__MAIN_TEXT__

Page 13

annonce

Nemme tricks til julens lækkerier

SKARPE RIVEJERN

Når julens godter skal laves, og ingefær, citrusskal, choko­ lade, marcipan og æbler skal rives til konfekt og kager, er et godt rivejern alfa og omega. Gør som kokkene, og brug de barberbladsskarpe rivejern fra Micro­ plane, der skærer sig gennem maden i stedet for at rive og flå. Gavesæt med fint og groft rivejern både til julens og hverda­ gens riveopgaver. 349 kroner.

Julen kalder på hygge og gode sager, og med det rigtige udstyr er det ingen sag at sætte masser af godter på bordet BÅDE OG STÆNGER I RIGELIGE MÆNGDER

Den nye multiskærer Flexicut fra GEFU gør det nemt og hurtigt at lave grøntsags­ stænger, kartoffelbåde, frugtsalat m.m. i rigelige mængder. Det knivskarpe skær er lavet i japansk stål og kan justeres, så den skærer enten fire både eller otte stænger. Efter brug kan den blot sættes i opvaske­ maskinen. 299 kroner.

Tip!

Når du river frem for hakker chokoladen, falder den ikke ned i bunden af din kage.

KLEM NØDDERNE UDEN AT KLEMME FINGRENE

Julen er nøddernes højtid, og hvis du vil gennem julemåneden med alle fingre i behold, er det værd at prøve den testvindende nødde­ knækker fra Drosselmeyer. Den fungerer, så alle uanset alder kan knække alle slags nødder, da den ikke kræver mange fingerkræfter. Drosselmeyer er fremstillet i zink og fås i farverne rød og sort til 299 kroner og i zink og ”guld” til 329 kroner.

HUSK DET GRØNNE I JULEN

De fleste af os vil gerne spise sundt – både i julen, og når det bliver hverdag igen. Særligt i julen kan det være rart at få lidt grønt indenbords til maven, der ellers har det hårdt med al den fede mad. Med Spirelli 2.0 fra GEFU er det nemmere at få flere grøntsager i kosten, når den forvandler squash, gule­ rødder og kinaradiser til lange strimler af sund og indbydende grøntsags­spaghetti. 299 kroner.

Tip!

Med ensartede skiver grøntsager sikrer du, at alle er kogt eller stegt lige meget.

FINE SKIVER MED BLOT ET ENKELT ”CHOP”

Med blot et enkelt ”chop” kan du med multiskæreren Rapido fra GEFU skære både frugt og ”bløde” grønt­ sager i fine ensartede skiver. Rapido har opsamler­ funktion, så du nemt kan hælde direkte i gryde eller pande, og det knivskarpe skær er lavet i japansk stål, men uden fare for at skære fingrene. Efter brug er multiskæreren let at rengøre og kan blot sættes i opvaskemaskinen. 249 kroner.

SPRØD BACON UDEN SVINERI

Hvad enten du skal bruge bacon til morgen­ maden eller til den lune leverpostej, skal den være sprød. Med Lékués Bacon Maker kan du stege dit bacon sprødt og lækkert på få minutter i mikroovnen – uden fare for fedtstænk i hele køkkenet. Låget sikrer mod fedtstænk, dampen kan slippe ud via et ventilationshul i siden, og den riflede bund sikrer dræn af overskudsfedt. 199 kroner.

Læs mere om produkterne på hamonoya.dk, og følg os på Instagram: hamonoya_aps Forhandler anvises på tlf. 4536 3613 og info@hamonoya.dk

Profile for Kulør

Kulør december 2018  

Kulør december 2018  

Profile for kuloer
Advertisement