lange køer og travle mennesker i butikkerne. Og så julebager jeg sammen med tre veninder, så jeg får en masse forskellige småkager i hus, selv om jeg kun bager lidt selv.”

“Jeg synes, at julestress er spild af en dejlig tid på året. Julen for mig er definitionen på hygge og næstekærlighed. Jeg synes, man skal huske på, at julen kommer uanset, hvilke gaver vi får købt og modtager.”

“I min familie har vi droppet julegaverne. I stedet trækker alle et navn på et familiemedlem, som man giver en gave for et aftalt beløb. Til gengæld går vi meget op i maden, konfekten, julemusikken, pynten og hyggen.”

4 Kulør | December 2018

FORSIDEFOTO Peter Kam FOTOS AF REDAKTION Nellie Møberg og privat FIND KULØR PÅ FACEBOOK facebook.com/magasinetkuloer

Profile for Kulør

Kulør december 2018  

Kulør december 2018  

Profile for kuloer
Advertisement