Page 47

JULE- OG NYTÅRSREJSER + dejlige julemarkeder

Gratis jule

katalog Bes

t riisrejsiel på r.dk

Julerejser

BAD OLDESLOE BERLIN

GARDASØEN

WIEN

Herlig miniferie til Bad Oldesloe i det skønne Nordtyskland med udflugter til de kendte julemarkeder i Lübeck og Hamburg. Buskørsel, dansk rejseleder, hotelovernatning, halvpension og udflugter (ex entreer) er inkluderet. Masser af afgange i nov. og dec.

Skøn rejse til den flot julepyntede storby Berlin og de mange seværdigheder samt dejlige julemarkeder overalt i byen. Busrejse, dansk rejseleder, centralt hotel med morgenmad og udflugter er inkluderet. Rejs d. 29/11, 6/12 el. 13/12.

Tilbring juledagene ved skønne Gardasøen på dejligt hotel i den populære og hyggelige by, Riva del Garda. Busrejse, hotel med halvpension, italiensk julemiddag, spændende udflugter og dansk rejseleder er inkluderet. Rejs d. 21/12.

Dejlig julerejse til smukke Wien, der op mod jul også er et besøg værd med de mange julepyntede gader og hyggelige julemarkeder. Fly (fra Kastrup), transfer, hotel, julearrangement, mange udflugter og dansk rejseleder er inkluderet. Rejs d. 22/12.

2 dage. Fra kr. . . 1.069,-

3 dage. Fra kr. . .

7 dage. Fra kr. . . 4.795,-

5 dage. Fra kr. . .

1.795,-

6.695,-

Flodtogter på Rhinen

Nytårsrejser

JULEMARKEDER

JUL PÅ RHINEN

POLEN

BERLIN

Hyggeligt togt på Rhinen med julemarkeder, skønne gamle byer, julebelysning, Glühwein, ristede mandler og julestemning for alle pengene. Busrejse, krydstogt, pension om bord, dansk rejseleder og udflugter er inkluderet. Rejs med 5/12 el. 8/12.

På dette skønne flodkrydstogt sejler vi julen i møde på den smukke, romantiske del af Rhinen. Busrejse, krydstogt, lækker helpension med drikkevarer om bord, dansk rejseleder og udflugter er inkluderet. Rejs med 22/12.

Dejlig nytårsferie på Hotel Las ved Szklarska Poreba i Polen. Herlig nytårsfest med live-musik, øl, vin og vodka ad libitum. Busrejse, dansk rejseleder, hotel med swimmingpool, halvpension, nytårsfest samt udflugter er inkluderet. Rejs d. 30/12.

Ønsker man et flot og festligt nytår er Berlin det rette sted at være. Vi bor på Berlin Mark Hotel - centralt beliggende ved Kurfürstendamm. Busrejse, 3-retters nytårsmiddag, morgenmad, udflugt og dansk rejseleder er inkluderet. Rejs d. 30/12.

7.395,-

4 dage. Fra kr. . . 3.495,-

3 dage. Fra kr. . .

4 dage. Fra kr. . .

3.995,-

6 dage. Fra kr. . .

Tlf. 70 11 47 11 . www.riisrejser.dk GODT REJSESELSKAB

2.595,-

Forbehold for trykfejl og udsolgte afgange

Julemarkeder

Profile for Kulør

Kulør Oktober 2019  

Kulør Oktober 2019  

Profile for kuloer