Page 1

KSActua

Het plezante krantje van KSA Waregem

 KSA Waregem  www.ksawaregem.be

jaargang 4 editie 1


KSActua is het maandelijkse krantje van KSA Waregem. Het wordt meegegeven aan de leden elke laatste zaterdag van de maand en verder wordt het naar alle ouders doorgemaild. Kom alles te weten over aankomende evenementen en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes! Wij zijn steeds op zoek naar leuke verhalen en mooie tekeningen, dus twijfel zeker niet om leidster Justine aan te spreken, wij appreciĂŤren alle medewerking en tips!

aankomende evenementen

16

december

Kerstfeestje

ook in de ksa vieren we kerstmis en dit kan niet zonder een

feestje. De kabouters, pagadders en de jongknapen zijn welkom vanaf 18u30 tot 21u. voor de knapen gaat dit ook door in de KSA vanaf 19u tot 22u.

17-19 maart

Ledenweekend

Maak je alvast maar klaar want op 17 maart vertrekken we weer voor 2 dagen op ledenweekend, hoera! Meer info hierover volgt later.

Karten met de JHN’ers De jonghernieuwers vertelden aan hun leiders, Nathan en Mathias, hoe graag ze allemaal formule 1 piloot willen worden. Dus beslisten Nathan en Mathias eens te gaan karten met hen. Het was een spannende en leuke wedstrijd. Nu weten de jonghernieuwers dat ze zeker kans maken om een echte snelheidsduivel te worden.


Ouderavond Het was weer een geslaagde editie dit jaar. Op 26 november ging onze jaarlijkse ouderavond door. Zoals elk jaar waren er ook opnieuw zeer mooie en lekkere taarten gebakken. Hiervoor werden er weer prijzen uitgereikt, Nand Scheldeman draaide uit tot de grote winnaar van de avond, hij won namelijk de taartenbakwedstrijd en de verkleedwedstrijd. Alle andere aanwezigen waren ook winnaars, want zij mochten van de overheerlijke zelfgemaakte spaghetti smullen!

Sinterklaas Ook dit jaar was hij weer van de partij, onze lieve vriend Sinterklaas. Hij had gemerkt dat alle leden weer braaf geweest zijn en kwam weer eens naar de KSA. Om 16 uur stonden we samen te wachten vol spanning tot de komst van de Sint. En wie braaf is wordt ook beloont, dus bracht hij ook weer wat lekkers bij. Maar sinterklaas zou sinterklaas niet zijn als hij niet alles wist over alle leden. Het was weer een superleuk bezoek!


Het is fijn om leider te zijn!

KSActua December 2016  
KSActua December 2016  
Advertisement