Page 25

BHMA T1 FINAL.qxp_Layout 1 22/12/16 2:02 μ.μ. Page 9

KNAUF INSULATION Φυσικός ορυκτοβάμβακας, στεγών Υλικό νέας γενιάς φυσικού ορυκτοβάμβακα με τεχνολογία Ecose για εφαρμογή σε στέγες. Το προϊόν εγκαθίσταται εύκολα και προσφέρει άριστη θερμομόνωση (λ μέχρι και 0,032 W/(m·K)), διαπνοή για βιοκλιματική μόνωση και βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα σε σύγκριση με τα παραδοσιακά υλικά λόγω της πρωτοποριακής του τεχνολογίας. Επιπλέον, προσφέρει ηχομόνωση, πυρασφάλεια (άκαυστο υλικό κατηγορίας Α1) και είναι φιλικό προς το περιβάλλον λόγω των ορυκτών συστατικών του, χωρίς τεχνητά και ακρυλικά χρώματα.

KNAUF INSULATION Α.Ε. τηλ.: 2117107007, www.knaufinsulation.gr

HELIOS ROOF H2200 Σύστημα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων για κεραμοσκεπές Οι βάσεις στήριξης για κεραμοσκεπές προσφέρουν στον εγκαταστάτη τη δυνατότητα για εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση εξαιτίας των μεγάλων ανοιγμάτων μεταξύ των σημείων στήριξης, που μπορούν να επιτευχθούν. Οι βάσεις στήριξης (hooks) μπορούν να ρυθμιστούν και στις τρεις διαστάσεις και ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του κεραμιδιού. Τα φωτοβολταϊκά πετάσματα μπορούν να τοποθετηθούν είτε portrait είτε landscape για μέγιστη κάλυψη της σκεπής.

ALUMIL SOLAR τηλ.:2341079300, www.alumilsolar.com

COLORS ON DEMAND VALUE Κεραμίδια ειδικών τεχνοτροπιών Το τμήμα έρευνας & ανάπτυξης νέων προϊόντων (R&D) της εταιρείας ανέπτυξε τη νέα υπηρεσία Colors on Demand Value για την παραγωγή κεραμιδιών με απεριόριστες επιλογές χρωμάτων και τεχνοτροπιών. Εκτός από την πλούσια σειρά χρωμάτων, σε όλους τους τύπους κεραμιδιών (ολλανδικό, ρωμαϊκό, μεσογειακό και μακεδονίτικο) και στα αντίστοιχα αξεσουάρ στέγης, μπορεί να παραχθεί το επιθυμητό προϊόν χωρίς κανέναν περιορισμό στην τεχνοτροπία και στα χρώματα, ικανοποιώντας και την πιο απαιτητική αισθητική προσέγγιση.

ΚΕΒΕ Α.Ε. τηλ.: 2341075570, www.kebe-sa.gr

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Κεραμίδια

KERAFLEX EASY Κόλλα πλακιδίων & φυσικών λίθων

ATT INOX DRAIN DOMESTIC Κανάλια αποστράγγισης για επίπεδες ντουζιέρες

Κεραμίδια ρωμαϊκά, γαλλικά, ολλανδικά, σε φυσικούς χρωματισμούς, που συνδυάζουν την αισθητική με την άριστη εφαρμογή και την αντοχή στο χρόνο και τις αντίξοες συνθήκες, παρέχοντας γραπτή εγγύηση απεριόριστης διάρκειας. Παρουσιάζουν αντοχή άνω των 250 kg/τεμάχιο και μηδενική φθορά κατά τη διακίνηση και την τοποθέτηση. Χαρακτηρίζονται από ταχύτητα και οικονομία στην κατασκευή και αποβάλλουν φυσικά τους υδρατμούς μέσω της διαπνοής. Είναι κατάλληλα για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών και ηλιοθερμικών συστημάτων.

Κόλλα τσιμεντοειδούς βάσης, υψηλών επιδόσεων, με παρατεταμένο ανοιχτό χρόνο εφαρμογής (ομάδα C2Ε κατά ΕΝ 12004) για ευκολία κατά την εφαρμογή. Είναι ιδανική για κεραμικά πλακίδια και φυσικούς λίθους, ιδίως για εκείνα που απαιτούν διπλή επάλειψη και για τεχνητό γρανίτη μεγάλου μεγέθους σε μεγάλες επιφάνειες δαπέδων, για στρώσεις πάχους έως 10 mm. Έχει σήμανση ΕC1 R από τη GΕV - εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο εκπομπής πτητικών οργανικών ουσιών και ανήκει στην ομάδα προϊόντων "Οικολογική Καινοτομία" της Mapei, που είναι ιδιαιτέρως κατάλληλα για οικολογική δόμηση.

Ανοξείδωτα κανάλια αποστράγγισης υδάτων για επίπεδες ντουζιέρες, με επιλογή σχαρών σε 6 σχέδια μινιμαλιστικού σχεδιασμού, σε ματ όψη, που ταιριάζουν απόλυτα στο σύγχρονο τρόπο ζωής και αισθητικής. Διαθέτουν ενσωματωμένη φλάντζα στεγανοποίησης, ειδικά στηρίγματα αυξομείωσης ύψους και αποσπώμενη οσμοπαγίδα για την αποφυγή οσμών. Είναι εύκολα στην τοποθέτηση και στην συντήρηση. Αποτελούν πολύ καλή επιλογή τόσο σε νέες κατασκευές, όσο και σε ανακαινίσεις.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε. τηλ.: 2622027374, www.panagiotopoulos.gr

MAPEI HELLAS Α.Ε.Β.Ε. τηλ.: 2262071906, www.mapei.com

IAS Ε.Π.Ε. τηλ.: 2103460595, www.ias.net.gr

www.ktirio.gr •

117

ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 01/2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you