Page 1

Utgave 5 책rgang 1

1


Referat fra novemberplenum Invitasjon til julefest Presidentens hjørne Nytt Samarbeidspartnere

2


Frelsesarmeen. Iren har hatt møte med Frelsesarmeen som er svært positive. Men JCI må bidra med tid i november/desember både til planlegging, markedsføring, innsamling og utdeling av gaver. Saken drøftes og det er enighet om at prosjektet er godt, men tiden er knapp. Det vedtas at Iren forhører seg om tilstrekkelig mange har tid og lyst til å stille opp i år, alternativet er å gjøre godt forarbeid til desember 2012 og utsette prosjektet til da.

Tid: Onsdag 9. november kl. 18.00 Sted: Zinatra, Kristiansund Tilstede: Monica, Ugur, Hanne, Lise, Rita, Iren Gjester: Johnny Holmen, Iver Brevik, Arnfinn Løntjern Møteleder: Monica Svensson Referent: Iren Hope Rønhovde Kritikus: Johnny Holmen 1

Møteleder ønsker velkommen og alle presenterer seg

2

Valg av møteleder, referent og kritikus forløp smertefritt

3

Godkjenning av referat/innkalling/dagsorden: det påpekes at det var feil datering i en av innkallingene, men dette ble oppklart.

4

Monica Normann velges enstemmig av 12 representerte stemmer til styrevervet admin i JCI Kristiansund 2012.

7 Erfaringer fra nasjonalkongress: Rita forteller om gode kurs og motivasjon. Hun opplevde å snakke for hundre mennesker for første gang. Anbefaler andre å delta neste år. Johnny anbefaler også at vi gjør dette. «Det er da man ser hva JCI er» sier han. Monica mener det var både artig og velfortjent at vi vant awarden for beste publikasjon, og at vi fikk 10000 fra rekrutteringskonkurransen. Hun ble enstemmig valgt til nasjonalt styre, og påpeker at det gir godt omdømme til JCI Kristiansund å ha en representant der. I tillegg fikk vi 4 presseoppslag i etterkant av nasjonalkongressen – hurra for det! Ugur om NK: Lærte mye formaliteter og teknisk rundt JCI, men også mye networking. Interessante folk, møtte bl.a. Idar Vollvik.

5 Nordmørsdagen: Dagen arrangeres første helgen i september 2012. det har kommet inn 17 slogan-forslag, mye godt å jobbe med. Det blir utvidet plenum på nyåret for videre arbeid med dette. Har fått kontakt med Tidens Krav angående innstikk i avisen med annonser/program. Mail sendt til Nordmørsavisa også. Holm sponser logo. Neste steg er å søke næringsfondet om støtte. Det blir Lises ansvar å få ut info til alle kommuner om at de må bruke denne dagen. Tips fra J. Holmen: Søke prosjektstøtte ved Volckmars legat. De støtter næringsaktivitet i Kristiansund og er byens største legat i sitt slag. Styremøte avholdes årlig i juni.

Kritikus: Innkallingen var grei, fikk lyst til å komme. Vi startet sent, hadde tekniske problemer som kunne vært unngått med forberedelser? Passe formell og godt organisert. Fine presentasjoner. Hovedinntrykk av møteleder: Veldig engasjert. Positivt. Ikke grunnlag for å si noe om strenghet. Mener vi har mye å lære av formell møteledelse – om å tegne seg på taleliste og lignende. Nå snakker vi for mye i munnen på hverandre. Stemning: Godt humør. Lokale: Ikke ideelt, vi burde blant annet ha en talerstol. Helhetsinntrykk: veldig greit, mye ok kroppsspråk og gjennomarbeidede temaer på forhånd.

6 Julegaveprosjekt: Som et ekstra eksternt prosjekt ble det foreslått å gjøre et julegaveprosjekt i samarbeid med

3


Årets julefest for JCI Kristiansund legges til den ærverdige Christie-gården. Louise Garshol lager et nydelig julekoldtbord hvor man kan spise så mye man vil. Under julefesten blir det delt ut julegaver til de «snille» barna!

Informasjon: Dato: Lørdag 10. desember Tid: 19.00 – 02.00 Sted: Christie-gården Hollendergata 1 Kristiansund

Verter: Monica Svensson og Ugur Gokceli Pris: 479,- per person Link til arrangementet på Facebook her.

