Issuu on Google+

Autor: Ihssane Laamari

Anàlisi d’un subratllador

Nom: Ihssane Laamari Professor: David Saura Curs: 3r ESO B

1


Autor: Ihssane Laamari

Fase 1 Anàlisi global Nom: Anglés: Highlighters Francés: surligneurs Català: Subratllador Castellà: Subrayador Italià: Evidenziatori Àrab: ‫ﺃﻗﻼﻡ‬ Alemany: Textmarker

Utilitat: El subratllador serveix per remarcar les parts importants d'un text, es un color intens que ens facilita estudiar.

2


Autor: Ihssane Laamari

Fase 2 Anàlisi Anatòmica Descripció: Té una llargada d'uns 10 o 11 cm, té un tap a la punta per tapar-lo i així que no arribi a secarse y deixi de funcionar. L'has de destapar per poder remarcar el text importante. El seu color es bastant destacable, hi han bastants de bastants colors com ara el rosa, el groc, verd o blau.

3


Autor: Ihssane Laamari

4


Autor: Ihssane Laamari

Fase 3 Anàlisi Funcional Peça 1

Tap

El tap serveix per a tapar la punta del fluorescent per a que no s'assequi.

Peça 2

Carcassa

La carcassa protegeix el cartutx.

Peça 3

Cartutx

Té la tinta que serveix per a poder subratllar

5


Autor: Ihssane Laamari

Fase 4 Anàlisi Tècnica Mides: Hi han moltes mides, ja que els subratlladors de avui en dia tenen moltes formes.

Pes: Depèn de com sigui la forma. Materials:Els materials están fets de plàstic. Cost: Poden arribar a 3 € pero els més barats valen uns 0,75 cèntims. Seguretat en l’ús:No hi ha gaire perill, només hem de tenir cura per als nens petits no pot ser ingerit.

6


Autor: Ihssane Laamari

Fase 5 Anàlisi Històrica i social Història i evolució: L'origen del subratllador ve de la ploma ja que de la ploma van sortir els bolígrafs, retoladors i d'aquí el subratllador. Yukio Horie inventar el subratllador. Actualment s'usa bastant i és bastant còmode, la majoria dels alumnes tenen un, abans quan no existien es subratllava amb un llapis o una altra cosa que serveixi per subratllar.

7


Plantillaanalisiobjecte