__MAIN_TEXT__

Page 14

FANEBLAD

Smag på øllet Juledagene kalder på lange, hyggelige timer samlet omkring retter med masser af smag og fylde. Brug øllet som en lækker smagsgiver i maden – og selvfølgelig i glasset til. Skål og velbekomme! Foto MAD & venner

FORRET

Ølgravad ørred med cremefraiche 4 personer

Det skal du bruge: 2 små ørredfileter 5 enebær 2 spsk. salt 1,5 spsk. sukker 6 cl Saaz Blonde fra Jacobsen Evt. blandede kviste, fx gran 2 dl fed cremefraiche, 38 % 1 bakke karse To dage før: Pak ørredfileterne ind i fryseposer, og læg dem i fryseren. Dagen før: Stød enebær salt og sukker i en morter. Vend ørredfileterne i blandingen, læg dem i et fad, og dryp dem med øl. Dæk fadet med film, og sæt på det køl i et døgn. På dagen: Skyl overskydende salt, sukker og enebær af fileterne under koldt vand. Fjern skindet, og skær ørreden i mindre stykker, som eventuelt sættes på pind. Servér med cremefraiche og karse til.

14 Kulør | December 2018

Øltip!

Drik et glas iskoldt Jacobsen Saaz Blonde til denne ret. Øllets sødme, frugtrige noter og bløde efterbitterhed står godt til den fede smag fra fisken og cremefraichen.

Profile for Kulør

Kulør december 2018  

Kulør december 2018  

Profile for kuloer
Advertisement