4


På novemberplenumet var vi så heldige at Senator Johnny Holmen tok turen til oss. I stedet for at han fikk sammenhengende tid for å snakke oppfordret jeg han til å dele sin historie og kommer med innspill under hele plenumet. Senatorene sitter på masse erfaringer og vi håper at vi kan bygge et forhold med dem vi har her og også tidligere medlemmer. Vi fikk masse gode historier og han kom til og med opp med et slogan til Nordmørsdagen som vi likte! På dette plenumet var vi også så heldige at 2 nyutdannede trainere fra JCI Molde, Iver Brevik og Arnfinn Løntjern, kom og holdte kurs i motivasjon og gruppedynamikk. På slutten gjennomførte vi noen veldig interessante og gøyale workshops hvor vi skulle veilede andre medlemmer mens de var «blinde». Utrolig bra og det anbefales også til alle andre lokalforeninger!

Nå når jeg sitter og skriver den siste presidentens hjørne har jeg akkurat kommet hjem etter 5 dager på tur og vært assistent for Marius Fredriksen, EVP Vekst 2011, som er den stillingen jeg tar over fra nyttår. Vi har på 4 dager stiftet 2 lokalforeninger som vi er sikre på at blir 10 medlemmer ganske fort og dermed blir da offentlig godkjente lokalforeninger av JCI Norway. Gratulerer til JCI Vestfold og JCI Tromsø! Utrolig hyggelig å møte så mange kjekke og engasjerte mennesker :) Det har for meg vært en utrolig bra læring så takk til nasjonalt styre JCI Norway 2011 som lot meg dra! Helgen 2-4 desember i Trondheim går Kick Off av for alle påtroppende lokalpresidenter og programmet er fullstappet av kunnskapsoverføring, læring og masse sosialt gøy! Jeg har vært med på å utvikle programmet for denne helgen og håper alle lokalforeninger får mulighet til å sende sine delegater.

Desember er her og jeg går inn i min siste måned som lokalpresident. Må innrømme at det er vemodig men så vet jeg at straks januar er her står nye utfordringer utenfor døra og neste år kommer til å bli like travel som i år minst... Overleveringsmøtet ble gjennomført mandag 21 november og jeg er sikker på at JCI Kristiansund stormer framover videre i 2012 og vi har en topp og motivert gjeng i styret som er mer enn klare for sine oppgaver!

Lørdag 10 desember er vi klare for den store julefesten ved JCI Kristiansund. Programmet er så og si ferdig og her blir det masse gøy og det blir utdelt gaver til de snille «barna»! Flere tidligere medlemmer av Junior Chamber har meldt sin ankomst også! Vi setter stor pris på de medlemmene som har deltatt med å sette sammen et program og denne kvelden vil du ikke gå glipp av! Kommer du? :)

Ved JCI Verdenskongressen 2011 i Brussel, Belgia tok jeg med meg diplom for å ha gjennomført kursene JCI Admin og JCI Networking. JCI Admin er om hvordan organisere en lokalforening mens JCI Networking er om hvordan beholde og se verdien i dine kontakter. Hittil i år er jeg da oppe i hele 4 diplomer fra internasjonale sertifiserte kurs og jeg har deltatt på 13 kurs lokalt! Dette hjelper meg å bygge min CV og gjøre meg mere attraktiv som arbeidstaker.

5


Vi ønsker Frank Tendeland velkommen som nytt medlem i JCI Kristiansund. Frank jobber som barsjef på Quality Grand Hotel.

Kommende arrangement i JCI Kristiansund:

Informasjon- og plenumsmøte Under dette møtet vil det også bli lagt frem en handlingsplan for 2012 og det er viktig at medlemmene kommer med innspill! Link til arrangementet på Facebook her. Velkommen! Tid: onsdag 11. januar 2012 kl. 18 00 – 21 00 Sted: VIP-rommet på Zinatra i Gågata Påmelding: kristiansund@jci.no. Tlf: 924 31 439

6


7

vabeinet utgave 5 årgang 1  
vabeinet utgave 5 årgang 1  

vabeinet utgave 5 årgang 1

Advertisement