Page 1

KSActua

Het plezante krantje van KSA Waregem

 KSA Waregem  www.ksawaregem.be

jaargang 4 editie 4


KSActua is het maandelijkse krantje van KSA Waregem. Het wordt meegegeven aan de leden elke laatste zaterdag van de maand en verder wordt het naar alle ouders doorgemaild. Kom alles te weten over aankomende evenementen en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes! Wij zijn steeds op zoek naar leuke verhalen en mooie tekeningen, dus twijfel zeker niet om leidster Justine aan te spreken, wij appreciĂŤren alle medewerking en tips!

aankomende evenementen

13

Pretparkdag:

8

ouderactiviteit

29

verkoopactie

mei

mei

april

13 mei is het jammer genoeg weer de laatste activiteit, maar geen zorgen het wordt een super leuke dag. We gaan naar Plopsaland!

Net als elk jaar weer is er een dag dat niet alleen de leden maar ook de ouders een activiteit mogen meedoen. Is dat niet leuk! Er is op het einde van de activiteit ook weer plaats voor een barmoment.

op 29 april worden jullie verwacht aan de KSA van 9u30 tot 12u30. Iedereen kan ook op dat moment (29 april van 9u30-12u30) zijn/ haar bestelling komen afhalen aan de KSA.

Verkoopactie: Zit je op het toilet en heb je geen toiletpapier meer? Geen probleem want KSA Waregem is er nog altijd met de jaarlijkse verkoopactie van toiletpapier! Het is niet alleen superhandig maar door het meeste aantal pakken toiletpapier te verkopen kun je ook nog eens gratis mee op ons kamp van 1 juli tot 10 juli. Je kan nog verkopen tot 23 april!


Ledenweekend Net zoals alle andere jaren organiseerden wij wederom een spetterend weekend. Dit vond dit jaar plaats in Heuvelland (Dranouter). De weeromstandigheden vielen niet tegen, maar super was het ook zeker niet. In de winderige westhoek konden onze geliefde leden genieten van activiteiten zoals cluedospel, boemanspelen, klassieke pleinspelen enzovoort! Natuurlijk is er ook altijd tijd voorzien om te ravotten op het speelplein. Daarnaast hadden we ook enkele gemeenschappelijke activiteiten, namelijk een fuif en een zeer spannende bekerďŹ nale. Na het genieten van enkele drankjes en de muziek van een echte DJ (DJ BassFace aka leider Ruben) mochten de leden mee supporteren voor Zulte-Waregem in de bekerďŹ nale. Helaas was dit al een lange en zware dag dus moesten de jongste bannen al wat vroeger de lakens in. Na deze spannende match konden ook de Jonkknapen met een gerust hart gaan slapen. Zondagmiddag na nog 1 overheerlijke maaltijd van onze koks was het dan uiteindelijk tijd om te gaan. Zo hadden wij dit jaar alweer een zeer geslaagde editie van het ledenweekend.


Beursfuif 12 Deze editie van onze Beursfuif was terug een groot succes. De muziek op de beste fuif in het jeugdcentrum werd voorzien door Turnity (winnaar DJ-contest), DJotty, DJ No Roelzz (broer van leider Dries), Peter Luts en Abeat. Zij zorgden voor een onvergetelijke sfeer in de zaal. De leiders konden dit jaar rekenen op de hulp van een groot aantal vrijwilligers waaronder de oudste jonghernieuwers, oud-leiders, vrienden en familie van de leiders. Daarom willen we iedereen bedanken die ons geholpen heeft om beursfuif dit jaar terug mogelijk te maken! #beursfuiftogether

Joepie 27 Samen met en kleine 3000 KSA’ers hebben onze jonghernieuwers deelgenomen aan een onvergetelijke vierdaagse expeditie. 100 km wandelen in 4 dagen! Samen met andere avonturiers vier ochtenden alle moed bijeen rapen om in hun schoenen te schieten, vier dagen lang doorduwen, ploeteren en pijn verbijten. Kilometers kasseien, asfalt, grind, grond, gras en kiezels onder je bottinnen platlopen. Vier dagen codes kraken, raadsels en vreemde geschriften ontcijferen, kaartmateriaal ontrafelen, vier avonden lang op de goedheid van de mensen rekenen, potje koken, blaartje prikken, kousjes drogen ‌ Dat is Joepie! Onze jonghernieuwers hebben dit fantastisch gedaan en kwamen gisteren moe maar voldaan aan in stad X... Bilzen! Hou zeker de facebook-pagina van KSA nationaal in de gaten, daar kunnen jullie alles herbeleven!

KSActua April 2016  
KSActua April 2016  
Advertisement