Page 1

Sofiendal enge Nye boliger tæt på Gl. Hasseris

16 Billederne i denne brochure er illustrative, og der vil i forbindelse med detailprojekteringen og myndighedsgodkendelser kunne forekomme ændringer.

KUBEN BYG A/S Mølleå 1 • 9000 Aalborg www.kuben.dk Tlf 98 77 88 99


Sofiendal enge Hjemmet er tilværelsens centrum. Hjemmet er der, hvor vi slapper af, og hvor vi hører til. Et sted, hvor vi kan skabe omgivelser, der afspejler vores personlige smag og interesser. Her er private steder, hvor den enkelte kan trække sig tilbage, og fællesområder med tumleplads, hvor venner og familie kan samles. Det kræver omhyggelig planlægning og god arkitektur at tilgodese disse vidtspændende krav. Med dette in mente er boligerne i Sofiendal Enge tegnet med erkendelsen af, at hver alder har sit behov.

Kunsten må være at skabe et hjem, som kan rumme, at tiden går, og mennesket består.

Side 10 - 11

ET hjem som få...

Side 4 - 5

Side 6 - 7

Side 8 - 9

Side 16

3


Som et vigtigt arkitektonisk element skal fremhæves de store højtrejste kviste på 1. sal, der er med til at give bebyggelsen en elegant finesse samt sin helt egen unikke identitet. De enkelte boliger har direkte adgang til carport med depotrum, der ligger placeret som adskillelse mellem boligerne, hvorfra der også er ugenert adgang til haven.

Modelfoto Sofiendal Enge - facade

Bygningerne fremstår som stilrene, skarptskårne trempelhuse i hvid, vandskuret tegl og med listetækket, sort paptag – farver, der står i fin kontrast til de grønne omgivelser.

De to boligstørrelser bygges i det samme formsprog, således at bebyggelsen samlet set fremstår homogen og velordnet.

5


En flot, enkel og moderne stil - det eneste krydderi, du skal tilsætte, er din personlighed. Et lækkert, stort køkken med flotte vindues- og dørpartier mod haven. Som du kan fornemme på visualiseringen, bydes solen inden for til en hyggelig stund ved spisebordet sammen med familien eller i gode venners lag.

Modelfoto Sofiendal Enge - stueetage / køkken

I køkkenet er der tænkt stort. Her er rammerne på forhånd givet med en minimalistisk indretning og store bordflader.

7


Modelfoto Sofiendal Enge - stueetage / stue

Opholdsstuen giver en fantastisk fornemmelse af rum og plads. De flotte, indbydende vinduespartier mod haven og det regulære rum giver en fornemmelse af, at her er behageligt at opholde sig. Mon ikke her er plads til rekreative tanker eller blot at læse de bøger, du ellers aldrig når? Endelig er det ikke svært at forestille sig haven ved højsommer med blomster i fuldt flor, terrassen med grillaftener samt lange lyse sommeraftener.

9


I øvrigt gælder for begge boligtyper, at også tagrummet over carport og udhus kan udnyttes til noget nær en selvstændig ungdomsbolig, bibliotek eller tv-stue på ca. 25 m2. Se i øvrigt plantegningerne, hvor overetagens forskellige indretningsmuligheder fremgår. I den store hustype er der desuden et mindre opholdsrum med trappestige til en hems på ca. 4,5 m².

Modelfoto Sofiendal Enge - 1. sal / soverum

I overetagen er der i begge boligtyper indrettet repos, bad/toilet, soveværelse og 2 værelser.

11


der findes et sted... I Aalborgs vestlige bydel og ud mod åbne engarealer ligger disse flotte dobbelthuse – stærkt inspireret af charmen og hyggen ved landsbymiljøer. Et stemningsfyldt område samt et flot kompliment til den eksisterende bebyggelse i Gl. Hasseris. Boligernes charmerende placering bekræftes endvidere af en skøn fælles grønning, der ligger umiddelbart op til fredskov. Her er på mange områder højt til himlen.

13


2

Salg og information

Yderligere info 5

I materialebeskrivelsen kan du læse om boligernes konstruktioner, de materialer, der som standard indgår i boligerne, og ikke mindst om de forskellige valgmuligheder du har for at påvirke din nye bolig.

6 3

7

Thorkild Kristensen Statsaut. ejendomsmæglerfirma MDE Hasserisvej 143 9000 Aalborg Tlf. 96 31 60 00 / Lokal 3

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte os eller besøge projektets hjemmeside:

8 1

www.kuben.dk

4

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sofiendal enge Her ses Sofiendal Enges centrale beliggenhed i Aalborg. En perle i nærmiljøet, som byder på dagligdagens nødvendige faciliteter.

Kuben Byg A/S Mølleå 1 9000 Aalborg Tlf. 98 77 88 99

Thorkild Kristensen Statsaut. ejendomsmæglerfirma MDE Brandstrupsgade 14 9000 Aalborg Tlf. 96 15 50 00 / Lokal 1 www.thorkild-kristensen.dk

14

1

Boligerne Sofiendal Enge

2

Aalborg centrum

3

Netto

4

Super best

5

Gl. hasseris skole

6

hasseris Gymnasium

7

Børnehaven troldehøj

8

Sofiendal skole

Sofiendal Enge  

Dejlige boliger i Hasseris

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you