Page 55

ANNONCE

Keep it simple! Det behøver ikke at være tidskrævende at få huden, du drømmer om. Bare du har styr på tre bestemte trin, får du nemlig en enkel løsning på sund og smuk hud. Lad Mellisa guide dig på vej med lækker hudpleje spækket med økologiske og højeffektive ingredienser.

K

vinder går op i deres hudpleje som aldrig før. Der har da heller aldrig været så mange produkter at vælge imellem som lige nu – og så mange forskellige rutiner at kaste sig over. Tænk bare på den populære koreanske beautybølge K-beauty, som dikterer op til 10 hudplejetrin hver morgen og aften! Men er du typen, som går lidt kold ved tanken om en omfattende hudplejerutine, kan du tage det helt roligt. Det behøver nemlig slet ikke at være så omstændeligt at opnå en sund, smuk og velplejet hud, så længe du har styr på det basale. Og så kan du jo altid udvide paletten senere hen, når de enkle rutiner sidder på rygraden, ikk’?

Eksfoliér

2

Miljømæssige faktorer som eksempelvis sol og forurening gør hudoverfladen grå, trist og ujævn at se på. Eksfolierer du huden dagligt med eksempelvis Mellisas AHA-creme, der har et naturligt frugtsyreindhold på 20 procent, minimerer du ophobningen af døde hudceller, booster cellefornyelsen og opnår en mere ensartet og glat hud.

Mellisa AHA Creme/Serum, 50 ml, 199 kr.

1, 2, 3 … SÅ NEMT ER DET! Grundlæggende er der tre trin, du skal kende til hudløshed for din huds skyld: Rens, eksfoliér, og beskyt. Og det gælder både morgen og aften. Og her får du grundene:

1

Rens

Psst!

Du kan også give din hud en blid eksfoliering dagligt med en vaskeklud opvredet i lunkent vand.

Et renseprodukt tilpasset din huds behov befrier huden for snavs og skidt, som tilstopper porerne og gør den trist at se på. En ren hud er også altid det bedste udgangspunkt for den efterfølgende hudpleje, som får lov til at virke langt bedre. Mellisa har både en vaskegel og en rensemælk. Har du tør og sensitiv hud, vil mælken være det blideste alternativ, hvor vaskegelen vil være oplagt til en mere fedtet hud.

Mellisa Rensemælk, 150 ml, 119 kr.

3

Mellisa D-vitamin Dagcreme, 50 ml, 199 kr.

Mellisa Natcreme, 50 ml, 189 kr.

Beskyt

Mellisa Ansigtsvaskegel, 200 ml, 119 kr.

Med den rigtige fugtighedscreme kan du forbedre din hud markant. Den beskytter og styrker hudbarrieren, så huden kan bevare sit fugtniveau, mens aktive ingredienser kan gøre en forskel i dybden og holde huden spændstig, sund og ungdommelig. Om dagen er det vigtigt, at du vælger en creme, som også beskytter mod solens skadelige stråler. Prøv eksempelvis Mellisa D-vitamin Creme med SPF 10, som desuden forkæler huden med vitaminer, fugt og essentielle fedtsyrer. Om aftenen kan du med fordel klæde huden på med en natcreme, som virker genopbyggende. Natcremen fra Mellisa holder din hud blød og fugtmættet, mens kamille, lavendel, acai og E-vitamin virker beroligende, lindrende og ekstremt cellefornyende.

Tip!

Når du er klar til at udvide din enkle hudplejerutine, så supplér med en skintonic efter dit renseprodukt og et serum under din dag- og natcreme. Find dine favoritter fra Mellisa på mellisa.dk

Profile for Kulør

Kulør April 2019  

Kulør April 2019  

Profile for kuloer
Advertisement