Page 1

BEDRE AKUSTIK

BEDRE AKUSTIK GODTHÅBSVEJ 34A DK-2000 FREDERIKSBERG JP@BEDREAKUSTIK.DK +45 5050 4989


BEDRE AKUSTIK

ALT ER MULIGT

Aldrig har der været flere muligheder for at få bedre akustik. Aldrig har det været mere anerkendt at akustik og specielt virksomheders arbejdsmiljø hænger uløseligt sammen. BEDRE AKUSTIK fremstiller skræddersyede løsninger der enten falder naturligt ind den eksisterende arkitektur eller bidrager aktivt som udsmykning. Vi arbejder sammen med vores kunder om at få et meget bedre indemiljø og rammer at være i. BEDRE AKUSTIK arbejder ud fra en 360° filosofi som eksternt leverandør, hvor vi gennem hele forløbet stræber efter at levere den rigtige løsning ud fra jeres individuelle ønsker og behov. Altid til den aftalte tid og pris.

FILT

AKUSTIKBILLEDER

GARDIN

BEDRE AKUSTIK GODTHÅBSVEJ 34A DK-2000 FREDERIKSBERG JP@KRUMM.DK +45 5050 4989


BEDRE AKUSTIK VI LAVER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER VELKOMMEN TIL EN VERDEN MED FORBEDRET AKUSTIK BEDRE AKUSTIK har specialiseret sig i at hjælpe institutioner, virksomheder og private med at nedbringe støjen på en æstetisk og indbydende måde i alle typer rum, hvor mennesker færdes. BEDRE AKUSTIK tilbyder skræddersyede akustikløsninger, baseret på godkendte produkter som bliver tilpasset i forhold til ønsker og drømme om spændende lokaler der er indbydende at være i. Det er en gammel, men stadig vedkommende nyhed, at dårlig akustik på specielt arbejdspladser, er en stor faktor til den generelle opfattelse at det samlede arbejdsmiljø. Der findes et hav af standardløsninger til kontorer, men fælles for mange af disse produkter er den manglende æstetiske fundering. BEDRE AKUSTIK laver løsninger fremfor salg af produkter og altid med kundens behov og ønsker som det gennemgående og bærende udgangspunkt for det endelige resultat. BEDRE AKUSTIK har opbygget et samarbejde med Grontmij I Carl Bro A/S, der på store tunge vidensbaserede opgaver kan byde ind med deres årelange erfaring indenfor akustikberegning og projektering. På siden herunder kan du i ord og billeder se mere om nogle af de løsninger og muligheder der er for æstetiske, inspirerende løsninger til innovative virksomheder der ikke vil leve med dårlig akustik. Vi kan lave stor set hvilken løsning du drømmer om som kunde. Til tiden, til prisen og yderst fleksibel så din virksomhed eller organisation er mindst muligt forstyret af monteringen af den valgte løsning.


BEDRE AKUSTIK TRIN FOR TRIN 1.

2.

3.

4.

5.

RUM MED DÅRLIG AKUSTIK.

VALG AF PRODUKT & TILBUD

SPECIFIKATION AF ORDREN

VALG AF MOTIV PÅ PLADERNE.

RUM MED BEDRE AKUSTIK.

Efterklangstiden gør det svært og anstrengende at opholde sig i rummet. Et møde med BEDRE AKUSTIK aftales og gennem dialog skabes der afklaring over behov og muligheder.

Nu vælges der hvilken form for absorbent der ønskes. Man kan vælge mellem filt, akustikplader eller gardinstof. I dette eksempel er der valgt 6 hvide akustikplader. I modtager tilbud på den ønskede løsning

Afhængig af den valgte ordre klargøres orden med evt. billedefiler eller farveprøve der skal bruges til netop jeres løsning. Nu godkendes ordren endeligt og sættes i produktion.

Efter endt produktion og tilpasning er odren klar til levering. På et aftalt tidspunkt leveres og monteres ordren i henhold til aftalen i tilbudet. Til tiden og til prisen.

Nu er løsningen leveret og rummet er blevet mærkbart behageligere at opholde sig i. Forbedringen er markant i forhold til taleforståelighed og velvære generelt.


