Page 41

ANNONCE

Slip af med urinvejsbesvær – én gang for alle! Bor du nærmest på toilettet, og føles det næsten, som om du tisser glasskår? Ja, urinvejsbesvær er meget ubehageligt, men heldigvis findes der et nyt kosttilskud med en unik kombination af naturlige ingredienser, som gør det nemt for dig at slippe for alt besværet.

7 FIF til at forebygge

urinvejs­besvær Drik masser af vand.  øm blæren ved hvert T ­toiletbesøg.

S

å skete det igen! Du føler, at du konstant skal tisse, og når du giver efter for trangen, svier det noget så ubehageligt. Av! Du genkender følelsen og ved bare, at du har fået blærebetændelse. Men hvorfor bliver du ramt, og hvad kan du gøre?

DERFOR FÅR DU URINVEJSBESVÆR En blærebetændelse er en infektion i urinblæren, som næsten altid skyldes bakterier – især E.coli-bakterier – der kommer nede fra skeden ved urinrørets åbning og vandrer op igennem urinrøret og ind i din blære. Bakterierne trives desværre rigtig godt i kropsvarm urin og formerer sig med lynets hast, når de kommer ind i urinblæren. Blærens slimhinde bliver snart rød, irriteret og betændt, og selv om den ikke er fuld, skaber betændelsen de mange irriterende sammentrækninger, som giver dig den hyppige tissetrang! Noget må gøres, og det kan ikke gå for hurtigt.

Foto Shutterstock

EN NATURLIG LØSNING Er du så uheldig at døje med urinvejsbesvær, er du faktisk så heldig, at der nu findes to nye innovative produkter på det danske marked, Femistina og Femistina Plus, som bidrager til at afhjælpe og forebygge problemer med urinvejene. Tilskuddene virker effektivt

Undgå at holde dig i længere tid.

takket være en patenteret komposition af plantevæksterne birkebladsekstrakt, der bidrager til sunde urinveje, melbærris, der støtter blærens normale funktion, urteekstraktet berberin, der hæmmer koloniseringen af skadelige bakterier, og sukkerstoffet D-mannose, der blokerer E.colibakterier i at hæfte sig til urinvejenes slimhinder. Femistina Plus indeholder også planteroden forskolin, som har vist sig at øge effekten af den patenterede komposition af plantevækster. Femistina Plus er udviklet til dig, som har tilbagevendende urinvejsbesvær og gerne vil forebygge, og Femistina er til dig, som har urinvejsbesvær for første gang, og som ikke ønsker tilbagevendende besvær. Begge tilskud anbefales, når du mærker de første tegn som uklar og ildelugtende urin, hyppig vandladning, øget tissetrang eller svien.

 ndgå at fryse på benene og U underlivet – sid for eksempel ikke på noget koldt.  ndgå at bruge sæddræbende U midler, da det øger risikoen for urinvejsbesvær.  kær ned på dit indtag af sukker. S Ifølge gynækolog Bjarne Stigsby elsker bakterier nemlig suk­ ker, og får du for mange hvide kulhydrater, risikerer du at få et ustabilt og højt blodsukkerni­ veau. Da blodet forsyner slim­ hinderne, risikerer du dermed at få et sødere miljø i skeden, som lader uvelkomne bakterier stortrives her.  øjer du ofte med urinvejs­ D besvær, så tag Femistina eller Femistina Plus i 10 dage hver måned i tre til seks måneder.

FEMISTINA, 20 kapsler, 145 kr. Køb på femistinashop.dk

Psst …

Du kan også tage Femistina sammen med antibiotika.

FEMISTINA PLUS, 20 kapsler, 155 kr. Køb på femistinashop.dk

Oktober 2019 | Kulør 41

Profile for Kulør

Kulør Oktober 2019  

Kulør Oktober 2019  

Profile for kuloer