Page 1

KSActua

Het plezante krantje van KSA Waregem

 KSA Waregem  www.ksawaregem.be

jaargang 4 editie 1


KSActua is het maandelijkse krantje van KSA Waregem. Het wordt meegegeven aan de leden elke laatste zaterdag van de maand en verder wordt het naar alle ouders doorgemaild. Kom alles te weten over aankomende evenementen en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes! Wij zijn steeds op zoek naar leuke verhalen en mooie tekeningen, dus twijfel zeker niet om leidster Justine aan te spreken, wij appreciëren alle medewerking en tips!

aankomende evenementen

5

geen activiteit

26

ouderavond

november

november

de leiders gaan op teambuilding.

hou deze dag zeker vrij! Meer info volgt nog.

Foto’s kamp Deze zomer hebben jullie weer een super kamp mogen meemaken en dit keer was en in Lint. We zijn er vast en zeker van dat jullie de momenten die jullie hebben beleefd graag willen herbeleven. Dat kan door naar de foto’s te kijken die er zijn gemaakt.

Alle foto’s zijn te vinden op www.ksawaregem.be


Afscheid en welkom! Met spijt in ons KSA hartje moeten we jammer genoeg afscheid nemen van een paar leiders. Na 2 jaar leiding neemt leider Seba een stap terug van KSA maar we weten zeker dat hij KSA nooit helemaal achter zich zal laten. Na 1 jaar moeten we ook afscheid nemen van leidster Judith. Ook moeten we na jaar leider Rob vaarwel zwaaien, na vele jaren leiding te geven vind hij dat het tijd is om ook een stap terug te nemen. Maar wij zijn er zeker van dat we Rob hier nog vaak zullen zien rondlopen. Ook leider Emiel en leidster Amber gaan we hier de zaterdagen niet meer zien, zij nemen samen na jaar afscheid van KSA. Van onze toffe leidster Julie moeten we ook afscheid nemen, maar haar hartje zal wel voor altijd oranje-blauw kleuren. En de laatste leidster die ook vaarwel zegt tegen KSA na jaar is Charlotte, we zullen ze missen. Tegen de oud-leider en oud-leidsters zeggen we nu vaarwel, we zullen jullie heel hard missen. Vergeet niet dat jullie we nog altijd welkom zijn hier in KSA. Wees niet verdrietig, we hebben er ook weer 3 fantastische leiders bij. We zijn blij om Ruben, Robin en Justine in onze leidingsploeg te mogen ontvangen.


Thema’s Kabouters:

De kaboutertjes gaan dit jaar samen met Koning Christoffel de 3e, Koningin Jacqueline, Prinses Juju en het slaafje Kenji, de strijd aan met de alomgevreesde Koning KASPAAR!!!! Hij dreigt het kabouterkasteel te bestormen en in te nemen, maar daar gaan de kabouters het niet zomaar bij laten.. Spanning verzekerd!

Pagadders:

De pagadders zijn een jaar te gast in circus Pagoda. Ze maken kennis met de gekke circus directeur, de klungelige clown en zijn rare vrouw. Met het circus gaat het niet zo goed ze worden geteisterd door een zwarte magiër en het circus personeel is ten einde raad. Gelukkig hebben ze de pagadders!

Jongknapen:

Dit jaar volgen de jongknapen het boeiende leven van opkomend acteertalent Johnny DiCaprio vanop de eerste rij. Als simpele boerenjongen kwam hij terecht in de glamoureuze wereld van Hollywood. Met dank aan zijn manager V. Roman slaagde hij erin meerdere audities te doen voor rollen in de bekendste films. Alsof dat alles nog

niet genoeg was, leerde Johnny de wondermooie Julia Aniston kennen. Zal hij erin slagen een succesvolle carrière op te bouwen én het meisje van zijn dromen voor zich te winnen?


Knapen:

De knapen zullen dit jaar op zoek gaan naar de Harry Potter van de knapengroep. Er zijn heel problemen op zwijnstein, toverschool van hocuspocus. Het grootste probleem is echter dat de originele Harry Potter verdwenen is. We doen dit jaar zware beproevingen om te ontdekken wie het harry potter bloed in zich heeft zitten. We hopen dat de knapen dit oveleven, hoe zouden we het anders moeten opnemen tegen de almachtige voldemort?!

Jonghernieuwers: De jonghernieuwers houden van kunst en brengen wekelijks een bezoekje aan hun kunstgallerij. Volgens bepaalde geruchten is er een geheime doorgang bij het wegnemen van het grote schilderij. Wat daar gebeurd weten we niet doordat het geheim is. Maar volgens bepaalde geruchten is dit een vergaderzaal voor de militairen.


Ksa-lied: Ben je nieuw in de KSA of wil je het KSA-lied nog eens opfrissen?

Als je een clubje van toffe jongens/ meisjes ziet, Van je hiedel diedel doedel diedel da haha. En je hoort van ver reeds een vrolijk lied, Van je hiedel diedel doedel diedel da haha. Holahe, holaho, (2x) DIT IS DE K S A, KSA! Knappe koppen, held’re kelen, Mannen die geen droefheid velen, Van je hiedel diedel doedel diedel da haha. Is er één bedroefd, ‘t doet ons allen leed, Van je hiedel diedel doedel diedel da haha. En in ieders vreugd zingen allen mee, Van je hiedel diedel doedel diedel da haha. Holahe, holaho, (2x) dit is de K S A, KSA!


Het is fijn om leider te zijn!

KSActua oktober 2016  
KSActua oktober 2016  
Advertisement