BEDRE AKUSTIK AKUSTIKBILLEDER INSPIRERENDE ELLER INCOGNITO Akustikpladerne fra BEDRE AKUSTIK leveres hvide som standard, men ved hjælp af en speciel trykteknik, er det muligt at printe grafik og billeder direkte på akustikpladerne. Vi hjælper gerne med at udvælge billeder eller grafik til billederne. Dette muliggør udover at forbedre akustikken ydermere at bruge akustikpladerne som udsmykning i rummet. Det er oplagt i en virksomhed at tænke motiv og sammensætning ind i det færdige resultat og kæde det sammen med den øvrige indretning tilfører en merværdi udover en forbedret akustik til rummet hvor pladerne opsættes.

240 cm.

120

120 cm.

STANDARD ELLER SKRÆDDERSYET? Akustikbilleder leveres også i to standard størrelser. 120 x 120 cm eller 120 x 240 cm. som vist ovenfor.


BEDRE AKUSTIK FILT 100% REN NATURPRODUKT BEDRE AKUSTIK kan vi nu tilbyde filt til opklæbning på vægge og flader Filt lavet af uld er et af verdens ældste tekstiler. Den kendes helt tilbage til stenalderen. Ulden er fårets pels, der klippes af hvert forår og renses og behandles med sæbe og varmt vand, så hårene filtre ind mellem hinanden. Filten kan limes på vægge og lofter. Filten kan skæres og tilpasses det enkelte rums øvrige indretning. Vi forestår selvfølgelig monteringen af filten i jeres lokaler. Filten fås i flere forskellige farver som vist på denne side. Fakta og vedligeholdelse. Filt kan tåle høje temperaturer og brænder ikke. Se brandgodkendelse sidst i dette katalog. Vores uld-filt indeholder naturlig lanolin, som gør det vand- og væskeafvisende, og hvis du spilder vand, kaffe, vin eller lignende på det, vil det perle på overfladen, så du kan nå at ryste det af. Skulle filten alligevel blive snavset, er den nem at rense med lidt sæbevand. Uld-filt er vore nyeste produkt der allerede er blevet godt modtaget Der foreligger naturligvis brandgodkendelse på vores uld-filt.


BEDRE AKUSTIK GARDIN BEDRE AKUSTIK I LANGE BANER

BEDRE AKUSTIK kan nu tilbyde stof til brug for en bedre akustik i kontorer og andre rum, hvor der færdes mange mennesker. Stofferne kan enten erstatte traditionelle gardiner eller monteres som rumdeler i storrum. Herunder ses eksempler på stoffernes vævning. Det sidste billede viser en nyhed der kan leveres i 14 forskellige farver. Lige til at hænge ned fra loftet som akustisk rumdeler.


BEDRE AKUSTIK BEDRE REFERENCER NC Advisory A/S der råder over meget smukke lokaler ønskede at få forbedret akustikken i deres mødelokaler og kontorer. Et af kravene var at det ikke måtte gå ud over æstetikken. Det endte med en skræddersyet løsning bestående af akustikbilleder i mødelokaler og et kontor med speciellavede akustik skærme, monteret på hvert arbejdsbord foran medarbejderen. Akustikskærmende blev tilpasset farvemæssigt til den eksisterende løber i lokalet. Til


BEDRE AKUSTIK BEDRE SERVICE LEVERING. Akustikbillederne leveres på en aftalt adresse, på et aftalt tidspunkt hvor det passer Jer. Går ønsket i retning af montering er dette heller ikke noget problem. Vi monterer gerne, også uden for normal arbejdstid.

MONTERING Akustikbillederne leveres enten monteret med gallerisnor til ophængning eller monteres ved hjælp af to skinner i top og bund. Hvorvidt levering er med i prisen aftales indbyrdes.

KONTAKT BEDRE AKUSTIK Godthåbsvej 34A, 2. sal DK-2000 Frederiksberg +45 50 50 49 89 jp@bedreakustik.dk


BEDRE AKUSTIK

BEDRE AKUSTIK GODTHÅBSVEJ 34A DK-2000 FREDERIKSBERG JP@BEDREAKUSTIK.DK +45 5050 4989

BEDRE AKUSTIK 8  
BEDRE AKUSTIK 8  

Katalog der i ord og billeder beskriver hvilke løsninger BEDRE AKUSTIK tilbyder både virksomheder og private.

Advertisement