Page 1

Krystel de Wolff Opdracht: wist je dat? 20-02-2014


Ik stelde aan 30 mensen de vraag! Wat wil jij zien op tv? Ze kregen de keuze uit 5 thema’s

1

FinanciĂŤn, geld sparen en besparen

10%

2

Pc,online, internet

25% 30% 55%

3

Man & Vrouw, Relatie

30%

15%

4

Huis & Tuin

20%

25% 45%

5

Gezondheid

15%

10%

Wist je dat ...? Keuzes......... Eigenlijk zelden rationeel gemaakt worden?

20%

30%

45%

25%


Met 55% werd er voor Online gekozen Wat doen we vooral online? En waar willen we meer van weten?

1

Online shoppen

30%

2

Een webshop beginnen

15% 20% 35%

3

Wat te doen tegen phishing?

10%

25%

4

Online date

20%

20% 40%

5

Online coaching

25%

20%

Wist je dat ...? We gemiddeld 7 uur per maand door brengen op Facebook!

15%

45%

35%

45%


In een aflevering online shoppen wat zit daar dan allemaal in? Online shoppen Vliegtickets, vakanties en hotelovernachtingen, kleding of huishoudelijke producten: producten en diensten die veelvuldig online worden gekocht. De winkels leveren elk jaar een paar procent in, maar de e-tail groeit jaarlijks met een veelvoud daarvan. “E-commerce neemt de wereld over.” Het aantal e-shoppers en het bedrag dat zij gemiddeld uitgeven, groeit jaar na jaar. Toch spannen ieder jaar dezelfde producten de kroon. Naast zakelijke en privéreizen worden veel toegangskaarten voor evenementen, boeken en mobiele abonnementen online aangeschaft Sommige producten, zoals bloemen, boodschappen en drogisterijartikelen, doen het in het digitale winkelmandje vooralsnog minder goed. Hoe komt dit? en gaat dit nog veranderen?

Wist je dat ...? Online shoppen Elk jaar met 12% toe neemt


Online Shoppen lekker makkelijk thuis terwijl je wacht In een aflevering online shoppen kun je het onder ander hebben over..... -

Is online winkelen echt goedkoper? Hoe veilig is online winkelen? Wat kopen we nog niet online? Populaire webshops Voor en nadelen online winkelen Online winkelen de toekomst Het thuis bezorgen van je product

Cool blue zou een leuke sponsor kunnen zijn om verschillende zaken rond om het online shoppen toe te lichten. Cool blue heeft een online platform waar merk ambassadeurs in video filmpjes het product onder de loep nemen en jou zo goed mogelijk willen informeren. Naast het kopen online moet het pakketje natuurlijk ook verstuurd worden en is het voor een sponsor zoals GLS leuk om uit te leggen te laten zien welke reis jou bestelde product aflegt.


Hoe werkt een zoekmachine? Zoekmachines zijn al jarenlang een middel om informatie te vinden

Hoe werkt een zoek machine Zoekmachines ze wijzen ons de weg op internet met de 'kennis' die ze beschikken over het volledige web. Een goede vergelijking is die met een telefoonboek; als we het telefoonnummer van een bepaalde persoon of bedrijf al kennen, hebben we het niet nodig, maar is dit niet het geval dan biedt opzoeken uitkomst Veel mensen hebben geen idee hoe een zoek machine werkt. Laat een NL zoek machine zoals webwinkel gids.nl de kijkers uitleggen hoe dit werkt. Dit is een leuke wist je dat!

Wist je dat ...? zoekmachines altijd menselijk gedrag zullen nabootsen.


Personal coaching online Online coaching vanaf je eigen computer. Sneller en effectiever dan je denkt! Of het nu gaat om sporten, voeding of persoonlijke ontwikkeling. Ook online zitten de adviseurs en coaches voor je klaar en proberen ze je zo goed mogelijk online te begeleiden met de zogenaamde e-coaching. De e-coach of coach online wordt steeds populairder. Waarom slaat het online coaching zo aan? Wat zijn de grote voordelen om de coach online te mailen? In korte tijd is er in Nederland een grote groei ontstaan van online coachen, speciaal voor mensen die geen tijd hebben om naar een coach te gaan. Waarom werkt het online coachen zo goed? Wat is het grote voordeel van de e-coach? En wat gebeurd er precies met online coaching? Hoe zit het coachingproces er voor de gecoachte er uit?

Mijn coach online? Via Skype altijd direct contact


In de aflevering Online coaching zouden verschillende Sponsors kunnen zitten. Een Aflevering zou zich kunnen richten op een voedingen/sportcoach denk aan dan de sponsor personal body pan. - waarom online coaching - hoe werkt het - welke trainingen kan ik allemaal volgen - hoe veel tijd scheelt me dat Heb jij een coach nodig op het gebied van persoonlijke ontwikkeling dan is een coach op afstand ideaal. Het nieuwe werken vraagt om andere manieren van trainen en coachen. Skype past bij uitstek bij Het nieuwe werken omdat het flexibel is in tijd, plaats en persoon. Je kiest een training die bij je past en volgt deze online het contact met je coach verloopt via skype.

Wist je dat ...? Online coaching bij het nieuwe werken past!


Wist je dat?  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you